Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Kramer Paardensport
Kramer Paardensport
Kramer Paardensport rijkleding van topkwaliteit, alles voor de stal en vele andere hippische producten voor paard en ruiter in de webwinkel van Kramer Paardensport. Jij kiest comfortabel vanuit thuis, wij leveren rechtstreeks aan jou.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Fijne winkel. Mis alleen vaak reviews bij producten, kijk soms op de duitse site hoe de maat uitvalt en wat andere klanten van het product vinden. En zou echt super zijn als de levertijd korter zou zijn.

Koop er vaker spullen, goede spullen voor een leuke prijs!
fijn bedrijf en goede levering ik ben tevreden.
Rijbroek zit fijn en was snel bezorgd. Wel een maatje kleiner besteld dan normaal. Daarnaast komt de kleur niet overeen met de afbeelding op de site.
de bestelling was er snel, daar ben ik zeer tevreden over. Helaas valt het artikel wat klein uit, terwijl het een xl product is. het terug sturen en het betalen daarvoor, vind ik te veel werk en te duur.
Makkelijk overzichtelijk bestellen
Levering was snel
Bestellingen worden altijd keurig afgehandeld. Ooit mijn paspoort in de winkel vergeten, werd netjes opgestuurd. Kwalitatief fijne spullen voor een eerlijke prijs. Klein verbeterpuntje is dat ik voorheen een Duits account had en dat die blijkbaar niet te koppelen is aan mijn Nederlandse account.
Zeer nette en adequate afhandeling, bedankt hiervoor.
Klantvriendelijke behandeling, worden goed op de hoogte gehouden en snelle levering!!
Zeer tevreden is ook snel leverbaar
Uitstekende service. Ik moest een produkt ruilen en dat is heel vlot geregeld en ook kreeg ik snel het retour tegoed van het geld terug en het nieuwe produkt.

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel