Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

top
Top
Zeer tevreden
Prima
Al enige jaren goede ervaringen en daarom wederom bij Sunny cars geboekt.
Ook deze keer weer hele fijne auto mee gekregen, hybride, vol getankt en zeker een maatje groter dan verwacht .
Alles wordt super snel afgehandeld en voor je het weet rijd je rond. Ook het terugbrengen was binnen een paar minuten geregeld en de borg voor de volle tank stond de volgende dag weer op mijn rekening. Super!
Ik was te vroeg voor de pick up. Jammer dat ik een half uur moest wachten omdat er geen andere auto beschikbaar was.
Ook was het flauw dat de prijs voor de sneeuwkettingen niet overeenkwam met de bevestiging. Ter plekke afrekenen € 42,00 was in werkelijkheid €49,93. Vlgs de baliemedewerker vanwege de tax.
Fijne huurauto ontvangen, helemaal top!
Het was niet precies de auto die ik geselecteerd had. Maar we kregen wel een splinter nieuwe auto mee. Dus we hebben heerlijk rond gereden.
Vlotte service, alles correct verlopen zoals altijd met Sunny Cars
Zeer goede opvolging en communicatie door Sunny Cars vanaf de reservatie tot thuiskomst. Geeft een heel gerust gevoel.