Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vivera Waterbedden
Vivera Waterbedden
Door het unieke concept van Vivera geniet u van de beste waterbedden en accessoires voor de laagste prijs. Als producent met meer dan 15 jaar ervaring verkopen wij onze producten direct online. Omdat wij zonder tussenhandel werken, kunt u bovendien rekenen op de laagste prijzen.

Ik heb vinylreiniger besteld. Deze is wel aangekomen maar zo slecht verpakt dat het lekte in de verpakking.
Snelle correcte afhandeling. Scherp geprijsde artikelen. Voor mij geen verbetering nodig
We zijn erg tevreden over de info die we kregen die nodig was bij onze keuze van een nieuw watermatras. Alle vragen goed en eerlijk beantwoord. Matras besteld en de volgende dag geleverd. Aanbevelenswaardig.!!
Dank 👏👏
Groot assortiment. Mooie producten. Nu ook Biologische Waterbed Conditioner. Zeer tevreden.
Snelle levering. Fijn waterbed vorige maand gekocht. En nu ontluchtingsapparaatje. De vorige was na 10’jaar op. Fijn bedrijf. Apeldoorn vriendelijk personeel in showroom.
Geweldige firma, prijs kwaliteit prima, zeer klantvriendelijk en problemen worden direct opgelost!
Snelle levering
vlotte levering
Goed geholpen door een fijne verkoper in apeldoorn
Had 10 flesjes besteld voor in mijn waterbed erg goedkoop en erg snel in huis top aanrader deze shop.