Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vleesch & Co
Vleesch & Co
Vleesch&Co streeft naar een betere wereld waarin we bewustere keuzes maken. Een duurzamere wereld waar blije en gezonde dieren vrij rondbanjeren in de natuur.

Door voedingsomstandigheden moeten mijn dochter en ik zo puur mogelijk eten! Wat heerlijk dat er dan ook vleesbeleg te krijgen is wat zo puur en eerlijk is! En zo, echt lekker!!
Heerlijk genieten van echt goed vlees, daar waar dat aan de orde is heerlijk gekruid, zoals bijvoorbeeld de venkelworstjes
Fijn internetsite waarop veel keus te vinden is, ook duidelijkheid en transparantie tav de boeren waar de dieren leven. Vlees wordt op kort termijn al geleverd diepgevroren in super portie verpakkingen.
Heel tevreden met deze heerlijke natuur vlees!
Kwalitatief vlees, puur en schoon.
De producten zijn goed maar als je voor niets op de bezorging zit te wachten laten ze dat niet weten, zelfs niet achteraf. Een mail met een verklaring wordt "zakelijk" afgehandeld. Dat past dan weer helemaal niet bij het concept en laat een ontevreden klant achter.
Ik bestel al sinds 2019 bij Vleeschenco en tot nu toe ben ik heel erg tevreden geweest. In mijn laatste bestelling heb ik 5x 500g pakken rundergehakt besteld en ik vond de kwaliteit wat anders dan normaal. De vlees had nog steeds een goede smaak, maar het was heel erg droog. Ik heb één pakje gebruikt om hamburgers te maken, maar de rest heb ik gebruikt in stoofgerechten (chili con carne en bolognese ragu), dan was het prima. Normaal droogde de vlees niet zo veel uit tijdens het koken, jammer.
Ten slotte, ik snap niet de prijs van de runderbotten. Bijna hetzelfde als die van de gehakt voor een product die normaalgesproken is gewoon waste.
De soepkip, reuzel, varkenzprocureur en lamsgehakt waren prima en de bestelling werd tijdig en keurig bezorgd.
Bestelproces, bezorging en kwaliteit produkten helemaal,goed!
Topkwaliteit vleesch ;-) en altijd goed bezorgd.
Ik bestek vaker eb blijf dit doen, ondanks de (voor iedereen) gestegen prijzen.
geen problemen met bestellen en levering