Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

to-toscane.nl
to-toscane.nl
De grootste selectie zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Toscane en Umbriƫ sinds 1998. Bijna elke accommodatie op onze site heeft een zwembad en een terras en is zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Bovendien, als u een van onze vakantiehuizen elders goedkoper vindt, garandeert onze Beste Prijsgarantie dat wij de prijs zullen matchen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan je Italiaanse avontuur te beginnen!

Boeking via de site liep zoals te verwachten. Bijzonder was het om de eerste werkdag daarna te worden gebeld. Dit gaf echt een persoonlijke touch. En is onderscheidend van andere aanbieders
Heel fijne bookingservaring. Onze vragen werden snel beantwoord. Geeft veel vertrouwen in onze vakantie.
Fijne service met persoonlijke communicatie en snelle opvolging.
We hebben al jaren een hele prettige ervaring Met To Toscane. Als er vragen zijn, kun je deze makkelijk stellen en word je uitstekend verder geholpen. Het boekgemak via de site is uitstekend, met een perfecte uitleg van de te boeken locaties.
zeer tevreden van het boekingsproces en de website. heel volledig, heel duidelijk, heel gedetailleerd.
Het telefoontje na de boeking en e mail met tips was ook zeer aangenaam.
Wij kijken uit naar onze vakantie!!
Goed en eenvoudig boeking systeem.
Extra navraag door To Toscane vanwege slechte toestand weg naar huisje of auto en rijervarng hiervoor geschikt waren.
Duidelijke omschijvingen en foto's van de vakantiewoningen waardoor de keuze makkelijker wordt.
Fijne en snelle communicatie met het team voor aanvullende vragen, zelfs in het weekend. Fijn dat er een mogelijkheid bestaat om een vrijblijvende optie te nemen voor een bepaalde periode wanneer nog niet alle vragen duidelijk waren en werden nagevraagd bij plaatselijk team. Klasse!
Boeken ging zeer makkelijk en medewerkster hebben me goed geholpen met vragen die ik had over het huisje dat ik geboekt heb. Top organisatie!
Zeer correcte opvolging van de reservering, met aanvullend telefonische uitleg.
Het boeken ging erg gemakkelijk. Daarna werd er contact met ons opgenomen om even te horen of alles goed was gegaan en of we nog vragen hadden. Ook wordt er nog informatie over de omgeving gestuurd. Erg vriendelijk en we hebben zin in onze vakantie.