Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl. Al sinds 1940 dé speciaalzaak in verlichting. Straluma heeft meer dan 9000 lampen in huis waarvan 80% direct uit voorraad leverbaar is. Alle bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd door PostNL, UPS of onze eigen bezorgservice. Retournering is gratis! Op al onze lampen bieden wij 2 jaar garantie. Door onze brede en uitgebreide productkennis kunnen wij u altijd een advies op maat geven. Zowel Online als in onze winkel in Barendrecht. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Een groot online aanbod en waarin precies het soort lamp voorkwam dat wat zochten en eigenlijk nergens anders, voor een redelijke prijs, konden vinden. Het orderproces en de levering verliep vlekkeloos en vlot. Tot nu toe bevalt de lamp ons enorm goed en wij zouden dit bedrijf, waar ik trouwens tot nu toe nog niet van had gehoord, beslist aanraden aan familie en vrienden.
Bestelling keurig op tijd ontvangen. Netjes verpakt. Precies volgens verwachting
Het bezoeken van de winkel was het gevolg van een online aankoop. Ik kwam de lamp zelf ophalen omdat deze niet per pakketpost verzonden kon worden. Dit is wel iets om online te vermelden, ik woon redelijk dichtbij, in Gouda en ben in het bezit van een auto, dan is het geen probleem. Maar als iemand geen auto heeft of veel verder weg woont kan dit een probleem zijn.
M.V.G.
Ben niet in de winkel geweest heb online besteld.
Goede service en snelle vervanging van een niet goed functionerende lamp na aankoop.
Dit jaar hebben wij kennis gemaakt met Straluma via de website. Wij hebben meerdere keren een bestelling gedaan en alle bestellingen zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. Met is snel en correct m.b.t. de onderlinge communicatie en in voorkomend geval ook zeer correct met een terugbetaling op korte termijn. Dit bedrijf is het wat ons betreft waard om zaken te te doen.
We kochten een showroommodel met korting. We kregen echter een nieuwe voor de prijs die wij betaald hadden. Wel na overleg omdat de levering langer zou duren. De lamp werd veel sneller bezorgd dan we gedacht hadden. Dus zeer tevreden.
Wij hebben hier niets aan toe toe te voegen alleen lof perfect .
Ik ben ooit in de winkel geweest en dat is goed bevallen. Nu heb ik iets online gekocht en het snel en keurig afgeleverd en bovendien zijn het prachtige buitenlampen.
Mooie lampen, goede kwaliteit. Duidelijke keuze kunnen maken door de suggesties voor peertjes.

Loading...

Het eKomi zegel