Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Prima
Super!
Het ging vlot MAAR wat raar was: we kregen een auto Opel corsa met 60.000 km op de teller die ten allen kante was beschadigd. Dat gaf me een onbehaaglijk gevoel, ook omdat de afleveraar zei dat we misschien er goed aan deden om foto's te nemen. hebben we ook gedaan. Bij het inleveren werd er niet naar de foto's gezien en zei de bediende dat hij wist dat de auto vol krassen en strepen stond. We kozen voor snelle service aan de balie MAAR er zat maar 1 bediende en we moesten lange tijd wachten. Toen we klaar waren met de administratie kwam een tweede bediende plaats nemen; te laat natuurlijk. Zijn we niet gewoon van Sunny; maar kunnen jullie ook niet voorzien.
Sunny Cars bezorgde mij een auto terwijl de verhuurbedrijven ter plaatse aangaven geen auto's beschikbaar te hebben. De huur was ook nog eens snel geregeld en de auto zelf reed prima.
Helaas is de slogan vol huren en vol inleveren hier niet aan de orde. Zeer lastig als je 5/8 tank meekrijgt en als je gaat tanken op Curacao vooraf moet zeggen hoeveel benzine je wenst te tanken.
Bepaald automerk en type was gegarandeerd, maar kregen een ander voertuig. Dat voertuig zat vol met allerlei schades. Chaos bij het inleveren van de auto. Overall prima.
Super zoals de all-in autoverhuur geregeld is.
Alles verliep goed.
Ging allemaal goed. Fijn ook dat het volledige dekking is. Daardoor zijn de verhuurder ook dat ik op weinig dingen, zoals al aanwezige schade, hoef te letten. Ook ging het afhalen daarmee lekker snel.
Was weer perfect op 1 minpuntje na. Toen we de auto gingen ophalen via fastlane, ik had het reserveringsformulier ingevuld en ook een bevestiging ontvangen dat de reservering voltooid was, vroeg de medewerker van Cicar naar mijn rijbewijsnummer etc, ook die van de 2e bestuurder en ons vakantieadres. Toen ik hem vertelde dat ik dat allemaal had ingevuld beweerde hij dat zij niks ontvangen hadden. Jammer, kostte extra tijd