Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Jacqueline B.
Aanrader! We zijn bij onze diverse winkelbezoeken heel fijn geholpen en lampen voldoen helemaal aan de verwachtingen. Fijne prijs/kwaliteit verhouding ook!
Fiona d.
de website biedt genoeg mogelijkheden om goed te kijken welke lampen we willen. Een paar keer contact gehad met klantenservice over bestelling en levering. Snelle service en in dit geval door eigen chauffeur afgeleverd top. Lampen zelf opgehangen en ziet er goed uit, We waren alleen de 'gloeilampen' vergeten. Volgende keer zeker kijken of we bij Straluma weer lampen kunnen vinden.
Selma T.
Professioneel bedrijf goede levering
KOOS V.
super mooi assortiment , in allerlei stijlen
Gerard S.
Product bleek niet meer leverbaar ondanks dat we het online nog konden bestellen! Verder correct afgehandeld
Sabine K.
We hebben er een tafel besteld en helemaal blij mee, het werd ook heel snel en keurig bezorgd. Fijne winkel
J G.
Bestelling is vlot en netjes geleverd.
Francien v.
De aanknop vind ik niet al te goed werken
Adrie v.
Een heel fijn product, keurig afgewerkt en goed in elkaar te zetten. Heel tevreden.
Yvon v.
Mooie, staande lamp die zowel naar boven als naar onder licht geeft, gelijktijdig of afzonderlijk, en ook nog dimbaar!