Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Goede en duidelijke foto’s van de aangeboden producten. Zeer netjes en zorgvuldig verpakt. Supertevreden met het besteld. Komt overeen met hetgeen op de site vermeld staat.
Omschrijving was niet correct, waardoor niet het goede product heeft ontvangen
Op een zaterdag moesten we lang wachten voordat sr een medewerker beschikbaar was. Dit werd goed gemaakt met een lekkere koffie. de medewerker die ons uiteindelijk te woord stond, nam wel alle tijd voor ons. Dit heeft er toe geleid dat we de alle verlichting bij Straluma hebben gekocht.
Mijn ervaring is heel positief: snelle levering van mijn bestellingen en toen een artikel niet meer leverbaar bleek, kreeg ik daarvan ook bericht en werd het betaalde bedrag vlot teruggestort.
Ik ben heel tevreden over de service.
Ga zo door 😊
Zeer gevarieerde keuze op de website. Overzichtelijk, prijzen duidelijk. Aankoop super snel geleverd. Perfect met trackingnummer te volgen. Heel stevig verpakt. Ben heel blij met mijn aankoop. Aanrader. 🤩
Prachtige lampen besteld, snelle levering., goede communicatie, perfect verpakt. Een fijne bijkomstigheid je kunt achteraf betalen.
Gewoon top!!!
Bestellen en levering perfect ,maar uitleg zou wat uitgebreider kunnen.
De communicatie is snel na een vraag.
Ik vond het alleen jammer dat het bestelde product pas eind Februari aan zal komen.
snel en goed