Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

RENT-A-SKIBOX
RENT-A-SKIBOX
RENT-A-SKIBOX is de specialist op het gebied van Verhuur van auto- en reisgerelateerd artikelen zoals dakkoffers, skiboxen, dakdragers, fietsdragers, sneeuwkettingen en overige artikelen om uw (auto)reis te vergemakkelijken. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op reis te gaan.

Prima geholpen, zeker voor herhaling vatbaar..
Opgehaald in Hoofddorp, hele vriendelijke man! Top service, en zou zeker volgende x weer bij jullie huren.
Redelijke prijs, snel geleverd via lokale garage.
Gemakkelijk te reserveren. En een mooie ruime box.
Al de tweede keer voor ons dat we de dakkoffer via Rent a Skibox in Hengelo hebben gehuurd en het bevalt heel goed. Goed bereikbaar, goede klantenservice en flexibel in de tijd van monteren en afhalen. Snel en eenvoudig. Echt top! Volgend jaar komen we zeker weer terug.
Super goed en snel geregeld.
Super bedrijf en mooie koffers.
Ik twijfelde over de gehuurde XXL koffer, na overleg via de app wat snel en soepel verliep kon ik evt. op de dag van monteren zelfs nog wisselen naar een kleinere dakkoffer als ik dat wilde.
Uit eindelijk toch de XXL koffer gedaan, deze werd door vriendelijk personeel erop gezet, en er natuurlijk na de vakantie er ook weer afgehaald.
Duidelijke tips en instructies gehad over de koffer en het schoonmaken.
Kortom alles was super goed en netjes geregeld, 5 sterren is wel verdiend !
Een prettige en goede ervaring met het bedrijf
Reserveren was simpel. De montageafspraak moest een paar dagen naar worden verplaatst, zonder extra kosten. Montage en demontage was simpel en snel.
Snel, ongecompliceerd en reserveren.
Prima ervaring. Ophalen incl. montage koste nog geen 10 minuten, retourneren was binnen een minuut geregeld.
Prima (trekhaak)koffer, zgan, handig formaat, voldoende pakruimte en klep auto kan altijd makkelijk open/dicht.