Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Run2Day
Run2Day

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Bijzonder dat het feedback formulier al ingevuld kan worden voordat de artikelen binnen zijn. Nog steeds niet duidelijk wanneer ik ze ontvang. Grrrr.
Ik heb 1 van de 3 producten niet gekregen en geen reactie gehad op mijn mail naar de klantenservice.
Leuk geschreven briefje erbij
Heb artikel in winkel gepast maar was te groot. Juiste maat via webshop besteld.
Winkelervaring is goed. Bij problemen was de klantenservice cordaat en deze heeft mij voortreffelijk geholpen bij het annuleren van teveel bestelde producten. Alleen de website is iets gemakkelijker te gebruiken op een PC dan vanaf een mobiele telefoon (via de browser).
Snelle levering
Goed advies en snel geleverd.
De prijs:
Ik betaalde *** EU voor maat Small. Even googlen en dan ziet men dat dit een hartstikke goede prijs is. Daarnaast is maat S weinig elders verkrijgbaar.

Het produkt:
Ik heb het product al bijna 3 maanden en ben er zeer tevreden over. Zeker handig als men intervaltraining en explosieve krachttrainingen wil doen. Met borstand blijft de hartslagmeting bij dat soort trainingen toch accurater dan bij polsmeting. En daarbij schijnt deze hartslagband tot de beste te behoren.

De vestiging:
Ook het contact met de lokale vestiging is mij positief bevallen. Marjolein is heel aardig en klantgericht. Zelfs mijn vraag over welke sportdietist die voedingsadvies geeft met het oog op marathons heeft zij intern uitgezet en werd ik vervolgens doorverwezen.

Al met al zeer positief over Run2Day
In de winkel in Breda wordt je zeer goed geholpen: met aandacht voor je wensen én met een enorme dosis vakkennis. Een aanrader voor als je hardloop spullen nodig hebt. Online is de winkelervaring zoals verwacht mag worden: snel, eenvoudig en foutloos.
Super snelle en correcte levering. Inmiddels mijn derde paar loopschoenen in hetzelfde model via Run2Day online. Ideaal dat je precies weet waar je aan toch e bent en je dag na je aankoop al meteen je nieuwe schoenen aan kunt. Top!

Loading...

Het eKomi zegel