Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

to-toscane.nl
to-toscane.nl
De grootste selectie zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbrië sinds 1998. Bijna elke accommodatie op onze site heeft een zwembad en een terras en is zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Bovendien, als u een van onze vakantiehuizen elders goedkoper vindt, garandeert onze Beste Prijsgarantie dat wij de prijs zullen matchen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan je Italiaanse avontuur te beginnen!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Heldere en volledige informatie op de site.
Snelle, adequate en zeer correcte reactie op de boeking, per email.
Prima en laagdrempelige service
Fantastische hulp bij onze aanvraag en zoektocht naar een mooi huis in Toscane. Ook dit jaar weer werden we supersnel en met allerlei persoonlijke ervaringen geholpen. Op naar de meivakantie in Toscane!!
gaat allemaal foutloos
Makkelijk te boeken, goed inzicht in de faciliteiten en kosten.
Leuke, bruikbare info t.a.v
omgeving
De vriendelijkheid, professionaliteit, het meedenken. Kreeg bv een linkje gestuurd over vakantie met de hond omdat mijn hondje meegaat. Zo fijn om mee te werken. Nemen je in principe alle voor-stress van het vinden van je ideale vakantiehuis uit handen. Geven een lijst met opties op basis van je wensen met zelfs een persoonlijke aanbeveling! Echt ik beveel To Toscane aan voor iedereen die naar het heerlijke Italië op vakantie wil en stressloos een vakantiewoning wil boeken
Goed bereikbaar.
Snel antwoord op vragen.
Ik ben tevreden.
last minute via chat reserveren was prima.
Vraag om extra info over leuke plek om te verblijven aan de kust, leverde alleen extra aanbiedingen in verhuurlocaties op. Geen extra info.
Bij verlenging, was er een optie voor 3 dagen, werd omgezet in één extra dag. Dit leverde een wat onbegrijpelijke mail op.
Duidelijke en makkelijke website
Snelle reactie op mijn vragen. Behulpzaam en servicegericht.

Loading...

Het eKomi zegel