Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Snelle en correcte aflevering.
Snelle levering, uitstekende plafond ventilator. Geheel geluidloos, zoals omschreven. Top!
Via internet besteld. Al in het bezit van twee dezelfde exemplaren en deze bevallen uitstekend.
Een fijne ervaring om hier te winkelen. Top service en zeer snelle levering. Een zaak die ik zeker wil aanprijzen bij familie en kennisen.
alles in orde, mooie lamp
Vriendelijke klantenservice had gebeld of de lamp echt op voorraad was, erg goed geholpen en werd later gebeld dat lamp met eigen bezorgdienst werd bezorgd. Snelle levering en aardige chauffeur keurig netjes afgeleverd
Werden goed geholpen met alles wat we nodig hadden
Snelle levering en een mooi producy
Super netjes opgelost en fantastische service, zowel vanuit het bedrijf als de chauffeur die de neiuwe lamp kwam brengen! De lamp is prachtig, heel erg blij mee
Zaak met zeer ruime keus voor ieder interieur. Wij hebben de Mantra Himalaya besteld snel bezorgd met track en trace, goede prijs en zeer verzorgde lamp/ventilator doet alles erg goed en sieraad aan plafond. Top zaak