Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kramer Paardensport
Kramer Paardensport
Kramer Paardensport rijkleding van topkwaliteit, alles voor de stal en vele andere hippische producten voor paard en ruiter in de webwinkel van Kramer Paardensport. Jij kiest comfortabel vanuit thuis, wij leveren rechtstreeks aan jou.

goede communicatie goede producten zoals omschreven goede kwaliteit snelle levering en goed te volgen
Levering duurt wat lang naar NL maar verder altijd dik tevreden
Adequate behandeling, acceptabele pricing, uptodate geleverde en begeleidde producten Al met al kennismaking naar tevredenheid
Snelle correcte levering
Mooie artikelen voor zowel paard als ruiter , snelle nette levering in prachtige verpakking.
Mooie producten. Goede levering. Wel jammer dat ze mailen dat je, als je wat bent vergeten, bij de tweede bestelling geen bezorgkosten hoeft te betalen maar dat niet waarmaken.
Top producten voor een mooie prijs!
Ik ben bijzonder ontevreden over het feit dat de maattabel bij het product niet duidelijk is waardoor ik de verkeerde maat heb besteld. Nu zou je denken dat dat niet zo erg is omdat je het product kunt retourneren, maar helaas wordt er dan wel even 5 euro verzendkosten in rekening gebracht. Ik begrijp deze policy op zich prima in het geval dat mensen lukraak willen bestellen en terugzenden, maar in dit geval voelt het als misleiding.
Kramer heeft hele mooie spullen, vooral de kleding en ook betaalbaar.
Snelle levering, een mooi jasje, juiste maat. Ik ben tevreden!