Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

RENT-A-SKIBOX
RENT-A-SKIBOX
RENT-A-SKIBOX is de specialist op het gebied van Verhuur van auto- en reisgerelateerd artikelen zoals dakkoffers, skiboxen, dakdragers, fietsdragers, sneeuwkettingen en overige artikelen om uw (auto)reis te vergemakkelijken. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op reis te gaan.

Dit is de tweede keer dat ik een skibox heb gehuurd en ik ben er helemaal tevreden over - de communicatie en service zijn snel en van hoge kwaliteit! Ik kan het van harte aanbevelen!
Snelle montage , redelijke prijs en vriendelijk personeel.
Snelle, persoonlijke en vakkundige service!
Nadat ik aanvankelijk wat moeite had het adres te vinden, prima ontvangen en geholpen. Ook inleveren en bestellen verliet soepel. Tot de volgende keer!
Erg vriendelijk personeel, zeer sdequaat
Bij het reserveren online is al snel een bevestiging binnen. Het ophalen van de dakkoffer is zo mogelijk nog sneller geregeld. Als je zelf zorgt dat de dakdragers op de juiste afstand staan zit de koffer in minder dan een minuut op de dragers. Vriendelijke service. Ik ga nergens anders meer heen als ik een dakkoffer nodig heb.
Heeft allemaal prima geklopt! Hartelijk dank. Waar wij echter minder van gecharmeerd zijn, is dat men op de dorpels van de geopende portieren ging staan om de skibox te monteren. Na enig geschuifel zitten er dus krassen op deze dorpels... niet blij!
Prima service via Hertz. Snel erop en eraf halen en borgsom dezelfde dag retour. Kwaliteit dakkoffer top
Erg vriendelijke en snelle service. Goed bereikbaar en parkeren.
Prima service: bestelling gaat gemakkelijk. De skibox werd in zeer korte tijd gemonteerd en (weekje later) gedemonteerd. Het gebruikte slot(-je) van de box lijkt wel kwetsbaar: openen en sluiten is niet erg gemakkelijk. Deze constructie is voor verbetering vatbaar.