Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rietveldlicht.nl
Rietveldlicht.nl
Rietveld Licht levert al meer dan 70 jaar verlichting met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met een bijzonder uitgebreid assortiment, 2 jaar volledige garantie en grote eigen voorraden voor meer zekerheid. Rietveld is een begrip in heel Nederland als het om verlichting gaat. Tevens bieden wij u een laagste prijs garantie zonder kleine lettertjes of een reeks van voorwaarden!

Prima levering
Super geregelf
Het afleveren was de volgende keurig op tijd welke aangegeven was
Er zat geen goede gebruiksaanwijzing bij het lampmontuur.
Goede informatieve behandeling van mijn bestelling en snelle levering. Prima.!
De spot is precies wat ik zocht en nodig had. Monteren was even een klusje maar prima gelukt. Fijn dat Rietveld nog een Nederlands bedrijf is en geen Chinese drop shipping.
Ben heel tevreden over Rietveld,keurig op bezorgd en keurig verpakt.Dank julliewel.
Heel blij met product, snelle levering
Goede levering, perfect verpakt , het monteren was nog wel ff een dingetje dat voor een leek onmogelijk lijkt (mijn man werkt in de electra ) maar naar veel geknetter hangt hij. Ben er zeer content mee.
Wat' een heerlijke ervaring. In de winkel Utrecht werden we al uitstekend geholpen. Zeer goede adviezen en meedenken met onze portemonnee. Een keurig lichtplan gemaakt. Daarna kwam de uitvoering. Twee monteurs die alles hebben geinstalleerd. Klasse. Een top bedrijf. Bedankt voor de service. Een dikke 10!!!