Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Waterbed Kampioen
Waterbed Kampioen
Bij Waterbed Kampioen koopt u waterbedden rechtstreeks van de fabrikant tegen de laagste prijs!

Snel geleverd
Superfijn bedrijf met klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel!
Het product wat wij besteld hebben was weer perfect, verwarming plaat, maar we bestellen het in Apeldoorn op maandag om 10 uur en bestelling komt pas op de woensdag aan en het pakketje komt dan uit Heesh, bij Oss, rara hoe kan dat.
Snelle levering, goed product.
Goede levering. Conditioner voor het waterbed. Vandaa6 besteld morgen in huis. Wij kunnen niet zonder het waterbed. Geweldig om in te slapen.Welterusten.
Super klantendienst al mijn vragen werden snel en volledig beantwoord.
Prijs kwaliteit absoluut top.
Snelle levering ( naar Frankrijk) we gaan zeker nog bestellen en aanbevelen
supersnelle levering en plaatsing van nieuw watermatras. gemotiveerd en professioneel personeel.
Had bestelling al binnen voordat ik betaald heb dus jullie hebben een goed vertrouwen in de mensheid.jammer was het verkeerde maat dus nu goede maat besteld en komt binnen kort binnen dan kan ik weer genieten van mijn waterbed nu slaap ik op gewoon bed en slaap geen oog.de afhandeling is perfect besteld en dag daarop binnen goede zaak jongens ga zo door
Zeer goede info en raad gekregen bij mijn bezoek aan de toonzaal. Het bestellen liep vlot en 6 dagen later werden mijn matrassen reeds geleverd. Ook het demonteren van de oude en het installeren van de nieuwe verliep zeer vlot. Heel vriendelijk personeel zowel in de zaak als de installateurs.
Eenvoudig bestellen en betalen. Overzichtelijk webshop en voldoende keuze. Goed advies en service. Snelle levering.