Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Waterbed Kampioen
Waterbed Kampioen
Bij Waterbed Kampioen koopt u waterbedden rechtstreeks van de fabrikant tegen de laagste prijs!

Snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn waterbedmatras en mijn eerdere snelle leveringen.
Ik ben niet tevreden over de service demonteren en monteren. Ik vond het zeer teleurstellend dat de oude lege matrassen niet werden meegenomen, daarvoor had ik speciaal de service bij geboekt. Buiten dat ik dan nog zelf als alleenstaande vrouw 2 zware matrassen naar de milieustraat moest brengen met de bijbehorende kosten vond ik de service hierdoor behoorlijk aan de prijs.
We hadden zelf te zachte matrassen besteld. Afgesproken in de winkel waar we de verschillende watermatrassen hebben geprobeerd. We kregen gratis twee nieuwe. Dank je wel erg blij mee!
Krijg bij deze firma, wat je verwacht.
Nette prijs voor hetgeen ik besteld had.
Een tijk met deelrits.
Netjes optijd bezorgd.
Top!
Geen pakket ontvangen
Had ik ook niet nodig omdat het allemaal zo vreselijk lang duurde
Dat ook telefonisch doorgegeven
Binnen twee werkdagen geleverd
Na 10 jaar bleken onze water matrassen aan vervanging toe. Na enige aarzeling van onze kant, toch besloten om ze te vervangen. Dit alles na check van de technische man. Zeer goede keuze geweest. Want het ligt weer veel beter en heerlijk zacht.
fijne samenwerking
Snelle levering van het watermatras alleen was dit niet de complete bestelling 14 dagen later de helft van de overige bestelling pas geleverd en bij reclamatie moet je zelf erachteraan gaan bij de transporteur. Dit is een taak voor de verzender en niet de klant. Voel me niet serieus genomen !!!!
Tot nog toe altijd snelle en correcte levering gehad. De laatste was echter traag en op meerdere punten niet juist.
Na mails en bellen is het echter prima opgepakt en vandaar 4 sterren, mede doordat dit bedrijf telefonisch berijkbaar is. Als het foutje er niet was zou ik graag 5 sterren doen.