Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Run2Day
Run2Day

Andrea S.
De eerste schoenen werden gecanseld omdat ze niet meer in voorraad waren?
Half maat kleiner besteld, die hadden ze nog wel, werden snel bezorgd, was wel een andere schoen dan ik besteld had, maar ook prima.
Martin d.
Over het algemeen ben ik tevreden over Run2day. De bestelling verliep eenvoudig en ik ontving direct een orderbevestiging.

Een aandachtspunt is de communicatie over de bestelstatus. Na de bevestiging bleef het stil, waardoor ik zelf contact heb opgenomen om naar de status te vragen. Op dat moment moest dit eerst worden uitgezocht. Later kreeg ik bericht dat de schoenen waren verzonden en deze werden vervolgens netjes op vrijdag geleverd.

Mijn advies: zorg voor meer inzicht in de bestelstatus en stuur tussentijds een update. Dat geeft klanten meer duidelijkheid en voorkomt dat zij zelf moeten informeren naar hun bestelling.
Cindy R.
Goed advies en top service
Bea W.
Zeer deskundig!
Vivian R.
Snelle verzending en product conform omschrijving en dus zoals verwacht
Dennis K.
Ik ben zeer tevreden over het hele proces, van bestelling tot levering. Ook ben ik erg blij met de twee hardloopbrillen die ik heb ontvangen.
Wel heb ik één verbeterpunt. Bij beide brillen zaten er meerdere vingerafdrukken op de glazen toen ik de verpakking opende. Het zou prettig zijn als de brillen voor verzending nog even gecontroleerd en schoongemaakt worden. Dat geeft net een betere eerste indruk.
Verder alles prima geregeld!
Mick S.
Helemaal goed!
Peter v.
Prima service. Schoenen via website besteld, naar de winkel laten komen om ze daar te passen. Bestelling kwam snel en in de winkel door de vriendelijke medewerker ter zake kundig geholpen. Gaan we vaker doen.
susanne J.
Pakje werd zo meegegeven aan me, zonder een code of mail te laten zien. Gelukkig zat er een kleine bestelling in en geen dure schoenen. Maar ik zal niet meer online bestellen en in de winkel afhalen bij run2day. Het product kan te makkelijk verdwijnen.
Klaas v.
Ik heb mijn pakket nog niet, vreemd dat ik nu iets moet gaan beoordelen