Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rietveldlicht.nl
Rietveldlicht.nl
Rietveld Licht levert al meer dan 70 jaar verlichting met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met een bijzonder uitgebreid assortiment, 2 jaar volledige garantie en grote eigen voorraden voor meer zekerheid. Rietveld is een begrip in heel Nederland als het om verlichting gaat. Tevens bieden wij u een laagste prijs garantie zonder kleine lettertjes of een reeks van voorwaarden!

We zijn zeer erg tevreden van onze gouden plafondlamp,mooi design en dimbaar met de schakelaar in 3 standen.
Vlug geleverd en goed verpakt.
De webshop was heel klantvriendelijk en toen ik later technisch advies wilde hebben werd ik heel adequaat geholpen.
het zoeken van het speciale spotje was gemakkelijk; bestellen eenvoudig en de levering was exact volgens afspraak, kortom fanatische ervaring!
Snelle levering
Een breed assortiment, waaruit te kiezen valt. Onze keus voor de lamp was exact wat wij wilden.
Dus we zijn tevreden!
De door ons bestelde lamp is zoals we gehoopt hadden. Het model en de kleur zijn mooi in ons interieur. Bestellen ging gemakkelijk via de site en het pakket was snel bezorgd.
Mooie lamp en super snel bezorgd. Erg blij mee
Keurig behandeld, ik had de verkeerde kap besteld, kon deze terugsturen en gelijk een nieuwe ontvangen
Grote keuze uit lampen met bijbehorende lichtbron. Snelle levering. Wij hebben hier na onze verbouwing mooie lampen gekocht.
Snelle levering, goed verpakt, precies zoals op de websitebezoek wordt aangeboden