Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Waterbed Kampioen
Waterbed Kampioen
Bij Waterbed Kampioen koopt u waterbedden rechtstreeks van de fabrikant tegen de laagste prijs!

Zoals we van u gewend zijn: top!
Fijn geholpen bij de aankoop van het nieuwe waterbed en fijne installateur die gezorgd heeft dat wij weer heerlijk kunnen slapen!!
Wij zijn eht tevreden
Het waterbed voldoet niet aan onze verwachting. wij hebben een bed besteld met een 100 procent stabilisatie, maar in vergelijking met ons oude waterbed met ook een 100 procent stabilisatie lijkt het nieuwe bed wel een golfslagbad. Ik begrijp heel goed dat er wat verschil kan zijn in stabilisatie van water bedden maar dit is wel heel erg. Met vriendelijke groet ***
Snelle levering
Het contact aan het begin van het jaar was perfect maar de levering daarintegen was slecht maar dat lag niet aan jullie maar aan de vervoerder!
Keurig en corect.👍
Goede service
Beste dames en heren,
Uw bedrijf zou mij dezelfde dag terugbellen. Is niet gebeurd. Heb zelf 3 dagen later gebeld. Uw medewerker heeft zijn excuses aangeboden en zei dat vanwege de onverwachte drukte niet meer is teruggebeld. Tip: volgende keer zeggen: "medewerker zal u binnen 3 dagen terugbellen bijv."
Excuses zijn door mij aanvaard.

Afleveren was dat het pakket op de stoep stond terwijl niemand thuis was. Is niet fijn. Hierbij had ikzelf aan kunnen geven dat de levering gewijzigd moest worden dus hier ben ook ik in gebreke gebleven.

Top: de Tijk past perfect!

fijne dag
***
Zou de volgende keer graag willen krijgen wat ik bestel. Had 10 kleine flesjes besteld. En ik kreeg 4 grote flessen. En de bestelling is 10 dagen onderweg geweest voordat ik het binnen had.
Aanvakelijk een stroef gesprek maar alle veredere telefonaten zeer behulpzaam en perfecte afwikkeling