Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Groot aanbod aan lampen voor elke smaak wat wils. Goede prijs/ kwaliteit verhouding, goed bereikbaar en voldoende parkeerruimte.
Personeel kundig en vriendelijk.
Tevens goede webshop.
Koop er al meer dan 20 jaar lampen en soms meubels.
Kortom een aanrader.
Keurig afgeleverd, mooie kwaliteit, prima kwaliteit/prijsverhouding.
Ik zou hier zeker een eventuele volgende lamp ook kopen.
Prachtige zaak, goede service, groot assortiment.
Prachtige lamp gekocht tegen een mooie prijs. Uitermate vriendelijk en correct telefonisch te woord gestaan door de medewerkster van Straluma en de lamp is snel keurig thuis bezorgd.
Netjes verpakt en snel aangekomen
Onze lampen online besteld nadat we eerder de winkel in Barendrecht hebben bezocht.
Prima service, erg blij met de hele mooie lampen welke prachtig in ons interieur passen.
Mooie buitenlamp beste bij Straluma, en heel tevreden. Geeft prima licht in de tuin, en de levering was supersnel: al op de dag na de bestelling werd de lamp afgeleverd. Helemaal top!
We hebben inmiddels al meerdere lampen via de webshop gekocht en de levering is altijd keurig verpakt en de producten zijn mooi en voldoen volledig aan de verwachting. Erg goede en fijne webwinkel.
Keurig telefoontje gekregen dat de bestelling iets later zou komen.
Was allemaal prima in orde😀
Altijd snel en goed verzonden . Weer super blij met onze mooie wand lampjes