Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

No problems
Perfect
Goed
Prima wagen, prima ontvangst zowel bij pickup als inleveren
Vlotte en eerlijke verhuur van de auto.
Auto werd zelfs geüpgraed naar een hogere klasse daar er geen auto beschikbaar was dat we geveaagd hadden.
De eerste auto die ik reserveerde was niet beschikbaar. Kreeg een alternatief aangeboden tegen een hogere prijs dan andere auto's op de site. Gebeld en andere auto gekozen. Dat was vervolgens heel snel geregeld. Ter plaatse, ondanks een 1 vertraging vanwege vermiste koffer, uitstekend geholpen door de autoverhuurder Drivalia zonder extra kosten! De geleverde auto was prima en we hebben de hele week zonder problemen kunnen rondrijden. Ook de inlevering ging zonder problemen.
Prettig dat alles al geregeld is. Enige onhandige vind ik dat je een auto selecteert, deze ook verwacht te krijgen maar dan kan je ook een andere auto uit dezelfde klasse krijgen. De bagage ruimte van het alternatief was significant kleiner waardoor we moesten onderhandelen voor een andere auto. Uiteindelijk bij uitzondering hebben we een andere klasse meegekregen voor dezelfde prijs. Maar prettig als binnen dezelfde klasse de bagageruimte vergelijkbaar is.
super service!
Alles was prima geregeld.
Wij werken al meer dan 20 jaar met Sunny Cars.
All-in ? De medewerker van Avis in Lanzarote wou ons een extra verzekering doen afsluiten voor takeldienst indien nodig.
Na 2 dagen brandde het lampje van de olie. Dan heb ik naar Avis gebeld of iemand olie kon komen bijvullen. Dit ging niet enkel takelen, daar heb ik voor bedankt en ben zelf olie gaan kopen.
Dan nog de rechterachterband bijgepompt, zat maar 1,5 bar in.
Toen we de auto terugbrachten wou die zelfde man van Avis mij een papier laten tekenen voor het takelen, maar de takeldienst is nooit langs geweest. Dus ik heb niet getekend.
Ik heb hier nog een bonnetje van *** euro voor de olie ( is gevraagd aan sunnycars, zouden jullie terugbetalen)