Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

SmartPhort
SmartPhort
Mobile phone and tablet repair house

Prima afhandeling van de schade. Ook nog op een snelle manier.
Goed contact, vriendelijk en heldere afspraken. Correcte afhandeling
De afhandeling is prima verlopen. de monteur aan huis heeft de kookplaat vakkundig hersteld. Na het aanmelden van de reparatie ontstond wel verwarring omdat ik ook mailtjes kreeg van UPS om de kookplaat te laten ophalen terwijl het hierbij om een inbouw toestel ging. Ik las later dat deze apparaten gewoon aan huis worden hersteld en heb de kookplaat dus gelukkig niet laten ophalen.
Goede afhandeling van onze reparatie vraag. Heeft wel onnodig lang geduurt. Als je belde ging het wel snel.
netjes afgehandeld, vriendelijke en kundige monteur, goede berichtgeving over tijdstip afspraak en precieze moment van arriveren. zeer tevreden met afhandeling. het enige dat ik minder leuk vond, is dat de afstemming tussen contactcentrum en monteur blijkbaar niet 100% was: de monteur belde een dag vantevoren om te horen dat de glasplaat van de kookplaat kapot was en die moest eerst besteld worden. Als dat gewoon was doorgegeven vanuit contactcentrum (want ik heb het natuurlijk wel aangegeven) had me/ons dat 1 verzette afspraak en dus een aantal weken bestel- & levertijd van de plaat bespaard.
Hele proces zou sneller kunnen, maar goede kwaliteit
Snelle service!
de service die ik van jullie kreeg is echt slecht
jullie hebben geen aandacht voor de klant en van meedenken hebben jullie ook nog nooit gehoord.
Communicatie goed, helder, duidelijk en tijdig. Reparatie goed uitgevoerd.
Goede reparatie, snel gefixt. Vriendelijke medewerker