Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Omdat we een bepaalde lamp nergens meer in de winkel konden vinden waren we erg blij dat we 'm online bij Straluma vonden. Goed verpakt en snel geleverd. Top!
Goede prijs en kwaliteit
Snelle levering
De bestelde lamp was niet op voorraad maar ik werd direct na mijn webshop bestelling daarover terug gebeld. Dit vond ik erg fijn.
Prima
Zeer vriendelijk personeel en zeer snelle levering en een zeer groot aanbod van lampen
Mooie degelijke lampen en gemakkelijk te bestellen.
Uitstekend geholpen bij het vinden van de juiste lamp, ook toen we uiteindelijk nog een wijziging hadden was dit geen enkel probleem. We zijn zeer tevreden!
snelle en correcte levering omdat het niet helemaal de smaak was retour gestuurd maar ook de afwikkeling geen klagen over ,goed bedrijf
snelle levering, prima lampjes, helemaal tevreden
Leuke site. Leuke producten. Goede service. Snelle leveringen. vriendelijke hulp via de mail en geen problemen ervaren met terug sturen of verkeerde producten. Alles werd netjes opgelost.