Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Super service
Prima
Altijd top geregeld bij sunny cars. Dit keer 3 weken lang een Volkswagen atlas. Top auto. Volgende keer komen we weer terug bij jullie!
Zeer tevreden, op ons vakantie adres op Kos
twee dagen van te voren een auto geboekt.
Keurig via de telefoon geholpen door een medewerkster. Top geregeld.
Alles is super gegaan!
Autoverhuur is prima verlopen.
Er werd echter vooraleer het voertuig overhandigd werd een bedrag van ***€ geblokkeerd voor eventuele schade.
De check-up voor schade voor het vertrek en bij inlevering is correct verlopen.
Er waren vele kleine beschadigingen aan het voertuig die netjes genoteerd waren in het dossier.
Er was geen hoedenplank aanwezig wat eigenlijk vervelend is als je toch bagage in de auto laat.
Er was ook geen blauwe kaart aanwezig voor het aangeven van aankomst bij parkeren met parkeerschijf.
Ik heb er zelf onderweg een aangekocht en geschonken aan het verhuurder.
Bij inlevering was er geen extra schade en de waarborg werd correct vrij gegeven.
Alles is dus prima verlopen.
Echt prima. Volledig conform mijn verwachtingen. Verder geen opmerkingen. Soepel proces.
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede ondersteuning bij gebruik van huurwagen.
Beste,

De huur is niet verlopen zoals ik had verwacht. Ik ben zelf werkzaam in de verhuursector en kan zeggen dat deze dienstverlening bij ons niet zou worden aanvaard.
Eerst en vooral had ik een extra GPS gevraagd om te vermijden dat we in Albanie teveel data zouden moeten gebruiken via de GSM (duur in Albanie). Bij afhaling bleek dat hun GPS gewoon een connectie was naar onze GSM waardoor we toch onze data moesten gebruiken. Ik heb dus € *** betaald voor een GPS die eigenlijk gewoon mijn gsm was. Door deze GPS te bestellen hebben we ook extra tijd verloren want op de luchthaven was geen voertuig beschikbaar met GPS waardoor we op een shuttle hebben moeten wachten voor zowel de ophaling als terugbrengen naar de luchthaven. Het voertuig dat we hebben gekregen was een aftandse VW Jetta van 2015 (11! jaar oud). Deze was in erbarmelijke staat voor een huurvoertuig. Gaten in de bestuurderszetel, verlies van vermogen, vuil bij ophaling. Bovendien bleek de passagiersdeur vaak niet op slot te gaan. We moesten de deuren vaak tientallen keren openen en sluiten voor deze in het slot gingen. De communicatie met de mensen van Ecovia was ook niet optimaal door hun beperkte kennis van het Engels. We hebben daar dus ook niet te moeilijk gedaan om niet nog tijd te verliezen, maar aangenaam of geruststellend was het zeker niet.

Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Met vriendelijke groeten,

***
Alles was goed geregeld, geef gedoe met extra verzekeringen en andere zaken. Hele vriendelijke medewerkers