Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Top!
Alles ging goed ,na terugkomst was er een flinke kras op de voorbumper,moest snel afgehandeld worden,schade *** euro fageschreven via mijn creditcard
Het inleveren van de auto bij het vliegveld van Heraklion ging een beetje ongeorganiseerd: een persoon namens Touring nam de auto op het parkeerterrein in ontvangst. Hij wilde niet tekenen voor een goede inname. Dat was niet nodig volgens hem.
Voor de 2e maal met Sunny Cars gewerkt. Alles steeds perfect in orde en goede service.
Ditmaal een klein minpuntje bij het verhuurbedrijf in Brindisi Airport. Normaal staat in de huurinformatie (autoleverancier Enterprise) dat voor een extra bestuurder *** per dag gevraagd wordt, dus 7 x ***. Wij moesten echter in totaal *** betalen (*** + 22% Iva en 7 x *** kosten voor de extra bestuurder. Dit is toch een meerkost van ***. Indien dit correct is mag dit toch wel duidelijk vermeld worden.
Top, geregeld weer
Alles was perfect geregeld en werd duidelijk gecommuniceerd.
Wij hebben via Sunny Cars 2 weken een auto gehuurd in Griekenland, ophalen en afzetten op verschillende plekken. Alles verliep soepel, geen extra gedoe. Ik zou de volgende keer wel een iets krachtigere auto reserveren, wij hadden een Polo gekozen en kregen een Micra. Wij hebben zelf ook een Polo en die heeft toch echt meer pit. Een indicatie van wat voor motorvermogen bij de huurauto hoort zou wat mij betreft wel een goede toevoeging zijn bij de auto-informatie. Voor de rest prima ervaring, zou het zo weer doen.
Ik ben zeer tevreden, beide keren dit jaar alles prima geregeld. Avis mag heeft wel wat verbeterpunten.
1. eerste keer ( playa del ingles ) was de auto niet goed schoongemaakt.
2. tweede keer ( Algarve ) ruiterwisser achterraam en antenne ontbraken.
Preparations and booking were very simple. Unfortunately our car was dead on the first morning after we picked it up. Local agents were extremely frustrating, but after an hour and a half of calling and not being called back, they finally sent someone to jump-start the car. After even more discussions we finally got a new car. (they planned to sent us into the desert with a jump-started, so unreliable, car. Unacceptable!)
Due to this we almost missed a wedding, told them every time we called, but they didn't care.

So SunnyCars is fine, but their local agents are simply terrible.
Niet tevreden. Zeker als vaste klant. Ik heb alles online mogen invullen daar het sneller zou gaan.
HELAAS HEBBEN WE 3 KWARTEIER MOETEN WACHTEN EN ALLES OPNIEUW MOETEN INVULLEN. HET ERGSTE WEER KOPIE√čN VAN RIJBEWIJS EN PAS. HET WAS BIJ RENT LAST MINUT CARS in Istrie. OOK WAS DE DAME BIJ LOKET EN AFHALEN VAN DE AUTO NIET ECHT VRIENDELIJK. DE AUTO WAS WEL PRIMA.
Dit vond ik zeer jammer en had dit niet verwacht van Sunny Cars verhuur.

Loading...

Het eKomi zegel