Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

to-toscane.nl
to-toscane.nl
De grootste selectie zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbrië sinds 1998. Bijna elke accommodatie op onze site heeft een zwembad en een terras en is zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Bovendien, als u een van onze vakantiehuizen elders goedkoper vindt, garandeert onze Beste Prijsgarantie dat wij de prijs zullen matchen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan je Italiaanse avontuur te beginnen!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Topservice.
Zij hebben contact met mij opgenomen om te bevestigen en vast te stellen van m’n vakantie huis! Ik had 3 dagen bedenktijd, dat was al superlief en goed geregeld! Het huis werd vastgehouden tot ik eruit kwam of ik hem wou! 2 dames die contact met mij opname waren heel lief en heel behulpzaam en hebben mij heel goed geholpen echt waar! Hier word ik blij van heel goed geregeld dit ga zo door! Dikke 10 sterren ++
Duidelijke en mooie website met mooie foto's van de accomodatie.
Het onverwachte persoonlijke contact per mobiel was prettig.
De extra informatie over Italië en de streek waar we het huis huren was zeer welkom.
Eerste keer dat ik boek bij To coscane,NL Na boeking werd mij meteen gebeld maar ik kon toen niet opnemen. Boodschap werd toen ingesproken om indien er vragen zouden zijn ivm de boeking / reis en dat ze een mail hierover zouden sturen. Dit is gebeurd en ondertussen heb ik via mail al contact met ze gehad. Ook had ik onze voorkeuren gegeven in deze mail naar het geen wat we zoeken en men heeft meteen een paar huisjes doorgegeven die aan onze voorwaarden voldoen. Dit is al een goede start naar het zoeken voor onze vakantie in 2024. Tot hiertoe zijn wij zeer tevreden, gemakkelijk kunnen boeken en contact gehad na boeking, nu is het uitkijken naar onze reis .
Klantgericht, alert reagerend.
Snelle reactietijd en helder in de antwoorden op de vragen die ik stelde over het huis (ben wel benieuwd of alles ook zo gaat zijn!)
Duidelijke informatie en ook nog telefonisch contact of we meer eensen hebben
Snel en eenvoudig te boeken. Duidelijke info en foto’s en prijs info. En keurige follow-up na boeking. Aanrader.
Contact via chat (nadat ik telefonisch geen contact had gekregen) verliep netjes en snel. Onmiddellijk ontving ik een bevestigingsmail waarin bevestigd werd dat de optie op de vakantiewoning voor drie dagen stond gereserveerd. Op de site was het huis ook niet meer beschikbaar voor de genoemde periode.
De geplaatste opmerking bij de boeking is goed gelezen en daarvoor ontvingen wij per mail verschillende opties.
Snel en zeer vriendelijk! Zeer Adequate beantwoording vragen.

Loading...

Het eKomi zegel