Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Top
Helemaal goed, zorgeloos gereden!
Dit keer een prima huurauto via Sunny Cars gehad bij Europe Car in Chili. Alles geheel volgens afspraak gelopen.
Huren via de site was eenvoudig. Top dat alles inclusief is. Geen gedoe bij het ophalen van de huurauto. Geen schade gehad, dus afhandeling van schade is onbekend.
Wederom prima online geregeld via sunny cars.
Optie extra (jongere) bestuurder kon ik deze keer niet vooraf regelen. Die was er niet of heel goed verstopt. Wel op locatie gelukt uiteraard.
ophalen en wegbrengen verliep beide vlot en goed, vriendelijk personeel en snel doorpakken, houden wij van
vlekkeloos verlopen
Bij het afhalen van de auto moesten wij ons melden bij een ander loket, dollar trifty. Zij verwezen ons naar hertz. De auto was al reeds gereserveerd en betaald in Nederland.
De Hertzmedewerker kon geen borg reserveren op mijn creditcard. Zodoende een andere creditcard gebruikt van mijn medereiziger. De Hertzmedewerker heeft haar als 2e bestuurder in het systeem gezet.
Bij thuiskomst bleek er € 215,86 afgeschreven te zijn van haar creditcard. Kosten voor 2e bestuurder, maar ook een verzekering.
Hier hebben wij niet om gevraagd en is ook niet voor getekend. Wij kiezen juist voor sunnycars vanwege het all-in pakket.
Dus zeer ontevreden over deze gang van zaken!
Prima service bij halen en brengen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Duidelijke informatie vooraf, klantgerichte houding.

Loading...

Het eKomi zegel