Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

www.toolsnmore.nl
www.toolsnmore.nl
Tools-n-More B.V. / Omvormer.nú verkoopt sinds 2004 via onze winkel in Leiden (en 3 webwinkels) een zeer uitgebreid assortiment (garage)gereedschappen, omvormers / acculaders en PE / PVC dekzeilen en nog veel meer.

Op de website stond bij het bestellen mijn artikel op voorraad, helaas bleek dat na bestelling niet te kloppen. Het artikel zou derhalve later geleverd worden.
Heel regelmatig belde de verkoper op eigen initiatief om de laatste stand van zaken door te geven. Al met al heeft de levering ongeveer 5 maanden geduurd, maar ik ben steeds keurig op de hoogte gehouden en heb het artikel nu in goede staat ontvangen. Ik ben er blij mee.
Mooi ding snel geleverd goedkoper dan een gebruikte en aardige verkoper
Ben oprecht super geholpen, met de bestelling, telefonisch goed bereikbaar en erg meedenkend, overleg over levering
Nee perfect allemaal, er zijn tegenwoordig zoveel bedrijven die alleen via de mail te bereiken is.....
Nou dit bedrijf denkt met klant mee👍🏻👍🏻
Goed verpakt snel geleefert
Heel tevreden
Snelle uit levering en een prettig contact.
Ik heb hier accukabels op maat besteld. Vakwerk. Zeer prettig contact over de wensen en er werd rekening gehouden met snelle levering, zodat de kabels op tijd in mijn bezit zouden zijn voor mijn boot te water ging. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.
Prima aankoop gedaan. Dit allemaal volgens afspraak. Geen negatieve punten. Ben zeer tevreden
goede en snelle service
Snel en vakkundig geholpen,dacht eerst dat de omvormer niet werkte en terug gestuurd maar de fout zat bij mijn accu en de omvormer werd weer gratis terug gestuurd .
Chapo !!!!

De lader is perfect en snel geleverd. De pasvorm voor mijn VW Westfalia is echt 1 op 1 qua montage en aansluitingen. Alleen vindt ik de kabel met stekker in verhouding veel te duur en 4 mm² kabel is zeker niet nodig voor de maximaal 2 A laad stroom naar de voertuig accu.. Voor de rest perfect.