Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

www.nachtrust.nl
www.nachtrust.nl
U bent van harte welkom in onze beddenwinkel te Beuningen. Maak kennis met onze uitgebreide collectie boxsprings en bedden van merken zoals: Auping, Tempur, Pullman, Kuperus, Serta, Merens, Vispring en Caresse. Onze winkel, gelegen in het complex Parador naast Mandemakers keukens, is zeer ruim opgezet en biedt u een slaapbeleving verdeeld over 1500m/2. Ervaar de sfeer in de winkel en ontdek uw persoonlijke stijl en comfort dat het beste bij u past. We bieden u de mogelijkheid om proef te liggen op onze schitterende bedden, boxsprings en matrassen en laat u adviseren door een van onze deskundige slaapadviseurs. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om op afspraak langs te komen. U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren, kom langs en ervaar de unieke collectie bij onze beddenwinkel te Beuningen of shop online via www.nachtrust.nl.

Prima geholpen en ook de aflevering was vlekkeloos.
Snel en conform afspraak keurig op tijd geleverd.
Super geholpen. Goed advies gekregen. Geweldige aflevering. Kwaliteit super.
Goede service en advies. Scherpe prijs.
Prima bezorging.
Matras werd later geleverd dan beloofd, maar heb hierin een tegemoetkoming ontvangen in de vorm van een gratis molton en hoeslaken. Uiteindelijk toch tevreden dus
Super snel besteld, een aflever afspraak kunnen maken en top mannen die het bed kwamen afleveren en in elkaar hebben gezet! Dank!
Wij waren zeer tevreden over de bezorging en installatie van de bedspiralen. Exact op de afgesproken tijd en zeer vakkundig geplaatst.
Gisteren voor de eerste keer bij Nachtrust geweest. We werden te woord gestaan door ***, een zeer vriendelijke man die goed communiceert en verstand van zaken heeft. We zijn tot een mooie deal kunnen komen en we kijken er naar uit om ons bed over 8 weken te mogen ontvangen. Een goede eerste ervaring met dit mooie bedrijf.
Wil matras eastborn soepel omruilen matras stevig geleverd op28 februari 2023 gr mcvarkevisser