Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Goed
We zijn uiterst tevreden over de ganse service! Prima wagen, zeer vlotte service bij begin van huurperiode (geen vervelende vragen over verzekering) en ook snelle controle bij inlevering. Waarborgsom op creditkaart werd dezelfde dag reeds vrijgegeven.
Helemaal goed gegaan!
Reserveren en communicatie met en vanuit Sunny Cars uitstekend! Wel blijf ik het jammer vinden dat het gekozen type auto meestal, zo ook nu, teveel afwijkt van de gekozen auto. Dit keer een Ford Focus of gelijkwaardig gekozen ivm golfclubs en we hebben een SangYoung Tivoli gekregen. Prima auto, maar niet gelijkwaardig vind ik.
Alles liep zoals ze je graag zou willen. Ook de duidelijke waarschuwing vooraf (niets extra “aan laten smeren” door de samenwerkende partner) was nuttig en gaf een zeker gevoel.
Alles is goed en soepel verlopen.
Geen verbeter punten. Snelle incheck en àlles prima.
Prima auto via Sunny Cars opgehaald bij Enterprise in San Sebastian. Wel raar dat ik bij het ophalen €*** moest betalen voor borg. Dit kreeg ik wel direct terug bij het terugbrengen van de auto
Goed geregeld
Alles verliep prima.