Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sunny Cars Nederland
Sunny Cars Nederland
Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Wij bezitten zelf geen huurauto's, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt nu al een zorgeloze huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Maar er is meer! Ons standaard product is all-inclusive, dat betekent dat alle verzekeringen inclusief zijn en je geniet van de allerbeste service. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk hier de meest recente reacties.

Communicatie met sunnycars probleemloos, auto stond ook netjes klaar.

Was citroen C3, qua ruimte niet echt passend voor 4 personen met 2 koffers. Motorvermogen met 4 personen in de bergen ook minimaal.

Voor het inleveren moesten wij *** euro betalen omdat 06.30 voor de openingstijd was en er speciaal ieman een uur eerder moest komen. Bij aankomst bleek dit voor ongeveer 10 auto's te gelden. De verhuurder heeft op de gevel 24/7 service staan. Deze info had ik wel graag vooraf van sunnycars gehad. Daarnaast is dit voor de verhuurder wel een erg gemakkelijk verdienmodel, zeker gezien het bedrag en het aantal auto's dat tegelijkertijd werd ingeleverd. Verder de auton technisch in goede staat en goede airco.
Sunny Cars is super fijne autoverhuur bedrijf.
In verschillende landen en ze hebben goede auto's.
Alles is compleet met verzekering en gratis bijstuurder.
Ik was erg tevreden met de service van Sunny Cars
Uitstekend !!
Goede voorbereiding door mails vooraf van Sunny Cars ( vooraf doorgeven info zodat - via Fast Lane - contract al klaar lag , tips voor contract , mogelijkheid om via programma zowel bij ophalen als terugbrengen status auto via uploaden foto's vast tr leggen ) Local partner deed ook alles keurig . Geen verkooppraktijken voor extra's . En borg en lokale betaling conform afspraken . Dit is hoe je auto wil huren : geen gezeur !
Ideaal auto op vliegveld zoals afgesproken had de auto 1 dag langer nodig ook geen probleem, dus tot volgend jaar
Alles perfect verlopen
Alles verliep goed. Optijd opgehaald van vliegveld. Auto stond klaar. Tussendoor bleek girdel niet goed meer te werken. Auto werd gelijk omgeruild.
Alles verliep netjes en optijd. Prima.
Alles was perfect geregeld. Ik ga in de toekomst alleen nog maar bij Sunny cars huren.
Sunny Cars is oké echter zij doen zaken met Alamo en hier heb ik geen goed word voor over. Zeer ongeinterrsserde mensen die mijn ICS CREDITCARD niet accepteerden geen uitleg gavenen daardoor heb ik de desk ter plaatse moeten verlaten zonder auto. Ik heb ter plaatse ( nice airport) een auto bij een andere rental company gehuurd MET MIJN CREDITCARD.
Sunny cars informeert je duidelijk over de voorwaarden en wat wel/niet te doen. Je bent goed verzekerd en je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Wel verschilt de kwaliteit van de verhuurpartners volgens mij per locatie. In Mallorca werken ze met Alamo. De aankomst was heel goed. Schoon en luxe busje, vriendelijke mensen. Maar bij aankomst kreeg ik direct het gevoel van de autoverhuurder wat ik niet wil hebben.

Ze proberen je eerst een dure mercedes aan te smeren. Daarna kregen bij een Citroen C4 ipv een Qashqai of vergelijkbaar. In mijn optiek totaal niet vergelijkbaar. Toen ik daar wat van zei ging men kijken voor een Qashqai. Uiteindelijk kwam ze met de sleutel van "De nissan" en deed snel de kofferbak open. Bleek het een Juke te zijn wat een veel goedkopere klasse was.

Tot twee keer toe kreeg ik het idee gewoon afgescheept te worden. Wij waren met een kind van 4 en een baby, ik kreeg zelfs het idee dat ze het express vertraagde zodat wij snel wat zouden accepteren. Dat ook maar gedaan want met 38 graden en 45 minuten in de bloedhitte wachten wordt je met een baby niet blij van.

Auto was overigens brand new maar het gevoel is niet prettig.