Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Van de Ven Fashion BV
Van de Ven Fashion BV
Welkom bij Van de Ven Fashion, waar onze passie voor mode centraal staat. Bij ons vind je prachtige en betaalbare kleding voor het hele gezin. Onze uitgebreide collectie omvat mode voor dames, heren, meisjes, jongens, en zelfs de allerkleinsten - baby-meisjes en baby-jongens - evenals een scala aan bodyfashion. Bij ons draait alles om stijl en betaalbaarheid. Onze eigen merken zijn niet alleen modieus, maar ook zeer vriendelijk geprijsd.

Willeke C.
Top
Elise B.
Leuk kledingassortiment voor kinderen
Leonie v.
Alles netjes verpakt, persoonlijk contact als iets er niet is. Super bedankt
corrie v.
Vanwege vakantie goed geholpen bij retour zending!
Goed geregeld!! Bij winkel in Halsteren.
Jammer dat er niet gereageerd werd vanuit de klantenservice!
R M.
Goede service..
Prima kwaliteit..
S K.
Hele leuke kleding, helaas bleek niet alles meer verkrijgbaar van mijn online bestelling dat viel wat tegen.
Had 1artikel met verkleuring dit is keurig opgelost, zeer vriendelijke klantenservice daar kan menig winkel nog iets van leren!
Uiteindelijk dus een aanrader om bij deze winkel te kopen.
Evelien L.
Goede prijzen. Verzending duurt wat langer maar wel snelle reactie van de klantendienst.
Petricia W.
Fijne winkel met mooie prijzen
Stefanie G.
Tijdens mijn bezoek aan de winkel was de medewerker aan het bellen met een medewerker uit een andere vestiging. Ze heeft mij geholpen terwijl ze aan de lijn bleef met de andere medewerker. Dit was niet klantvriendelijk.
Zeer tevreden over Van de Ven. Het geleverde product voldeed niet helemaal aan mijn wensen, maar dit is direct opgepakt en keurig afgehandeld.