Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Werk aan de Muur
Werk aan de Muur
Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij ons ben je aan het juiste adres. Werk aan de Muur helpt jou met het vinden van iets moois én betaalbaars. Niet nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt, is dat we jou helpen met een werk dat helemaal bij je past. Een werk dat past bij jouw smaak in het materiaal en in de maat die het beste bij jouw muur past. Een werk waar je nog jaren van kunt genieten. Dat is ons doel.

Canvas schilderij besteld met Schotse Hooglander erop. Sneller binnen dan de verwachte levertijd. Prachtig schilderij!
Zeer mooi resultaat en gemakkelijk te monteren. Kwalitatief mooi afgewerkt!
We hebben een Royal Flora van Sander van Laar besteld 185 bij 115 cm.Na het inrichten van onze nieuwbouw woning ontbrak er nog wat aan de muur. Nu het werk hangt kunnen we zeggen: kers op de slagroomtaart. Top.
Snelle levering en werk is van hoge kwaliteit!
Na een verbouwing van ons complete huis, hebben we uit de prachtige werken een keuze kunnen maken, mede dankzij de "ophang-app". Hierdoor zagen we heel snel wat volgens ons het mooiste zou passen.
De kwaliteit is top en het frame voor het doek was erg makkelijk in elkaar te zetten. En dankzij het geluidabsorberende paneel en het werk in een formaat van 1,80x1,20m, klinkt het nu niet meer hol (plafond is bijna 4m hoog)!

Zeer tevreden en we gaan hier ook bestellen voor andere kamers.
Ik vind het schilderij erg mooi, maar begrijp niet waarom het niet gesigneerd is. Dan had ik het nog mooier gevonden. Nu vraagt iedereen of ik het zelf gemaakt heb. De kunstenaar wil toch zijn stempel op zijn werk achterlaten?
Ik had mijn bestelling gedaan. Ik kreeg feedback en advies (men dacht zeker mee) Er werd een levertijd genoemd. Maar de levering kwam toch ondanks corona eerder binnen. Op een goede manier verpakt. Helemaal top. Ook de nazorg was onverwacht goed. Ik beveel Werkaandemuur.nl zeker aan.
Voor onze zoon een stadsgezicht Deventer met de IJssel en de Wilhelminabrug besteld voor in zijn jacuzzi ruimte.Speciaal vochtbestendige print kunnen bestellen en ziet er prima uit!
Dik tevreden!
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.
Wij hebben een foto in mat op staal laten printen omdat we zo min mogelijk weerspiegeling wilden. We twijfelden welk materiaal het meest geschikt was en na het sturen van een situatiefoto naar Werk aan de muur, kregen we dezelfde dag (zondag notabene!) dit advies. Binnen een week ontvingen we onze foto welke een mooi ophangsysteem heeft waardoor ie mooi hangt.Heel blij mee.