Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vivera Waterbedden
Vivera Waterbedden
Door het unieke concept van Vivera geniet u van de beste waterbedden en accessoires voor de laagste prijs. Als producent met meer dan 15 jaar ervaring verkopen wij onze producten direct online. Omdat wij zonder tussenhandel werken, kunt u bovendien rekenen op de laagste prijzen.

Hadden nieuwe water matrassen besteld stond er dat we van alles en nog wat bij zouden krijgen speciaal nog gebeld of ik wat in moest vullen maar dat was niet nodig we krijgen onze spullen zit het er niet bij ik weer gebeld blijkt dat ik toch wat aan het moeten klikken nu grijp ik dus mis want ze kunnen er nu niks meer aan veranderen ook kan ik nergens terug vinden welk matras we hebben gekregen wat stabilisatie betreft
Product snel ontvangen. Goede dienst
Gezellige ontvangst en een gemoedelijk sfeer, alles wordt duidelijk uitgelegd en je kunt diversen bedden uit proberen. We hebben weer met plezier een nieuw waterbed gekocht. Wel missen wij de aanbieding die op de site staat dat we de reiskosten vergoed krijgen. Benzine kosten.
Ik vond hier direct de waterbehandelingsprodukten die we nodig hadden voor ons waterbed aan een interessante prijs en snel geleverd.
Conditioner besteld. Snel geleverd en leuke aanbieding!
De bestelling is goed verpakt en snel bezorgd
Duidelijke website
Eigenlijk moet het 6 sterren zijn. Maar dat is niet beschikbaar.
Geweldige service.
Site is duidelijk en snel te vinden wat ik zocht.
levering snel en perfect.
Geen verbeter punten 100% tevreden.
Ik geef 5 sterren.
Goede website, snelle levering, prima!
Bestelling geplaatst, uitgeleverd door Vivera. DPD geeft aan pakket afgeleverd, helaas niets gezien. Na contact hierover met Vivera 1 reactie gehad. Terug gemaild, vervolgens geen reactie meer gehad. Laatste keer dat ik hier iets besteld heb.