Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rietveldlicht.nl
Rietveldlicht.nl
Rietveld Licht levert al meer dan 70 jaar verlichting met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met een bijzonder uitgebreid assortiment, 2 jaar volledige garantie en grote eigen voorraden voor meer zekerheid. Rietveld is een begrip in heel Nederland als het om verlichting gaat. Tevens bieden wij u een laagste prijs garantie zonder kleine lettertjes of een reeks van voorwaarden!

Snel geleverd en een goed product!
Goedemorgen vlotte bezorging. Prima lamp.
Al eerder had ik deze lampjes gekocht . Omdat ik wist waar het om ging heb ik dezelfde lampjes online besteld . Het product wat ik zocht was duidelijk te vinden. Het was allemaal snel geregeld
Goede service dat het product zonder kosten thuis afgeleverd werd.
Voor mij fijn dat ik het op afstand kon bestellen en dat het me weinig tijd gekost heeft
Alles netjes verpakt, prima!
Goede kwaliteit
Niet in de winkel geweest deze keer
Snelle verzending
Snelle bezorging met goede updates. Lamp goed verpakt aangekomen. Eenvoudige montage. Klein minpuntje is dat we de afstandsbediening kwalitatief niet mooi vinden, staat niet in verhouding met de allure van de lamp zelf...
Duidelijk uitgelegd en goede service
Veel keuze, veel voorraad, snelle levering, mogelijkheid om naar een showroom te gaan of af te halen, netjes verpakt. Ik heb slechts 1 kleine aanbeveling. Wij hebben 2 verschillende soorten lampen gekocht in de kleur "koffiebruin". De ene was ook echt koffiebruin, het andere type was meer antraciet dan koffiebruin. Als het aan het plafond hangt valt het minder op, maar koffiebruin is dus niet altijd dezelfde bruin. Voor ons nog geen reden om te retourneren, maar ik kan mij voorstellen dat anderen dit wel doen.