Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rietveldlicht.nl
Rietveldlicht.nl
Rietveld Licht levert al meer dan 70 jaar verlichting met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met een bijzonder uitgebreid assortiment, 2 jaar volledige garantie en grote eigen voorraden voor meer zekerheid. Rietveld is een begrip in heel Nederland als het om verlichting gaat. Tevens bieden wij u een laagste prijs garantie zonder kleine lettertjes of een reeks van voorwaarden!

Prima webshop, mooi assortiment, makkelijk bestellen en snelle levering. Producten voldeden geheel aan de verwachting
Goede artikelen en snelle verzending
Prachtige lampen, komen geheel overeen met de foto's. Enige jammer is dat de snoer aan de voorkant van de wandlamp komt, iets wat ons bij de bestelling niet was opgevallen. Probleem inmiddels zelf opgelost.
Ruime keus, mooie verlichting, vrouw te vreden prima!
Zeer veel keus aan lampen, betaalbaar, snelle levering. Bij de laatste bestelling zat een lamp met een kleine fabrieksfout en dat is na de melding ervan direct opgepakt en opgelost!
Mooie aparte lampjes gekocht voor een leuke prijs en ze snel in goede staat ontvangen.
Een goed product, kwaliteit en onderdelen compleet!
mooi assortiment, duidelijk bestelproces en keurig op tijd geleverd , jammer dat de bezorgdienst niet de moeite nam het aan huis te bezorgen maar direct op pakketpunt,maar daar kan de webshop niets aan doen
Lampen zijn zoals verwacht. Levering was snel. Alles goed verpakt. Dus alles dikke voldoende. Bij volgende aankoop zullen wij zeker de artikelen van jullie goed bekijken.
Snelle levering en goede service