Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Netjes en snel geregeld allemaal.
Prima service en oplossing bij onze wijziging van de reis van Spanje naar Portugal.
De auto was perfect. We kregen ook goede uitleg vooraf over zowel het kostenplaatje als de auto zelf. Werden meteen gerust gesteld dat als onderweg iet mis ging, we overal hulp zouden krijgen. Het enige wat ik misschien zou willen aanraden is dat de communicatie misschien iets beter kon tussen het hoofdkantoor en mijn afhaallocatie. Ik vroeg namelijk of ik de auto eerder kon ophalen en mij werd gezegd van niet terwijl op afhaallocatie bleek dat dit wel mogelijk was geweest. Verder absoluut 0 klachten, de auto was heerlijk en z'n geld meer dan waard, want het was echt helemaal niet duur!
Was vergeten een auto te boeken voor de vakantie. Via een vriendelijke dame van Sunnycars was dit gelukkig binnen no time geregeld. Ter plekke kregen we ook nog een luxere auto dan besteld.
Fantastisch. Heel persoonlijk en professioneel dienst
Het online huren van een auto in Faro verliep prima. Bij aankomst in Faro was het nogEen flink eind lopen naar de shuttlebus. Daar was het druk en hebben we drie kwartier moeten wachten , er was geen gelegenheid om te zitten. Ook werd de bus wel erg vol geladen in deze coronatijd.
Vervolgens weer wachten bij de verhuurder, veel papierwerk en toen weer wachten, want de auto moest eerst nog schoongemaakt worden. Al met al waren we zeker anderhalf uur kwijt.
Het afleveren daarentegen ging vlot. Alleen jammer , dat je niet bij de terminal afgezet wordt, maar weer dat eind over de parkeerplaats moet lopen..
De auto was prima.
T verhuurkantoor heeft me garantie van *** euro gevraagd voor verzekering. Dat was niet volgens t sunny contract. Bedrijf was Guerin.
Super service! Ik werd geel goed en vriendelijk geholpen.
Zeer servicegericht personeel! Zowel in NL als in Faro, Portugal.
Heb geen credit card maar dat was geen probleem. Kortom, aanrader!
Keurig op afgesproken tijd werd ik opgewacht, de sh

Loading...

Het eKomi zegel