Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Perfect concept, geen gezeur en gedoe bij het ophalen en inleveren van de auto!
De gewone, vlotte service die we gewoon zijn!! Na inleveren wagen ook bericht ontvangen dat alles ok was. Een aanrader voor elke vakantieganger!!
Bedankt Sunny Cars
Uitstekend!
Helaas kregen wij niet de Fiat Panda die wij hadden gereserveerd. Maar een vervangende auto met een hele lage instap. Mijn vrouw heeft helaas rugklachten en dat was niet echt prettig om in en uit de auto te stappen. De auto had ook geen schoon voorruit ( zat een vettige laag op) en de ruitenwissers waren versleten. Het regende onderweg naar onze bestemming en hadden daardoor slecht zicht. Hebben onderweg getracht het voorraam te reinigen maar dat hielp helaas niet veel. Gelukkig was het de rest van onze vakantie mooi weer. Geen meer ruitenwissers nodig. Wij huren al jaren bij jullie een auto naar volle tevredenheid en hebben eigenlijk nooit een opmerking over de auto. De huurauto met een veel te lage instap reed wel perfect.
Heel tevreden
Top geregeld altijd goed is mijn ervaring
Helaas via Cigars een huurauto met redelijk wat krasschade buitenzijde. Betrof een hybride maar accu was leeg en tank niet afgetankt. Auto was ook erg vuil aan de buitenzijde.
Alles prima geregeld
We hadden de auto gehuurd in Auckland (New Zealand ) en moesten een 3800 km rondrijden . De auto op zich reed goed maar er waren wat minpuntjes. Bij het achteruitrijden was er steeds een lawaai op de remmen achteraan. Toch te veel lawaai. Maar voor uit rijden gelukkig niet. De auto had geen hoedenplank wat niet altijd gunstig is omdat je bezoeken brengt met alle bagage in de auto en altijd voorzichtig moet zijn en soms op plekken waar je een uur en meer van de auto verwijderd bent. Ook was er een onfrisse geur in de auto waardoor wij een kleine ontgeurder hebben gekocht om dagelijks s' morgens de auto te verfrissen. Er was geen gps voorzien die kon aangesloten worden op mijn gsm voor google maps zoals de wagen die wij huurden een week daarvoor ook bij jullie in Tasmanie. Dit is toch belangrijk om dit te melden. Groetjes.
De all-in autohuur was weer perfect, alles is geregeld wat zorgt voor geheel zorgeloos rondrijden in je huurauto!