Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vleesch & Co
Vleesch & Co
Vleesch&Co streeft naar een betere wereld waarin we bewustere keuzes maken. Een duurzamere wereld waar blije en gezonde dieren vrij rondbanjeren in de natuur.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik heb al verschillende keren besteld en ben altijd tevreden. We eten veel minder vlees maar als we het eten wil ik dat het goed vlees is. Ben super tevreden en iedere keer weer positief verrast door de smaak.
Ik heb ossewit vet besteld en heb betaald voor 300gram per potje maar er zit ook nu weer tussen de 240 gram en 295 gram in ieder potje .
De producten worden wel snel geleverd .
Zoals altijd snel geleverd en goed verpakt.
Bestel al een paar jaar en nog steeds erg tevreden
Het vlees uit de supermarkt stond mij ontzettend tegen. Vieze smaak en nog viezere bijsmaak (door de gedachte aan het dier dat een slecht leven en slecht einde heeft gehad). Blij dat ik Vleesch heb ontdekt. Heel erg lekker vlees! Levering ook top. Op de angusburgers zaten geen etiketten (dus ook geen houdbaarheidsdatum), dat was het enige minpuntje.
Fijne website met goede producten. Snelle en goede levering. Producten top. Echter op de vraag of ik een factuur van de bestelling mag wordt al ruim 2 weken geen reactie gegeven.
prima
De website lijkt niet ingesteld op afhalen want het pakket werd gewoon bij ons thuisbezorgd terwijl ik 'afhalen' had geselecteerd. Dat kan dus beter. Voor mij niet erg want nu heb ik geen verzendkosten betaald, maar jammer voor uw bedrijf. Ook wordt niet duidelijk vermeld dat de tijd waarop een pakket afgehaald kan worden hetzelfde is als de tijd waarop het bezorgd kan worden (als je voor bezorgen zou kiezen). Veel mensen zullen denken dat afhalen eerder mogelijk is omdat het vlees wellicht op voorraad is op het afhaalpunt. Dat is dus niet per se zo.
Ik heb al vaker vlees bij Vleesch&Co besteld. Altijd met volle tevredenheid. Dit keer ging het niet helemaal goed. Er misten een aantal stukken vlees. Nadat ik het contactformulier had ingevuld kreeg ik geen antwoord. Even gewacht en toen het andere mailadres aangeschreven en gelijk, dezelfde dag nog, kreeg ik antwoord.
Alles is de eerstvolgende dag alsnog geleverd, én nog een heerlijk stukje extra erbij!
Goede service!!
Verschillende producten besteld die allemaal vers en smaakvol waren. Daarnaast zeer netjes geleverd.

Loading...

Het eKomi zegel