Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Run2Day
Run2Day

Dave V.
Levering te langzaam. Donderdag besteld. Bij bestelling staat levering de dag erna in de middag. Echter pas maandag geleverd
Jesse v.
Zeer goede service en advies gekregen bij de aankoop van mijn nieuwe hardloopschoenen.
Miriam L.
De werknemer in de winkel was vriendelijk. Vanwege het kleine pakketje zei hij al dat hij me dan eerdaags weer zou zien verschijnen.
Ik was daarna zeer teleurgesteld dat 2 van de 3 online bestelde items blijkbaar niet meer geleverd konden worden. Ik heb 20 maart besteld, krijg diezelfde dag bericht dat het pakket verstuurd is (en de volgende dag kon het opgehaald worden). Ik ging de items aan het einde van de dag op 23 maart ophalen. In de winkel kon ik slechts één item ophalen, bleek toen ik er was. Later zag ik dat er 23 maart om 16.10u een annuleringsbericht gestuurd was.
Het komt op mij vreemd over dat er eerst gezegd wordt dat iets verstuurd is en 3 dagen later pas een annuleringsbericht volgt....
Indien er tegelijkertijd online besteld wordt, kan dit natuurlijk een keer mis gaan. Maar 2 van de 3 items vind ik veel. Ik zou verwachten dat dit sneller gesignaleerd zou kunnen worden en vervolgens sneller gecommuniceerd. De financiële afhandeling is daarna wel vlot verlopen.
femke v.
Snelle levering van mooie spullen
H d.
Was weer toe aan een nieuw paar Asics, GT2000, maar in een niet heel gebruikelijke maat 50 (15 USA). :-) Geen winkelvoorraad deze keer in Utrecht. De klantenservice liet me weten dat ze te bestellen zijn bij Asics, waarna beschikbaar op de Run2Day website. Alles per email gecommuniceerd, vlot en to-the-point. Na plm. 1,5 week kon ik ze bestellen, levering aan huis. Intussen al op gelopen en voelt als vanouds. Helmaal happy!
Paul J.
Nog helemaal niets ontvangen, wel veel mail dat het pakket wel en weer niet wordt bezorgt.
Geen idee of ik nog wat krijg
Addy E.
Een overzichtelijke webshop met een ruime keuze , waar een iedere runner zijn hart op kan halen, en dat allemaal voor een redelijke prijs
Alan B.
Goede productomschrijving
Harrie P.
Vriendelijk personeel in Assen;
positief om geen verzendkosten te betalen;
Bestelling gemakkelijk te doen.
Koen S.
Pakket nog steeds niet ontvangen. Kan de klantenservice hierover telefonisch niet bereiken en ook via e-mail geen reactie dus ik ben heel erg teleurgesteld in Run2Day en ik hoop dat mijn pakketje snel komt..