Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Saake-shop.nl
Saake-shop.nl
Saake-shop.nl, sinds 2004 hét adres voor camera-accu's, opladers, geheugenkaarten en vele andere accessoires voor foto- en videocamera's. We leveren uitsluitend A-kwaliteitsproducten en altijd met garantie, óók op capaciteit. Wij leveren uit eigen voorraad, dus uw bestelling is lekker snel in huis. Altijd gratis verzending! Voor 18:00 besteld: dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Zeer goede service ook toen er iets mis ging met de bestelling alles Zeer snel geregeld en binnen een paar dagen als nog het product gekregen
Kwaliteits produkten aan goede prijs en vlugge levering
Mijn persoonlijke ervaring is dat mijn bestelling snel en op een correcte wijze is uitgevoerd.
Scherpe prijs
Snelle levering
Material comme décrit. Top, et rapide.
Het gaat goed
Ik bestelde een oplader en 2 accu's voor een olympuscamera voor weinig geld die snel geleverd werd en het ook nog goed doet.
Bestelling ging zeer vlot. Door de boomstructuur benadering (merk -> type -> model -> batterij) kon ik redelijk snel het correcte product vinden. Het product werd ook snel opgestuurd en werd dan ook vlug thuis geleverd in een goede conditie/verpakking. Alles vlekkeloos verlopen. Ook de prijs was correct.
Handig item voor flits fotografie. Prima bestel en lever proces. Ik kom hier absoluut nog eens terug!
de goederen die door Saake-Shop worden aangeboden via internet zijn goed van kwaliteit en worden goed via de post en op tijd aangeboden.