Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

Adrie B.
Super leuke winkel fijn geholpen toppie
Charlien B.
De levering gebeurde correct. Er bleek lichte schade aan de lamp te zijn maar er was een zeer vlot contact via de klantenservice en dit werd prima opgelost. Wij zijn heel tevreden en de lamp is prachtig en kwaliteitsvol. Precies zoals ze op de website wordt weergegeven.
Marjan R.
Fijne winkel, goed geholpen.
Zou er zeker weer heen gaan als ik weer een lamp zoek.
Christa v.
De mensen van de webshop zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam, ook als een kapotte lamp retour moet.
Emiel J.
Onlangs 2 hanglampen besteld en deze waren snel geleverd. Er bleek bij 1 lamp een kleine beschadiging te zitten. Dit heb ik gemaild en kon de beschadigde lamp retour zenden. De nieuwe lamp werd extra gecontroleerd op eventuele beschadigingen en snel geleverd.
Prima service en prima lampen.
Jolanda P.
Product was scheef. Daardoor moesten we terug naar de winkel. Na openen van verschillende dozen bleek er uiteindelijk nog 1 lamp wel goed te zijn. Klacht dus goed opgelost, maar producten zijn blijkbaar van matige kwaliteit.
Inmiddels ook een andere lamp gekocht bij Straluma en daar ook weer een slecht product. Namelijk scheve lampenkappen. Straluma neemt te klachten serieus en doet zijn best om dit naar tevredenheid op te lossen, maar voor ons geen lamp meer van Straluma, na 2 keer een slecht product.
Laura S.
Ik ben heel tevreden over het klantcontact en de site opzich. Het enige puntje van kritiek is dat er niet genoeg voorraad was terwijl de website dit wel aangeeft. Ik werd hiervan wel netjes op de hoogte gebracht.
M J M v.
Snelle levering en prima product
Henk K.
We kwamen op een zaterdag en het was erg druk in de winkel. Nadat wij onze keuze hadden gemaakt probeerden we iemand te spreken over de procedure.
Iedereen liep heen en weer, de ene nog drukker dan de ander. Het was volstrekt onduidelijk wie personeel was of wie klant was. Na 20 wachtminuten bij de kassa, waar slechts één dame heel verhit bezig was, besloten wij het maar online te proberen.
Dit ging vlekkeloos en over de gang van zaken hierna, niets dan lof.
Heel eenvoudig de juiste armaturen besteld, die we enkele dagen later thuisbezorgd kregen. Helemaal top
Huong P.
Nog gemaild met wat vragen, mail met reactie snel ontvangen. Lamp was goed verpakt binnen 2 dagen in huis. Blij met mijn nieuwe hanglamp! Super!