Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vivera Waterbedden
Vivera Waterbedden
Door het unieke concept van Vivera geniet u van de beste waterbedden en accessoires voor de laagste prijs. Als producent met meer dan 15 jaar ervaring verkopen wij onze producten direct online. Omdat wij zonder tussenhandel werken, kunt u bovendien rekenen op de laagste prijzen.

Top
Goed geregeld
Snelle levering
Goede service
prima service
Snelle levering en goed materiaal. Ook erg fijn dat er gecontroleerd wordt of de bestelling klopt. Helaas iets langer moeten wachten door een feestdag en dpd maar daar kon vivera niks aan doen.
Heel vlot verloop van bestelling tot levering. Ook telefonisch goeie ondersteuning
Snelle en correcte levering van de bestelde goederen
Prima services alles snel geleverd.
Bestelling werd snel geleverd, zoals beloofd. Alles was compleet.
Wat ik miste was dat iemand zou vragen waarom wij na 7 jaar nieuwe matrassen nodig hadden. Men had kunnen zien dat we eerder ook al een waterbed hadden gekocht bij Vivera. En zou aanbieden om te helpen het op te lossen. De oude matrassen waren namelijk gaan lekken, ondanks onderhoud. Ik ben er zelf niet over begonnen want ik had snel nieuwe nodig om te kunnen slapen.
Alles verlopen zoals het zou moeten zijn dus tevree
Mijn bestelde pakket is niet toegekomen
Verkeerde tijk afgestuurd door Vivera. Duidelijk aan telefoon uitgelegd welke ik nodig had (met instopstrook, waterbed was al gevuld). Bij uitleg aan telefoon onbeschoft behandeld en werd ik van zaken beschuldigd die niet waar waren. Reactie jongeman aan de telefoon: " meneer we kunnen niet iedereen op zijn blauwe ogen geloven...."(!!!). Ik werd als leugenaar weggezet.
Nieuwe tijk wel direct opgestuurd, volgende dag in huis. Wel zelf retour-verzendkosten a *** euro moeten betalen... Jammer.