Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Prima geregeld in albufeira!
Goede service, je kan op voorhand alle gegevens ingeven voor de verhuurder wat het ophalen van de wagen vergemakkelijkt.
We zijn tevreden met boekingsproces
De service van enterprice car in Tirana (luchthaven) was vlot. Wel moesten we de auto uit een vage parkeergarage ophalen maar uiteindelijk is alles goed verlopen en waren er geen problemen bij de inlevering van de auto.
Geweldige verhuurder!! Ook bij K10 was alles via Sunny cars top geregeld!!

Op naar een volgende x
Netjes geregeld en auto stond al netjes klaar.
Wij boeken graag bij Sunny Cars Nederland onze huurauto tijdens vakantie. Altijd alles goed geregeld.
Ik heb de afgelopen twee jaar drie keer en auto gehuurd via Sunny Cars. drie keer naar tevredenheid.
Geweldige verhuurservice. Ja, er zijn partners met wie jullie werken maar ik heb de indruk dat als het via jullie loopt het veel makkelijker gaat aan de balie. Via easyterra heb ik hele andere ervaringen mee.
Ik kon geen contact krijgen met het opgegeven telefoonnummer voor het maken van een transfer met Enterprice vanaf het vliegveld waarop ik een taxi heb moeten nemen. Afhandeling op kantoor verliep goed ondanks dat er geprobeerd werd om een extra verzekering af te sluiten. Nadeel was dat er nog voor 40km brandstof in de auto zat wat wat inhield om direct te gaan tanken.
Retourneren verliep prima ook de transfer naar de luchthaven.
Voor de derde keer beroep gedaan op Sunny Cars en moet eerlijk toegeven dat ze me steeds meer en meer vertrouwen schenken. De eerste keer was nog een beetje afwachtend maar via mail stelden ze duidelijk dat zij All Inclusive aanbieden. Dan denk je wel aan de kleine lettertjes maar uiteindelijk gaven ze mee dat we geen extra's moesten aannemen via de verhuurmaatschappij (hetgeen ze toch wel proberen). Dus we zaten niet opgescheept met enige extra's. De tweede keer had ik een slecht gevoel bij de aflevering van de auto maar na telefonisch contact met Sunny Cars werd ik meteen gerustgesteld. Ik nam onnoemelijk veel foto's van de wagen die ik kon uploaden in hun app, dus gaf wel een goed gevoel. En nu weer... De derde keer een auto gehuurd. Op een gegeven ogenblik bleek dezelfde auto plots 60 euro goedkoper te zijn voor een huurperiode van 4 dagen. Ondanks alles was betaald via kredietkaart kon ik de boeking kosteloos annuleren, kreeg ik 2 dagen later mijn geld terug en had ik ondertussen hetzelfde voertuig gehuurd voor minder geld. Ik zou eerlijk gezegd niet weten waarom ik op zoek zou gaan naar een verhuurmaatschappij terwijl Sunny Cars al mijn administratie en zorgen overneemt. Twee keer van mijn drie huurauto's (steeds in Portugal) was via Guerin/Enterprise. Zijn echt geen amateurs en gaven me wel een goed gevoel. Ik kan Sunny Cars warm aanbevelen! Uiteraard hebben we nog niets 'ernstig' meegemaakt, zoals een ongeval of een panne, maar kan me niet voorstellen dat daar plots alle service zou wegvallen.