Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Van de Ven Fashion BV
Van de Ven Fashion BV
Welkom bij Van de Ven Fashion, waar onze passie voor mode centraal staat. Bij ons vind je prachtige en betaalbare kleding voor het hele gezin. Onze uitgebreide collectie omvat mode voor dames, heren, meisjes, jongens, en zelfs de allerkleinsten - baby-meisjes en baby-jongens - evenals een scala aan bodyfashion. Bij ons draait alles om stijl en betaalbaarheid. Onze eigen merken zijn niet alleen modieus, maar ook zeer vriendelijk geprijsd.

Ria M.
Goede service
Mirjam B.
Ik ben altijd fan van de producten van van de Ven fashion.
Zitten helaas wat te ver weg voor mij maar gelukkig kan het online
De levering was iets langer .... contact opgenomen en er werd gelijk gereageerd ...dank daarvoor. De kleding voor mijn kleindochter was zoals omschreven en precies als de afbeeldingen.
Super schattig en een hele fijne stof
Jelle J.
Deze onderbroeken is precies waar ik naar op zoek was. Bedankt voor de goede service.
Marian U.
Ik zocht een bepaald merk en type broek. Gevonden en besteld. Toen even geen reactie dus ik vroeg de klantenservice wanneer ik mijn artikelen kon verwachten. Direct antwoord: 1 artikel zou die dag vanuit een ander filiaal geleverd worden en dan ging het nog dezelfde avond met de post mee. Inderdaad: 1 dag laten waren mijn goederen op het afhaalpunt!
D. D.
Snelle levering en producten zoals omschreven!
Maaike R.
Het was gewoon goed. Fijn contact en bestelde jas was super snel in de winkel.
joke k.
Keurig verpakt en optijd bezorgt
Els S.
De bestelling lag klaar en het klopte
Sandra W.
Goede service en snelle levering product is top