Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Saake-shop.nl
Saake-shop.nl
Saake-shop.nl, sinds 2004 hét adres voor camera-accu's, opladers, geheugenkaarten en vele andere accessoires voor foto- en videocamera's. We leveren uitsluitend A-kwaliteitsproducten en altijd met garantie, óók op capaciteit. Wij leveren uit eigen voorraad, dus uw bestelling is lekker snel in huis. Altijd gratis verzending! Voor 18:00 besteld: dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Snel geleverd. Product voldoet aan de beschrijving. Ik ben reuze tevreden
De Kwaliteit van de aanbiedingen zijn altijd erg goed. De afhandeling van de verzending en (telefonische) ondersteuning bij vragen zijn prima in orde.
De verzending via PostNL vind ik niet altijd even prettig maar dat ligt aan PostNL
Vaak te laat en onvoorspelbaar wat tijdstip betreft. Ondanks de mail aankondigingen.
Per ongeluk uw winkel/site gevonden op zoek naar accu's fototoestellen. Top wat een overzicht, goede zoekfunctie, en aanvullende tips, mooie prijzen, snelle levering uitstekend verpakt (brievenbus) in zwarte superlijm belletjes enveloppe. Ik ben verkocht - ik blijf bij jullie !!
De accu's + lader ontving ik al snel, netjes verpakt. Niks op aan te merken.
Maar de lader kun je niet zelf verbinden met een stopcontact. Daar is een verbindingsstuk voor nodig - dat ik toevallig/gelukkig nog bezat. Dat had er bij vermeld mogen worden. Of heb ik de tekst op de site verkeerd begrepen?
Direct feedback voor stand van het bestelde item en snelle levering en goed verpakte bestelling.
Gewoon heel goed!!
Prima levering, op tijd en goed materiaal
Snelle en correcte levering
Correct product en leveribg
gekozen bestelling in prima staat en binnen leveringstermijn ontvangen aan de afgesproken prijs. Dus een prima ervaring.