Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

sneeuwkettingen4u.nl
sneeuwkettingen4u.nl
Sneeuwkettingen4u is dé expert op het gebied van sneeuwkettingen. In onze online sneeuwkettingen winkel treft u uitsluitend de beste merken zoals König, RÜD, Weissenfels, Maggi, Pewag en Spikes Spider.

T. S.
Ondanks onze late bestelling werden de sneeuwkettingen snel geleverd en nog voor ons vertrek. Tevens de kettingen ook direct droog getest o.b.v. montage en demontage en uiteindelijk ook gebruikt in Zwitserland. Alles werkte uitstekend en de zelfspanners waren ideaal. Wij zijn er super blij mee!
Walter V.
Prima
Marc O.
Uitstekende service! Gelukkig constateerde sneeuwketting.nl dat ik de verkeerde maat had besteld, nadat contact met me werd opgenomen kon het snel hersteld worden. De levering was op tijd.
S.M.B. S.
Duidelijke website, gebeld met vraag ivm betaling en kreeg duidelijk antwoord. Levering snel zoals aangegeven. Helemaal goed!!
Trudie d.
Duidelijke website, snelle levering zoals beloofd.
Ron J.
Na op zaterdag advies gevraagd over sneeuwkettingen over de chat, goed geholpen. Kettingen al op dinsdag netjes geleverd.
Kwaliteit van de König K-summit, gelukkig nog niet hoeven testen :-)
Patrick H.
Snelle levering en product voldoet aan beschrijving
Jobke E.
Persoonlijk advies en snelle reactie. Superfijn dat dat nog bestaat naast alle grote spelers
Thijs Jan H.
1 week voordat we op wintersport zouden gaan een nieuwe auto ontvangen en op laatste moment op zoek naar nieuwe sneeuwkettingen. Op aanraden van *** keuze gemaakt zodat tijdige levering direct vanuit leverancier kon worden gegarandeerd. Dag voor vertrek kwamen kettingen binnen maar bleek dat leverancier geen nieuwe maar een incomplete retour exemplaar had verstuurd. Kwaliteit en service blijkt vooral uit hoe er met fouten om wordt gegaan. *** heeft direct zeer professioneel gereageerd en dezelfde dag kon ik de kettingen omruilen voor andere (zelfs iets duurdere). Klasse service.
Wouter B.
Erg goede hulp en service!