Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

www.toolsnmore.nl
www.toolsnmore.nl
Tools-n-More B.V. / Omvormer.nú verkoopt sinds 2004 via onze winkel in Leiden (en 3 webwinkels) een zeer uitgebreid assortiment (garage)gereedschappen, omvormers / acculaders en PE / PVC dekzeilen en nog veel meer.

Bestelling snel en goed afgehandeld.Alleen een NL handleiding gewenst.Voor het geheel prima.
Goed.
Geweldige zaak. Verkopen goede spullen en zijn daarna bijzonder behulpzaam met meerdere vragen. Ook als je vaker belt en een verkeerde bestelling doet
Veilig kopen daar dus.
Wij hebben een invertergenerator besteld op omvormer.nu. Prima product en gevelevrd volgens afspr
uitstekende afhandeling van de bestelling
Sympathieke webwinkel. Scherpe prijzen. Prima advies.
Perfecte service!

Op de donderdagmiddag een inverter generator besteld die netjes door PostNL op de afgesproken zaterdagmiddag werd bezorgd. Apparaat prima verpakt in een stevige karton. Generator nog niet gebruikt.

Dus bij Tools-n-More bestellen is wat mijn betreft een aanrader!
Veel nuttige artikelen met goede omschrijving. Zending netjes en compleet. Ik ben zeer tevreden, eindelijk een vervanging gevonden voor de lader van mijn camperbusje.
Ik heb hem door omstandigheden nog niet kunnen monteren of vervangen maar door de omschrijving van de lader moet het goed gaan.
Prima gereedschap, keurig verpakt en snelle verzending.