Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Saake-shop.nl
Saake-shop.nl
Saake-shop.nl, sinds 2004 hét adres voor camera-accu's, opladers, geheugenkaarten en vele andere accessoires voor foto- en videocamera's. We leveren uitsluitend A-kwaliteitsproducten en altijd met garantie, óók op capaciteit. Wij leveren uit eigen voorraad, dus uw bestelling is lekker snel in huis. Altijd gratis verzending! Voor 18:00 besteld: dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Scherpe prijs voor batterijtjes die in een hoorapparaat moeten.
Ze waren na enkele werkdagen al geleverd, waren degelijk verpakt en waren effectief nog minstens 3j houdbaar, zoals aangegeven in de online advertentie. De speciale pen om de batterijtjes in het hoorapparaat te plaatsen, was een leuk extraatje.
Bestelling heel vlug geleverd en super tevreden
Bestelling van 4 fototoestel-accu gedaan en heel snel [de volgende dag bezorgd]
Netjes geregeld.
Al meer bij Saake-shop besteld en altijd snel geleverd.
Snelle levering goede prijs.
Helemaal top, alles prima in orde en snel aangekomen!
Ik ben zó tevreden over Saake.
Heel uitgebreid assortiment.
heel makkelijke site / webshop.
Én: wat een vriendelijke, geweldige service: zomaar word je geholpen met GRATIS glazen plaatjes voor fotolijstjes!!!!.

Kortom: deze blijft mijn favoriet!!!!
Ook bij relatief kleine producten en prijzen levert Saake snel en tot volle tevredenheid.
Perfect
Duidelijke informatie op de website. Goede tips welke producten bij elkaar passen. Snelle levering.
noodfluitjes snel bezorgd