Voordelen

• Tot 20 % meer omzet
  • Maximaliseren winkelwagen
  • Meer tevreden klanten
  • Concurrerende voordelen
meer lezen »

Onze service

• Echte winkel & product beoordeling
  • Professionele klantenwaarderingen
  • Redactionele controle & activering
  • Widget met feedback voor uw website
meer lezen »

Onze klanten

Yagoda "Met het systeem van eKomi kunnen wij transparantie creëren en het vertrouwen doen stijgen. Waardevol voor de klant en zeker ook waardevol voor ons. De samenwerking met eKomi loopt uitstekend. Altijd direct bereikbaar en de technische implementatie was zeer eenvoudig!"

Privacy

Wij gebruiken en slaan uw persoonlijke gegevens op volgens de voorschriften van de Data Protection Acts. In deze verklaring willen wij u informeren over de aard van de gebruikte gegevens en voor welke doeleinden deze gegevens gebruikt worden en welke rechten u heeft.

1. Annonieme gegevensverzameling en verwerking op deze website
Op onze server worden automatisch logbestanden verzamelt en gegevens van een interne logbestand, dat zal worden geleverd aan ons via uw browser. Het betreft de volgende gegevens:

– Type en versie van uw browser
– Type en versie van uw besturingssoftware
– De URL van de website waarop u ons bereikt
– Zoek termen waarmee u onze website gevonden heeft
– Datum en tijdstip van de oproep van onze website
– Namen van de andere opgeroepen websites door u

Deze gegevens worden verzameld in een geanonimiseerde vorm. De gegevens kunnen niet worden toegeschreven aan een bepaalde persoon. De gegevensverzameling en verwerking wordt gebruikt voor interne analytische en statistische doeleinden.

Gebruik van Google Analytics:
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een web analyse tool van Google. Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies", dit zijn tekstbestanden die zijn opgeslagen op uw computer om de analyse van de activiteiten mogelijk te maken op een website. De informatie in de cookie (incl. uw IP-adres) wordt geleverd aan Google (VS) in een geanonimiseerde vorm en opgeslagen op een server.

2. Doorgegeven gegevensverzameling en verwerking op deze website
Na registratie op onze website, verzamelen wij en slaan de hierboven vermelde gegevens op en worden niet doorgegeven. Deze data is aangesloten op een interne code, maar staat niet in verband met uw naam of andere persoonlijke kenmerken. Een toeschrijving aan uw persoon zal niet plaatsvinden. Deze gegegevens worden toegepast voor een gepersonaliseerde en op maat gemaakte advertentie om daarmee betere dienstverlening voor onze klanten te kunnen genereren. Deze profielen wordt samengesteld op basis van de verzamelde en verwerkte gegevens en worden niet doorgegeven.

U kunt bezwaar maken tegen de samenstelling en benutting van uw profiel. Volledige gegevens voor de uitoefening van uw recht van bezwaar is te vinden onder de paragraaf "Herroepingsrecht & Recht van verzet".

Persoonlijke specificaties & gegevens zowel als bank gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Het zal uitsluitend worden gebruikt voor interne doeleinden.

3. Interface tussen eKomi en de online shop:
eKomi ontvangt geen klant informatie uit de database van de online shop via de interface. Alleen geanonimiseerde klant-ID van de bestelling transactie zal worden doorgegeven.

4. Cookies
Voor onze website maken we gebruik van zogenaamde "cookies". Toepassing van "cookies" kunnen onze web-server naar uw individuele instellingen erkennen op onze website en (indien van toepassing) delen van uw registratie gegevens in gecodeerde vorm om gebruik te maken van vergemakkelijken en de automatische log-in. De browser-instellingen bieden de mogelijkheid om te weigeren, te verwijderen, te blokkeren of om een onderzoek voor de toepassing van een "cookie te verwijderen". De toegepaste "cookies" worden na elke sessie door eKomi worden van uw computer verwijderd.

5. Gebruik van uw e-mail adres
Wij gebruiken uw e-mail adres om een bevestiging van de registratie op onze website te versturen. Uw e-mail adres wordt gebruikt voor de levering van onze nieuwsbrief of andere aanbiedingen die interessant voor u kunnen zijn. U kunt op elk moment stoppen met de ontvangst van e-mails van ons bedrijf. Volledige gegevens voor de uitoefening van uw recht van herroeping is te vinden onder de paragraaf "Herroepingsrecht & Recht van verzet".

6. Recht van toegang, wijziging, blokkering en verwijdering van gegevens
Indien wordt verzocht, informeren wij u over de individuele gegevens met betrekking tot uw persoon te verwijzen naar uw oorsprong, de ontvanger en het doel van de opslag is absoluut gratis. De informatie kan worden verkregen in het kader van de hieronder gegeven contactgegevens.

Als wettelijke vereisten is voldaan heeft u recht op wijziging, blokkering of verwijdering van de gegevens. Gelieve uw vraag aan de onderstaande vermelde contactgegevens.

7. Herroepingsrecht & Recht van bezwaar
U heeft het recht om bezwaar tegen de samenstelling van een benutting zichtbaarheid en zoals het geval kan zijn om uw vroegere toestemming in te trekken. In dit geval zullen wij uw gegevens niet verwerken voor dergelijke doeleinden. Het bezwaar of de intrekking kan worden voorgelegd aan ons in een informele manier via de post, telefoon, fax of e-mail zonder opgaaf van redenen.

Via de post: eKomi Ltd., D – 10115 Berlin
Via telefoon: +49 30 3982099391
Via e-mail: info@ekomi.nl

8. Verklaring van instemming
Voorwaarde dat u toestemming geeft voor het ontvangen van nieuwsbrieven en aanbiedingen van ons bedrijf via e-mail is dat u moet beschikken over de volgende verklaring van instemming met ons.

9. Verklaring van toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres
Ik wil informatie van eKomi Ltd ontvangen over aanbiedingen en abonneren op de nieuwsbrief op regelmatige basis en hierbij geef ik mijn toestemming voor het gebruik van mijn e-mail adres voor deze kwestie. Ik kan mijn toestemming intrekken op elk moment en stop de ontvangst van nieuwsbrieven en informatie over aanbiedingen met een uitschrijving (Klik op de link aan het einde van deze e-mail).