Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vivera Waterbedden
Vivera Waterbedden
Door het unieke concept van Vivera geniet u van de beste waterbedden en accessoires voor de laagste prijs. Als producent met meer dan 15 jaar ervaring verkopen wij onze producten direct online. Omdat wij zonder tussenhandel werken, kunt u bovendien rekenen op de laagste prijzen.

Ik heb een 120% gestabiliseert watermatras besteld, en dat ligt nu 2 weken,, echt helemaal TOP!!
Deze keer wel besloten om het oude te laten verwijderen en het nieuwe te laten installeren,, scheelt tijd en een zware klus.
Weer super tevreden!! Mijn oude watermatras was nog steeds goed en na 12 jaar in super conditie, alleen minder gestabiliseert. Vandaar de overstap naar een nieuw watermatras. Super service !!!
Goed telefonisch bereikbaar. Oude watermatras was bijna 11 jaar oud. Zonder problemen. En nu nieuw matras. Ook een dankwoord voor de monteurs van Koster waterbeddenservice, nog softside randen gekocht. We slapen weer heerlijk!
De bestelling is zeersnel geleverd, wel jammer dat alles los in de doos lag.
Uitstekend service.
Zeker na telefonische controle, waaruit bleek dat ik de verkeerde maat had opgegeven.
Gelukkig werd dat gecorrigeerd na het telefoon gesprek.
Duidelijke website. Goede beschrijving van de betreffende artikelen. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Tevreden klant.
Ik ben zeer te vreden over de afhandeling.
Een absolute aanrader
er waren wat problemen met pakktjes die steeds niet aankwamen maar zogezegd al waren geleverd.
Een volledig en hulpzame feedback steeds ontvangen van hun.
uiteindelijk alles ontvangen, alle fouten waren te weiten aan de koerierdienst
Via email en telefonisch goed bereikbaar, meedenkend m.b.t. de bestelling van nieuwe watermatrassen. Snel en goed geholpen met het inplannen/ vervangen. Monteur op tijd en vriendelijk.
Snelle service, meedenken door medewerker aan de telefoon - kan menig bedrijf voorbeeld aan nemen. Chapeau!
Heel goed advies. Wordt naar je geluisterd. Goed product.