Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Top
Boeken zelf was makkelijk en duidelijk. Auto opgehaald op Brindisi airport wat prima verliep. Geen enkel probleem!
Prima verlopen allemaal. Wel aan de priizige kant.
Aaa
Gedaan wat beloofd is, prima dus!
Ontevreden, gereserveerde klasse was niet aanwezig. Enig alternatief was een downgrade dus verkocht werd als een upgrade.
Sunny cars voelt altijd vertrouwd.
Goed geregeld, alleen jammer dar we allerkleinste suv kregen voor dt geld had ook wel een midden maar gekunt
Vraag me alleen af wanneer ik mijn. borg terugkrijg?
Alles was geregeld zonder zorgen, zonder dat er nog extras bij komen , helemaal top