Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Kramer Paardensport
Kramer Paardensport
Kramer Paardensport rijkleding van topkwaliteit, alles voor de stal en vele andere hippische producten voor paard en ruiter in de webwinkel van Kramer Paardensport. Jij kiest comfortabel vanuit thuis, wij leveren rechtstreeks aan jou.

Snelle levering en hele fijne laarzen. Ook zeer tevreden over de prijs van de laarzen.
Een mooie leren halsband voor mijn rottweilerpup gekocht. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Als ze straks weer een maat groter nodig heeft kom ik zeker kijken waarschijnlijk meteen voor een zwaardere leren riem zodat we kunnen vertrouwen op de stevigheid.
Fijne webwinkel
Snel in huis ondanks in de drukken tijd rond kerst ben oud en nieuw
Hier een twin oak hoed besteld,en deze voldoet zoals omschreven op de internetsite, passing perfect en zeer goed materiaal ik ben er super blij mee , en waan me een echte Clint Eastwood ha ha
Snelle levering, goede producten.
Het was een kerstcadeau voor mijn kleindochter. Ze was er ongelooflijk blij mee!
Prijs/kwaliteit prima! Levering goed!
De jas is top valt alleen een beetje groot uit
Heb riempjes gekocht voor het airbackvest, handig voor meerdere zadels. De reikwijdte van het riempje tussen de stijgbeugelhaakjes is wel behoorlijk krap, past alleen op Engelse zadels
Snelle levering ondanks de feestdagen ,.. prijs kwaliteit,.. uitstekend