Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

to-toscane.nl
to-toscane.nl
De grootste selectie zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbriƫ sinds 1998. Bijna elke accommodatie op onze site heeft een zwembad en een terras en is zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Bovendien, als u een van onze vakantiehuizen elders goedkoper vindt, garandeert onze Beste Prijsgarantie dat wij de prijs zullen matchen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan je Italiaanse avontuur te beginnen!

Een erg overzichtelijke- en duidelijke- website.
De boeking was snel gedaan. Geen moeilijke procedures. Heldere site. Ook de betaling was duidelijk. De site reageerde snel nadat we aangegeven hadden te willen boeken. Kortom een zeer gestroomlijnde site!
We werden na de online booking persoonlijk gecontracteerd, zowel telefonische info als info per mail.
Bij het zoeken naar een vakantiehuis hadden we een mail gestuurd voor informatie en werden kort daarna zelf opgebeld door een medewerkster. We vonden het fijn om zo verdere info te krijgen.
Bedankt hiervoor
Het boeken ging makkelijk. Toen er iets mis ging met de betaling (wat niet aan de boekingssite lag) kreeg ik snel iemand aan de telefoon die me vriendelijk en behulpzaam te woord stond.
Ik had de klantenservice gemaild over evt mogelijkheid af te wijken van de aankomst- en vertrekdag, en daar werd snel op gereageerd. Ze hadden ook meteen het desbetreffende huisje gereserveerd, terwijl ze op antwoord wachtten. Erg vriendelijke en behulpzame mensen!
Zeer snel antwoord. Bij een wijziging aan onze boeking werd dit ook meteen in orde gebracht, zowel telefonische bevestiging ontvangen, alsook per mail. Zeer vriendelijke service.
Overzichtelijke site, vlot antwoord en afhandeling van de boeking.
Persoonlijk opgebeld om de boeking eens te doorlopen/bespreken/eventuele vragen.
Zeer vriendelijk onthaal.
Boeking proces ging gemakkelijk en kon persoonlijke voorkeuren doorgeven.
Daarna nog contact gehad of er extra vragen waren mbt onze boeking. Al met al keurig netjes. Nu afwachten naar onze ervaring tijdens het verblijf
Mooie website en gemakkelijk op te boeken.