Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

to-toscane.nl
to-toscane.nl
De grootste selectie zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbrië sinds 1998. Bijna elke accommodatie op onze site heeft een zwembad en een terras en is zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Bovendien, als u een van onze vakantiehuizen elders goedkoper vindt, garandeert onze Beste Prijsgarantie dat wij de prijs zullen matchen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan je Italiaanse avontuur te beginnen!

Alles vlot en snel geregeld ga zo door 👍
Vlug antwoord gekregen op mijn chat al mijn vragen snel beantwoord het feit dat men 72 uur bedenktijd krijgt en na de booking ook nog informatie krijgt over wat er in de omgeving is wat betreft restaurants en winkels voor boodschappen te doen is top eerste keer dat ik de site van Toscane nl gebruik voor herhaling vatbaar
Boeken via de site ging zoals het hoort. Overzichtelijk en makkelijk. Wat een positieve verrassing was, was het telefonisch contact de dag na de boeking of we nog vragen hadden over de boeking en/of accomodatie.
Boekingsprocedure zeer duidelijk omschreven
Als de woning zo goed is als de boekingsproces, dan heb ik er het volste vertrouwen in dat het een fantastische vakantie wordt.
Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat je nagebeld wordt om te checken of alles gaat zoals je gepland had.
Vriendelijke mensen met aandacht voor de klant. Bevestingsmails met tips voor de omgeving
Super behulpzaam en vriendelijk personeel.
Prettig en goed contact. Duidelijke informatie over huis, reservering e.d.. Afspraken worden nagekomen en juist bevestig.
Super goede service en persoonlijk contact toen de boeking in eerste instantie niet lukte. Daarna een optie kunnen nemen. Daadwerkelijke boeking ging als vanzelf.
Het boeken ging eenvoudig. De service was uitermate goed: wensen werden vervuld en er werd telefonisch contact opgenomen door een vriendelijke en deskundige medewerker.
We hebben voor het eerst geboekt met deze organisatie.
Belde gelijk om ons te bedanken en vroegen of alles goed is geregeld.
Gaven ons tips wat we beter konden doen. Heel fijn zo’n persoonlijk contact.