Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Sneltoner
Sneltoner
Sneltoner is hard op weg om de beste online winkel van Nederland te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. Wij willen samen met jou geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiƫnt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen.

Snelle levering
Snelle levering
Goede en snelle bezorging,en helpt dingen op te lossen.
Ik kwam er niet uit met het nr van een toner, dus gebeld, en werd keurig gesproken en het was geen punt , dat ik het niet snapte, dus werd mij dat nogmaals uit gelegd,
Ben een beetje over de datum en blij met de uitleg
En product is oke en doet het
Snelle levering. Prima service
ik had inktcatridge besteld, en bestel wel vaker. ben zeer tevreden want kreeg het pakketje goed verpakt&zeer snel binnen . en vond het heel vriendelijk dat ik ook een ectra roze marker en sneltoner balpen als cadeau erbij kreeg
ook de gratis recycle retourzakjes vind ik heel goed, en top:vooral omdat het voor save the planet is. ik ben een tevreden en happy klant. dankjewewl
Top
Huismerk inkt toch wat aan de dure kant. Snelle en zeer vlotte levering. Inkt heeft wel echt een hoge capaciteit en is ook goed qua kwaliteit.
Correcte levering en contact
In mijn archief kwam ik de vroegste bestelling tegen van 7 juli 2011. Ik dacht zelfs al langer klant te zijn. In al die jaren is er nog nooit iets mis gegaan met bestellingen. Een goede reden om klant te blijven, zeker tegenwoordig. Hartelijk dank.