Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

www.toolsnmore.nl
www.toolsnmore.nl
Tools-n-More B.V. / Omvormer.nú verkoopt sinds 2004 via onze winkel in Leiden (en 3 webwinkels) een zeer uitgebreid assortiment (garage)gereedschappen, omvormers / acculaders en PE / PVC dekzeilen en nog veel meer.

Perfect, en snelle levering
Prima bedrijf, vriendelijk en behulpzaam. Het was een lange levertijd maar tussentijds goede updates
De trafo was duidelijk gevallen waarschijnlijk door transport.
De blindklinknagels waarmee de trafo was bevestigd op de steun zijn daardoor allemaal overgetrokken met deuken van de ontlasting tot gevolg.

De aarding is uitgevoerd met een blindklinknagel?

snelle verzending, goede communicatie, product ziet er degelijk uit. echter is 1 van de 2 grondframes van de hydro-bruggen krom en staat daardoor te wakkelen (staat 2 cm van de de grond in de hoek). Dat is erg jammer. Vandaar voldoende.
Weeral snel geleverd TOP!!!
Op de website stond bij het bestellen mijn artikel op voorraad, helaas bleek dat na bestelling niet te kloppen. Het artikel zou derhalve later geleverd worden.
Heel regelmatig belde de verkoper op eigen initiatief om de laatste stand van zaken door te geven. Al met al heeft de levering ongeveer 5 maanden geduurd, maar ik ben steeds keurig op de hoogte gehouden en heb het artikel nu in goede staat ontvangen. Ik ben er blij mee.
Mooi ding snel geleverd goedkoper dan een gebruikte en aardige verkoper
Ben oprecht super geholpen, met de bestelling, telefonisch goed bereikbaar en erg meedenkend, overleg over levering
Nee perfect allemaal, er zijn tegenwoordig zoveel bedrijven die alleen via de mail te bereiken is.....
Nou dit bedrijf denkt met klant mee👍🏻👍🏻
Goed verpakt snel geleefert
Heel tevreden
Snelle uit levering en een prettig contact.