Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Straluma
Straluma
Welkom bij Straluma.nl, uw specialist in verlichting sinds 1940. Met meer dan 9000 lampen op voorraad, waarvan 80% direct leverbaar is, vindt u bij ons altijd de perfecte verlichting voor uw ruimte. Bestellingen vanaf €50,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd via PostNL, UPS, of onze eigen bezorgservice. Daarnaast bieden wij op al onze lampen een garantie van 2 jaar. Dankzij onze uitgebreide productkennis kunnen wij u zowel online als in onze winkel in Barendrecht voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Straluma is 7 dagen per week geopend.

J. F.
De lampen die ik kocht om tegen de achterwand boven de keuken te plaatsen voldoen helemaal
Wilma K.
Het licht is te geel. Ik had helder wit licht verwacht
Jeroen W.
Mooi tafel en het draagsysteem voelt stevig, stabiel en is geruisloos.
Ik had niet in de gaten dat wij de tafel zelf in elkaar moesten zetten.
Waren maar 6 moeren en bouten, maar door de redelijk zware tafelbladen moet je wel samen zijn. Resultaat is mooi
Albert K.
Snelle levering. Mooi product
Helma M.
Een fijn bedrijf dat doet wat ze beloven. . Prima service met ruilen van artikel en snelle terugstorting.
Ling C.
Perfecte lamp met ventilator en lichtbron in diverse kleuren
Anita K.
Goede communicatie! Lamp online besteld bleek achteraf dat deze niet op voorraad was. Netjes een mail gekregen of ik nog een weekje kon wachten op de lamp. Daarna netjes conform afspraak is de lamp geleverd. Ik ben tevreden.
Marja B.
Goede communicatie.
Lamp is vandaag opgehangen.
Was wel even een klus, maar we vinden het heel mooi bij ons staan.
Jolanda v.
Bestelling werd niet geleverd terwijl op de site gewoon stond dat het geleverd werd. Als excuus werd gezegd pakket is te groot. We hebben toen geannuleerd en de stoel ergens anders besteld en die werd gewoon geleverd. Dus raar bedrijf geen aanrader
Ellen T.
Ik heb de aankoop helaas nog niet ontvangen.