Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rietveldlicht.nl
Rietveldlicht.nl
Rietveld Licht levert al meer dan 70 jaar verlichting met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met een bijzonder uitgebreid assortiment, 2 jaar volledige garantie en grote eigen voorraden voor meer zekerheid. Rietveld is een begrip in heel Nederland als het om verlichting gaat. Tevens bieden wij u een laagste prijs garantie zonder kleine lettertjes of een reeks van voorwaarden!

Het is een top bedrijf dat doet wat het beloofd! Tegenwoordig best bijzonder!! De lamp die wij kochten is prachtig , mooi afgewerkt en doet precies wat wij graag wilden in ons interieur! Kortom een hele blije klant
Fantastisch showroom en snelle en correcte afhandeling vd online order
Prima after sales !
Snelle en correcte levering.
snel geleverd en juiste prijs
Hier alleen de online ervaring en de klantenservice, de winkel zelf ben ik geweest maar vergeleken met de oude winkel vond ik hem erg ongezellig, grote betonnen trappen, kil, en geen verbetering., maar de klantenservice mevrouw had mij met informatie over een artikel zeer goed geholpen en naar aanleiding daarvan geef ik een dikke10!!!!
heb de buiten lamp op gehangen en een week later deed de sensor het niet meer heb hem er toen af gehaald en hij zat vol water van de regen heb hem er maar af gehaald en weg gegooit ( had daar michien bij julie melding van moeten maken maar dacht dat haald toch niets uit heb er nu een nieuwe neer gehangen van fhilps en deze bevald prima de lamp die ik bij julie had gekocht sluit niet helemaal goed denk ik anders kan er geen water in komen maarheb het zelf op gelost .
Wij zijn op maat geholpen bij de aankoop van onze led rail systeem waarmee wij zeer tevreden waren.
Duidelijke website en prima advies aan de telefoon.
Snel en correct geleverd