Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

to-toscane.nl
to-toscane.nl
De grootste selectie zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbrië sinds 1998. Bijna elke accommodatie op onze site heeft een zwembad en een terras en is zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Bovendien, als u een van onze vakantiehuizen elders goedkoper vindt, garandeert onze Beste Prijsgarantie dat wij de prijs zullen matchen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan je Italiaanse avontuur te beginnen!

Heel persoonlijke benadering en heel goed advies, ook goede terugkoppeling m.b.t de voortgang van het boekingsproces.
Goede snelle en persoonlijke service. Duidelijke info. Doorklik systeem werkt fijn.
Snel en gemakkelijk reserveren
Na boeken paar dagen later telefoontje of er nog vragen zijn
Topservice
Directe sympathieke bevestiging via mail en telefonisch voor gevraagde kleine aanpassing… top
Heel persoonlijk, snel en goed geholpen! Er was veel kennis over de verschillende huizen.
Van het moment dat ik interesse toonde in een vakantie in een van de huizen tot het moment dat ik daadwerkelijk gereserveerd heb was het contact heel prettig. Ik heb regelmatig gebeld en ook contact gehad per e-mail. Het contact is echt persoonlijk. Er wordt echt meegedacht! Na het reserveren van de vakantiehuis, heb ik ook al veel informatie ontvangen waardoor de voorpret direct kan beginnen!
Contact was prima, we zijn tot nu toe op een zeer vriendelijke manier geholpen, en we zijn via deze weg aan een prachtige villa gekomen voor 7 nachten.
Handig zoeken, complete informatie en bij aankomst locatie kloppend met de beschrijving van de accommodatie zoals op website beschreven.
Super service! Je wordt gebeld na je boeking om alles nog eens door te nemen en te kijken of je nog vragen hebt. Super netjes!

Wij hebben 2 kinderen en er was maar 1 kinder bedje en stoel aanwezig in het huis dat we huurden. We hebben dus gevraagd om een 2e kinferstoel en bedje. Was binnen 1 dag geregeld! Daarnaast ook alles netjes op mail bevestigd dus echt heel erg over te spreken!
Ik kende de site niet, dus eerste ervaring, maar die was heel goed, vooral dat we vlak na de boeking gebeld werden of we misschien nog vragen hadden naar aanleiding van de boeking