Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

SmartPhort
SmartPhort
Mobile phone and tablet repair house

De iPhone 13 Pro is wel goed gerepareerd maar na de reparatie, deed de trilling het niet meer. Dit is erg jammer zou dit nog gerepareerd kunnen worden?
Supersnel en mooi gerepareerd. Tablet werd gewoon thuis gebracht.
Reparatie is naar wens uitgevoerd.
Prima bedrijf
Hele snelle kordate service, erg tevreden over de afhandeling!
Goede en heldere communicatie via mail en prive repair pagina over stappen te nemen en progress.
Rare manier van zakendoen, eerste keer is mijn telefoon al helemaal niet goed gemaakt en moest later weer terug gestuurd worden, had ik hem eindelijk nog niet eens zo heel lang weer, anderhalve maand heedt het eerste keer geduurd en toen kreeg ik een telefoon vol kuren, en dan vol vocht wat me eigen schuld was maar kon geen backups maken dan telefoon aan, dan uit, kon een nieuwe krijgen voor *** of voor *** voor een 16 maar al en al al wel meerdere keren geld gevangen voor een hardgebakken telefoon, en dan ook nog extra geld durven te vragen voor een fatsoenlijke nieuwe waar ik een paar keer daarvoor allang recht op had.. Maar je bent zo afhankelijk van die telefoons tegenwoordig dan betaal je dat natuurlijk, maar zeker geen fijne ervaringen al en al
Snelle service en afhandeling.
Zeer tevreden. Paar keer telefonisch contact gehad met een heel vriendelijke man. Telefoon ziet er weer als nieuw uit.
Alles duur veel lang. Oeverloze stroom e-mails. Zitten nu bij 3 weken op telefoon te wachten. Werkelijk super slecht. Ondertussen een andere telefoon moeten kopen omdat die voor school en werk onmisbaar is. Echt ik zal dit iedereen afraden en dit online ook kenbaar maken.
Scherm van telefoon is zeer netjes gerepareerd.