Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vivera Waterbedden
Vivera Waterbedden
Door het unieke concept van Vivera geniet u van de beste waterbedden en accessoires voor de laagste prijs. Als producent met meer dan 15 jaar ervaring verkopen wij onze producten direct online. Omdat wij zonder tussenhandel werken, kunt u bovendien rekenen op de laagste prijzen.

Snelle correcte levering.
Ik ben bijzonder tevreden over het door u geleverde. De conditioner is door u ongevraagd geüpgraded wat zeer gewaardeerd wordt.
Waar ik minder tevreden over ben is de door u gekozen bezorgdienst DPD. Die kan de door u geadverteerde leus " vandaag op tijd besteld, morgen in huis" niet waar maken.
Donderdagmiddag besteld; vrijdag geen levering. Zaterdag geen levering (paasdagen natuurlijk ook geen levering) en uiteindelijk dinsdagmorgen bericht dat er dinsdagmiddag bezorgd wordt. Dat er laat bezorgd wordt is lastig, maar nog lastiger is dat DPD heel laat meldt dat het pakket bezorgd wordt; en ja, ik had de app van DPD geopend.
Ik meen mij te herinneren dat mijn bestelling vorig jaar ook (te) laat door DPD werd bezorgd. Volgens mij heeft de DPD wekelijkse routes en mijn woonplaats wordt maar eenmaal per week aangedaan.
Mijn advies: Kies een andere bezorgdienst om uw belofte " vandaag besteld, morgen in huis" waar te maken.
Prima bedrijf en goed advies. Plaatsing van het bed prima verlopen
Geweldige service!
Altijd goede producten en super snelle levering
Zeer tevreden.
Nieuwe matras snel geplaats. Geen conditioner besteld en monteur niets bij hem. Conditioner on line besteld voor levering de volgende dag, zaterdag 5 april. Uiteindelijk woensdag ontvangen, ook verkeerde product. Jammer wat het bed is goed.
Klantenservice vlot bereikbaar en ze geven deskundig advies.
Vivera waterbedden zijn van heel goede kwaliteit en geven een topsevice!
Daarom ben ik al jaren trouwe k'abt.
Correcte en snelle levering.
Snelle levering. Kan niet beter.