Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Dankzij de verzekering van Sunnycars hebben wij zorgeloos over de landweggetjes van Wales kunnen rijden
Je weet vooraf dat alles goed geregeld is en dat geeft rust. Medewerkers bij Europcar hebben ook niks extra geprobeerd aan te smeren. Ze weten dat Sunny Cars een betrouwbare partij is.
Altijd goed en snel geregeld
Alles ging goed. Breng service zou het perfect maken.
Alles is goed verlopen, auto opgehaald op aangegeven locatie, een mooie propere wagen. Terug ingeleverd een andere afgesproken locatie, zonder problemen.
Bij het boeken hadden we gekozen voor een fiat Tipo o.w.v een ruime kofferruimte. We kregen echter een Jeep advance in de plaats, een heel mooie wagen met een iets kleinere kofferruimte. Hierdoor was het wel puzzelen om alle bagage mee te krijgen.
De wagen stond op mijn naam, mijn mastercard pincode liep mis waardoor de waarborg bij Alitalia niet werd aangenomen. Na telefonisch contact met Sunny Cars, was de auto binnen de 10 minuten omgeboekt naar mijn vrouw. Zodat met haar mastercard de waarborg in orde kwam. Prima en snel opgelost van Sunny Cars.
Alles was heel helder en goed geregeld allemaal, duidelijke informatie in verhuurcontract, we hebben mede hierdoor een heel fijnere zorgeloze vakantie gehad.
We zijn zeer tevreden over Sunny Cars, alles was goed geregeld voor een zorgeloze en plezierige vakantie. We hebben geen verbeterpunten.
Het huren gaat makkelijk. Service js top en de auto is super.
Een prima verhuurbedrijf, waar je zonder zorgen kan rijden.
Duidelijk te boeken. Goed geholpen door de verhuurder
Vooraf alles prima geregeld. De locatie van de shuttlebus naar Europcar was erg moeilijk te vinden. Alleen met veel rondvragen en uiteindelijk Chat-gpt gevonden. Europcar deed erg bureaucratisch, duurder erg lang. De auto voldeed volledig aan de verwachting. Bij het inleveren weer zeer bureaucratisch gedoe van Europcar, een uur bezig geweest!. Moest 174,57 Real betalen voor schoonmaak zeiden ze. Maar gedaan om van de discussie af te zijn. Ze wilden tevens dat ik een nieuw contract ondertekende omdat mijn tweede voornaam niet op het aanvangscontract stond. Dat heb ik geweigerd. Daarna wilden ze nog dat ik een beëindigingsovereenkomst tekende, terwijl ik al een opleverdocument (met geen schades) had getekend. Ook dat heb ik geweigerd. Met name het inleveren was een onprettige ervaring.