Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Prima service bij afhalen en terugbrengen
Communicatie met Sunny Cars was zeer goed.Ruim op tijd emails, documenten en nuttige tips gekregen.
Helaas was onze eerste keuze niet voorradig, maar alternatief was uiteindelijk ook prima. Ophalen van de huurauto in het buitenland duurde erg lang. Er moesten weer allerlei gegevens terplekke worden ingevuld, die volgens ons al bekend hadden moeten zijn.Verder prima geholpen, Net personeel aldaar.
Een nette auto gehuurd op Gran Canaria van het kantoor van AVIS. Keurig werd er voor aanvang van de huur aangegeven dat er al 2 schadeplekjes aan deze auto zaten en hiervan werden foto's toegezonden per e-mail.
De boeking via Sunny Cars verliep online ook vlekkeloos. Aangezien het minder dan 24 uur van tevoren was, was onze keuze logischerwijs onder voorbehoud. Echter binnen een uur werden wij al door Sunny Cars per sms op de hoogte gesteld dat de auto beschikbaar was en dit allemaal op een zondag, dus zeer goede service en reactiesnelheid van Sunny Cars!!!
Snelle afhandeling, zowel bij ophalen als afleveren
Al met al tevreden. Wel gedoe op luchthaven over het type auto.

Categorie was BMW 1 serie, kreeg eerst een megane wat absoluut niet dezelfde categorie was. Na lastig doen werd dit een Qashqai Nissan wat ook een categorie lager was. Heb naar mijn weten dan ook teveel betaald
uitstekende offerte, boeking en vertrouwen.
De service, afhandeling in Tirana ook uitstekend
Zonder te vragen aanbod upgrading auto i.v.m. te weinig bagage ruimte gereserveerde auto
Auto was op tijd beschikbaar en de aflevering verliep vlot. De auto was in orde en we hebben geen problemen gehad.

Negatief punt was dat er enkel een auto met automatische versnellingen beschikbaar was en er dus geen keuzemogelijkheid was.
Prima ervaring gehad met Sunny Cars. We hebben zorgeloos kunnen genieten en vele kilometers gemaakt op het prachtige Mallorca!
Uitstekende verhuurder. Geen gezeur met extra's, geen beschikbaarheid van de auto of upgrades. Vriendelijke mensen en nieuwe en schone auto's.
Super tevreden. Snelle communicatie. Onze vlucht gemist en daardoor een dag later de auto laten afleveren op ons verzoek. Sunnycars boekte op eigen initiatief een dag af van de kosten. Top. Een volgende keer rijden wij weer Sunny.

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel