Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

vriendelijke mensen en komen hun afspreken na!
Ik was niet erg tevreden omdat ik na bestelling en betaling benaderd werd dat er geen passend verpakkingsmateriaal aanwezig was bij Straluma om de lamp te kunnen versturen. Ik moest 'm zelf maar komen ophalen. Heel vervelend als je zelf geen auto hebt. Ik moest zelf maar zien hoe ik dat ging oplossen. Dan zou je verwachten dat ze een kleine handreiking doen in de vorm van een beetje korting ofzo, maar niets hoor!
We hebben besteld en hoe lampen kwamen op de afgesproken tijd en werken perfect.
Na lang zoeken hier gevonden wat we graag hadden...en goed verpakt en op tijd geleverd.
Producten als omschreven, goede kwaliteit.
Hele fijne service mogen ontvangen.
In het bijzonder door ***.
Prachtige lamp gekocht.
Reeds de derde lamp na eerdere zeer goede ervaringen.
Een snelle levering en precies op de dag zoals we hebben door gekregen. Helemaal top.
Prima en vriendelijk te woord gestaan.👍
Wij hebben 2 lampen kochten en netjes verpakt ontvangen. Zeer snel geleverd. Zijn zeer tevreden en de lampen voldoen aan onze verwachting.