Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Waterbed Kampioen
Waterbed Kampioen
Bij Waterbed Kampioen koopt u waterbedden rechtstreeks van de fabrikant tegen de laagste prijs!

Binnen twee werkdagen geleverd
Na 10 jaar bleken onze water matrassen aan vervanging toe. Na enige aarzeling van onze kant, toch besloten om ze te vervangen. Dit alles na check van de technische man. Zeer goede keuze geweest. Want het ligt weer veel beter en heerlijk zacht.
fijne samenwerking
Snelle levering van het watermatras alleen was dit niet de complete bestelling 14 dagen later de helft van de overige bestelling pas geleverd en bij reclamatie moet je zelf erachteraan gaan bij de transporteur. Dit is een taak voor de verzender en niet de klant. Voel me niet serieus genomen !!!!
Tot nog toe altijd snelle en correcte levering gehad. De laatste was echter traag en op meerdere punten niet juist.
Na mails en bellen is het echter prima opgepakt en vandaar 4 sterren, mede doordat dit bedrijf telefonisch berijkbaar is. Als het foutje er niet was zou ik graag 5 sterren doen.
Snelle levering goede kwaliteit. Doordat ik foutje had gemaakt in de bestelling werd dit zeer snel opgelost correct en behulpzaam . Ben reeds 10 jaar een tevreden klant . Blijft een aanrader.
Dat de leverancier van de producten ons eerst een 1/2 op voorhand veld zodat we zeker thuis zijn
Topbedrijf. Snel geleverd en professioneel gemonteerd. Nu slapen wij echt lekker. Wij zijn super tevreden. Een aanrader.
Goede service.
snel geleverd, zoals altijd