Beoordelingsrichtlijnen

Beoordelingsrichtlijnen voor particuliere klanten.
U heeft de macht!
U kunt het bedrijf positief of negatief beoordelen. Uw mening wordt gelezen. Help andere consumenten met een bruikbare beoordeling.
Laat een eerlijke en mogelijk feitelijke mening achter!
U beslist zelf of het bedrijf een positieve of minder positieve indruk op u heeft achtergelaten. U beslist zelf of u deze ervaring wilt delen met andere consumenten.
Blijf beleefd!
Beoordelingen met discriminerende, misleidende, racistische, beledigende, pornografische geweldverheerlijkende of illegale inhoud wordt verwijderd. Nadat de beoordeling verwijderd is, wordt aan de schrijver een nieuwe beoordelingslink verstuurd.
Blijf bij de feiten!
Beoordeel de (service van) leverancier in de winkelbeoordeling en de product(kwaliteit) in de productbeoordeling. Met deze informatie helpt u enerzijds andere consumenten een weloverwogen beslissing te maken over de geleverde service en producten van de winkel, anderzijds helpt u de winkel zijn diensten op de hoogst mogelijk niveau te handhaven.
Wees eerlijk!
Uw beoordeling dient altijd de waarheid te weerspiegelen. Bedenk dat de winkel –juridische- stappen kan ondernemen tegen valse beschuldigingen en laster.
Zorg voor je privacy!
Uw review wordt door andere consumenten gelezen. Privegegevens van u of derden mogen niet openbaar worden gemaakt.