Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

sneeuwkettingen4u.nl
sneeuwkettingen4u.nl
Sneeuwkettingen4u is dé expert op het gebied van sneeuwkettingen. In onze online sneeuwkettingen winkel treft u uitsluitend de beste merken zoals König, RÜD, Weissenfels, Maggi, Pewag en Spikes Spider.

Willem R.
Heb een plezierige contact gehad met website en app over technische zaken. Heeft ertoe geleid dat ik toch een betere ketting heb besteld dan vooraf bedacht. Bleek geen goed advies andere leveranciers te hebben gehad. Bedankt daarvoor
Anthonie M.
Prima website met heel nuttige informatie en prima service! We konden de sneeuwkettingen op weg naar Zweden in Apeldoorn ophalen.
Adwin V.
Het is volkomen onduidelijk hoe en wanneer de bestelling afgeleverd gaat worden!

Er wordt feedback gevraagd, maar nog niet duidelijk waar de bestelling nu is. Er is geen track en trace!

Er zijn vervoerders die dit gewoon goed voor elkaar hebben. *** bijvoorbeeld.

In afwachting van het bestelde…

Verder was het online bestellen easy!

Hgrt. ***
Martin K.
Goede duidelijke site, met behulpzame antwoorden op vragen. Snelle bestelling, levering en netjes verpakt.
Rob v.
Sneeuwkettingen had ik op zeer korte termijn nodig. Gelukkig kom Sneeuwkettingen4u zeer snel leveren die geschikt zijn voor mijn auto.
Voor de zekerheid een belletje gepleegd voor het geval de pakketdienst vertraging zou hebben: Dan had Sneeuwkettingen4u een oplossing gehad om alsnog de sneeuwkettingen af te halen. Dit was uiteindelijk niet nodig vanwege snelle levering. Top service! Heel blij mee! 😊
Christiaan K.
Fijne, duidelijke communicatie en sneeuwkettingen4u.nl probeert waar mogelijk te helpen. Zo kreeg ik een extra mail met aanvullende informatie en filmpjes m.b.t. de loopvlakkettingen die ik besteld had.
Luc H.
Besteld en op tijd geleverd. Super service! .
***
Chris V.
Sneeuwkettingen zien er prima uit. Nog niet getest. Levering volgens afspraak.
Jako V.
Levering nog niet ontvangen
Marc S.
Te laat geleverd. De beloofde levertijd was juist de reden om hier te bestellen. Maar ja, als het dan dagen later wordt geleverd, en daarmee te laat voor de wintersportvakantie, tja dan had ik net zo goed bij een goedkopere winkel bestellen.