Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Snelle levering. Het is een mooi product. Ik ben tevredeb met de mogelijkheden.
Het zijn hele aparte lampen.
Ik heb er dimbare verlichting in gezet.
En op dimmers aangesloten.
Heel mooi
Bestellen ging makkelijk en werd heel erg goed op de hoogte gehouden omtrent de status van de levering
Hele fijne communicatie, en je kunt gewoon even bellen als er wat is. En alles keurig bezorgd, en op tijd! Zodat we het konden ophangen toen het steiger er nog stond!
De producten zijn uitstekend en de levering gaat ook telkens prima.
Nadat we een vloerlamp met lamp besteld hadden werden we teruggebeld dat de lamp niet de goede was voor de vloerlamp en met onze goedkeuring werd de juiste lamp toegevoegd. Dat meedenken is als zeer prettig ervaren .
Heel modern en handig
Snelle levering, lamp was keurig verpakt & is in het echt nog mooier dan de afbeelding. Kortom hartstikke blij mee! Ik raad Straluma dan ook zeer zeker aan!
Goede kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering en ook lichtadvies.
Snelle levering. Er werd gebeld dat er van de 4 lampen die ik besteld had er 1 door Straluma zelf afgekeurd was, omdat die beschadigd was. Er zou bij de fabriek een nieuwe lamp besteld worden. De 3 goede lampen werden alvast opgestuurd zodat ik die kon monteren. De levering van de 4e lamp zou na ongeveer 2 tot 3 weken plaatsvinden. Binnen anderhalve week werd die lamp geleverd. Goede service.