Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Sloterop.nl
Sloterop.nl
Sloterop biedt particulieren en kleine zelfstandigen snel en eenvoudig de mogelijkheid om professioneel hang- en sluitwerk te bestellen tegen een zeer betaalbare prijs en gunstige leveringsvoorwaarden.

Tom L.
Snelle levering, helaas foute artikel onvangen maar dit werd snel en kosteloos opgelost.
H T W.
Gewoon goed!
Jos v.
Heel goed geholpen waardoor ik het juiste onderdeel kon bestellen. Snel geleverd en 10 minuten later was probleem opgelost. Onderdeel was super makkelijk te bevestigen. Duidelijke instructie en ook per e-mail een foto gekregen. Super
J. R.
Grote sortering en zeer snel geleverd
Frans L.
Was snel en goed
Ph v.
uitstekend en vriendelijk advies gekregen en overzicht van wat ik nodig had om de reparatie zelf te doen, dat aan een vriendelijke prijs, paste perfect en was de volgende dag geleverd, service als vanouds wat heden tendage een zeldsaamheid is geworden.
Bennie S.
Snelle service, juiste artikel geleverd.
Hans G.
Geen problemen, snelle levering en retour gaat ook soepel. Mede door Klarna!
Jos L.
Ik had een foutje gemaakt na contact vriendelijk beantwoord. En in orde gemaakt. Bedankt voor de seev6
Roland H.
Gegeven van de diverse maatvoeringen ( meerpuntssluiting) ingevoerd via WhatsApp en zij kwamen met het juiste type slot.
Op slot stond geen typenummer vermelden. Dit was dus erg handig. Het slot (meerpuntssluiting) diezelfde dag kunnen ophalen. Top geregeld.