Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rietveldlicht.be
Rietveldlicht.be
Rietveld Licht levert al meer dan 70 jaar verlichting met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Met een bijzonder uitgebreid assortiment en 2 jaar volledige garantie. Rietveld en verlichting zijn een begrip in heel Nederland. Tevens bieden wij een laagste prijs garantie!

Product is minder goed de spots sluiten niet mooi aan aan het plafond reden teveel bedrading in een te kleine ruimte.
Correcte levering, goed verpakt.
Makkelijk om aan te passen, heb ze moeten inkorten.
Geeft 's avonds een mooi effect op mijn muren.
Heel tevreden.
We zijn eerst fysiek naar de winkel gaan kijken vervolgens heb ik mijn lampen online besteld. Er waren twee probleempjes bij deze levering. 1 -> twee lichtbollen verschilden van kleur tov alle andere 2-> een lampje is gesproken bij installatie en heeft de elektriciteit doen springen. De dag erna had ik een nieuw lampje en twee correcte bollen. Dus ik ben heel tevreden over de snelle service na levering.
Wat me tot aankoop heeft doen overgaan is de armatuur op zich zelf. Aangezien deze verlichtingsbalk beschikbaar was in verschillende tinten, aanpasbaar licht warmte had én van hoogte kon aangepast worden. Altijd heel moeilijk in te schatten welk licht het effectief gaat zijn in de ruimte, had je toch al een idee via jullie website. Best prijzig maar ik ben tevreden met het resultaat. Nog vergeten te zeggen; heel onderhouds vriendelijk. Verpakking was gelukkig stevig genoeg, want door transport was deze toch wel wat beschadigd.
Snelle en correcte levering, top 👍
Geen beoordeling; ik ben niet in de winkel geweest maar heb via de webshop besteld.
Mooie overzichtelijke winkel en correctie service
Heel tevreden over mijn mooie lampen. Goede prijs/kwaliteit. Snelle en correcte levering. Mooi materiaal. Een aanrader.
Vlotte levering
Via internet een bestelling gedaan, die perfect geleverd is. Tijdens het plaatsen hadden we een vraag. Contact opgenomen met de winkel en daar super vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. Top!!!