Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Ok
Heel goede service.
Perfecte service. En altijd gerust met de all-inn formule! Geen zorgen.
We hebben zorgeloos kunnen rijden en genieten van het mooie eland Curaçao
Auto met km-stand 280.000 km en kleine mankementen.
De borg voor zo'n aute van ca € 2400,00 is veel te hoog.
We werden vriendelijk ontvangen aan de balie en na de afhandeling kregen we de auto mee . Deze was geup-grade en ruimer dan onze eigelijke zonder verdere bijbetaling. Onze vlucht terug was vroeg maar we mochten de sleutel plaatsen in een sleutelbox. De auto reed fijn en veilig.
Het zou fijn zijn als de medewerkers van de verhuur, je niet allemaal verzekeringen willen aanbieden die niet nodig zijn, het laat me wel een beetje twijfelen !
Ook lijkt het me fijn, als er een medewerker bij het ophalen van de auto, dat we dan samen er omheen lopen om de auto te inspecteren, dat gebeurt ook bij inleveren, dus kan dat ook bij ophalen lijkt mij.
Het ging allemaal zeer voorspoedig! We hadden van te voren foto’s gemaakt van deukjes ed maar dit was bij brengen niet nodig. In overleg wel andere auto’s meegekregen dan van te voren gereserveerd maar bleek geen probleem.
De Sunny Cars partners in Athene, zowel in de stad als op het vliegveld, waren vriendelijk en snel. Wat wil je nog meer?
Helemaal top. Uitstekende nieuwe auto. Klein minpuntje was de lange wachttijd en aanmeldprocedure bij Eurocar in Cardif ruim 1 uur