Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

www.toolsnmore.nl
www.toolsnmore.nl
Tools-n-More B.V. / Omvormer.nú verkoopt sinds 2004 via onze winkel in Leiden (en 3 webwinkels) een zeer uitgebreid assortiment (garage)gereedschappen, omvormers / acculaders en PE / PVC dekzeilen en nog veel meer.

uitstekende afhandeling van de bestelling
Sympathieke webwinkel. Scherpe prijzen. Prima advies.
Perfecte service!

Op de donderdagmiddag een inverter generator besteld die netjes door PostNL op de afgesproken zaterdagmiddag werd bezorgd. Apparaat prima verpakt in een stevige karton. Generator nog niet gebruikt.

Dus bij Tools-n-More bestellen is wat mijn betreft een aanrader!
Veel nuttige artikelen met goede omschrijving. Zending netjes en compleet. Ik ben zeer tevreden, eindelijk een vervanging gevonden voor de lader van mijn camperbusje.
Ik heb hem door omstandigheden nog niet kunnen monteren of vervangen maar door de omschrijving van de lader moet het goed gaan.
Prima gereedschap, keurig verpakt en snelle verzending.
De generator is super snel gebracht. En een hele persoonlijke benadering. Top. Dank je wel
goed gekregen wat is besteld ......en naar een post.nl afhaalpunt ...top
Ik ben erg blij met mijn bestelling en het proces van bestellen, informatie krijgen en geven en het uiteindelijke resultaat. Dank daarvoor.
Generator besteld en binnen twee dagen op kunnen halen. Ook betaling bij aflevering is goed bevallen.
Goede kwaliteit en gunstige prijs.
Zeer tevreden.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes telefonisch op de hoogte gehouden over de levering. Pakket in goede staat ontvangen. Product ziet er goed uit. Ik kan dit bedrijf aanraden.