Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

smulderstextiel.nl
smulderstextiel.nl
dekbedovertrekken en hoeslakens

Snelle levering
De kleur wijkt sterk af van de foto impressie van het dekbedovertrek op uw site.
Snelle levering
Snel verzonden, maar DHL is wellicht voor u de goedkoopste, maar zeker niet de beste. Wat mij betreft werkt Postnl in Enschede veel beter. DHL kon het huis niet vinden, staan wat om zich heen te koekeloeren, ( zie ik vanuit de keuken) en ben maar naar buiten gegaan om het op te halen, anders moet ik een dag later weer 4 uur wachten. De washand van Hackettlane begint na 1x gebruik al de rafelen aan de naad en dat hangt dan aan de buitenzijde! En dan denk je een goed product te krijgen voor dat bedrag! En het molton dekbed lijkt in de verste verte niet qua kleur op de afbeelding op uw site. Lijkt wel 10x gewassen te zijn. Dus nog een keer bestellen, nee dit was wel de laatste keer.
Goede kwaliteit,maar valt er smal voor 90 breed
Ik heb toch een klacht heb al meer besteld bij smulders textiel geen klachten over maar de laatste bestelling is niet best de dekbedovertrekken 1 persoons zijn helemaal scheef in elkaar genaaid dus niet best!!
Ik kreeg een heel mooie dekbed hoes thuis, goede prijs/kwaliteit en mooi om te zien.
Telefonisch vriendelijk, correct en behulpzaam te woord gestaan.
De bestelling was er op de afgesproken tijd.
Prima
Snelle en correcte levering
Snelle levering, helaas 1 deel van de bestelling niet juist. Razendsnel en met souplesse opgelost. Tevreden mee en de bestelde producten zijn top.