Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
RENT-A-SKIBOX
RENT-A-SKIBOX
RENT-A-SKIBOX is de specialist op het gebied van Verhuur van dakdragers, dakkoffers, fietsdragers, sneeuwkettingen en overige artikelen om uw (auto)reis te vergemakkelijken. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op vakantie te gaan.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik ben tevreden
jammer dat het weekend niet mogelijk is om te halen/brengen maar verder alles goed
In eerste instantie werd ik goed geholpen aan de telefoon met welke soort winterkettingen ik moest hebben. Vervolgens deze makkelijk via de site besteld en specifiek aangegeven dat ik ze 's ochtends om 9:00 op wilde halen. Dit is bevestigd aan de telefoon dat dit mogelijk was.
Vervolgens kwam ik ze ophalen bij Hertz Nijmegen, en bleek dat ze nog niet bezorgd waren.
Een uur later kon ik ze pas ophalen en mee nemen. Hierdoor wel wat extra stress ervaren voor ik op business trip ging. Volgende keer graag niet bevestigen dat het kan om een bepaald tijdstip als je niet zeker weet of ze dan al binnen zijn.
Prima service.
Makkelijk te reserveren. Goede service tijdens ophalen en afgeven.
Goede service. Je aanvraag wordt snel opgepakt en er is heldere communicatie. Een volgende keer zou ik weer via deze website mijn dakdragers bestellen.
2 gepensioneerde mannen zouden mijn ski-box erop zetten.Deze heren hadden vrij weinig gereedschap bij zich. Het lukte dan ook niet de 4 bevestigingsbouten goed in het dak vd auto te krijgen. Ik werd dus niet geholpen omdat dit eerste onderdeel al niet lukte , en kreeg te horen dat ik eerst naar mijn auto dealer moest gaan om deze 4 bouten goed te laten bevestigen in het dak vd auto. Nu zat er wel aardig wat roest in de bevestigingsmoeren, maar met wat meer gereedschap en wat kruipolie en aanverwante zaken had het euvel ook ter plekke opgelost kunnen worden en had ik niet naar mijn autodealer hoeven te rijden om daar de bouten te laten bevestigen op het dak. Dus de mate van professionaliteit valt me behoorlijk tegen. De gepensioneerde heren neem ik overigens niet kwalijk, die staan er om wat bij te verdienen en deden verder wel hun best.
prima verzorgd!
Goede service. Dragers lagen op tijd klaar. Bij inlevering werd gelijk zelfde dag waarborgdom teruggestort.
Ik ben goed geholpen. Zo wil je altijd geholpen worden!
Boeking en reservering was makkelijk. Een klein minpuntje is dat je 2 dagen van te voren met de vestiging je afspraak moet bevestigen. Dit kan ook anders. Als de vestiging de afspraak accepteert, krijgt de klant een bevestiging. Zo niet, dan een alternatief.
Veder was de afhandeling uiterst soepel.

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel