Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rietveldlicht.nl
Rietveldlicht.nl
Rietveld Licht levert al meer dan 70 jaar verlichting met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Met een bijzonder uitgebreid assortiment, 2 jaar volledige garantie en grote eigen voorraden voor meer zekerheid. Rietveld is een begrip in heel Nederland als het om verlichting gaat. Tevens bieden wij u een laagste prijs garantie zonder kleine lettertjes of een reeks van voorwaarden!

Rietveld Licht is een aanrader!
Duidelijke website, makkelijk zoeken, uitgebreide omschrijving, veel beeldmateriaal.
Eenvoudig bestellen, je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang en levering.
Het goed verpakte product voldoet helemaal aan de verwachting: mooi en uitstekende kwaliteit. En dat voor een prima prijs!
Artikel was precies zoals vermeld op de site en goede verpakking van de artikelen. Waar ik niet tevreden over ben en dat is nog zacht uitgedrukt, de levering. De bestelling is beneden in de hal neergezet terwijl er een lift in het gebouw is. Op dat moment was het er druk. Verder is er niet aangebeld, terwijl de bestelling op 1 meter van de bellen in de hal zijn neergelegd. Ik kreeg via een mail op mijn computer dat de bestelling was bezorgd.
Ik heb al eerder moeilijkheden met dit vervoersbedrijf gehad. Zeggen dat ik niet thuis was, terwijl dit wel het geval was. Daarna moest ik het pakket ophalen in Den Haag op een locatie die helemaal niet meer bestond.
Naar aanleiding van deze slechte bezorging zal ik niets meer bij U bestellen
Het is een genot om door het assortiment te scrollen, ook al kost dat tijd. De bijgeleverde foto’s zijn vaak heel instructief en de technische informatie goed. Verzending en de communicatie daarover goed in orde.
Heel tevreden over de hanglamp boven de tafel. Teleurgesteld dat de staande lamp niet dimbaar is.
Is daar nog wat aan te doen?
Groet,
***
Prima kwaliteit snelle levering

HpA
Ik zou iedereen aanraden om bij Rietveld lampen te bestellen. Ze hebben daar prachtige lampen voor en goede prijs en mooie kwaliteit. Snelle levering en een groot assortiment.
Goed bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen.
Ontzettend ruim assortiment, het zou raar zijn als je hier niet kunt slagen.
Wel stevige prijzen.
Mooie en qualitatief goede lamp gekocht. Enorm blij mee. Wat aan de hoge kant, maar dat mag de pret niet drukken.
Prachtige winkel, ruime sortering voor alle verschillende smaken. Ondanks de ruime opzet van de winkel toch ook snel iemand te vinden voor een vraag of advies en hulp. Levering ook via internet bestelling perfect.
twee tafellampen aangeschaft deze zijn mooi en van goede kwaliteit.
Lampen waren zeer goed verpakt en snel geleverd, niets op aan te merken
komen zeker terug.