Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NL - rameder.be
NL - rameder.be

Correct afhandeling van de bestelling
product zoals omschreven, zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer correcte en snelle levering.
Degelijk gemaakt voor een mooie prijs!
Heel blij met de fietsdrager. Goed in gewicht , ook voor dames gemakkelijk te hanteren . Enige wat ik beetje mis is een extra spanband voor de wielen . Verder alles piccobello . Aanrader !
De bestelde producten (dakdrager) werden snel verstuurd. Toen die door een fout bij de koerierdienst niet werden geleverd maar teruggestuurd, heeft Rameder snel gehandeld om ervoor te zorgen dat de bestelde producten opnieuw verstuurd en geleverd werden. De helpdesk was heel vriendelijk en behulpzaam.
Vlugge en nette service echt aan te raden
Beste,
Ik geef jullie steeds 5 sterren deze keer 3 ; ik heb 2 a3 weken voor ik deze besteld heb heb ik jullie info gevraagd voor de juiste trekhaak voor dit voertuig en heb tot nu noch steeds geen reactie gekregen wat jullie gewoonte niet is . Ik heb op eigen houtje de trekhaak voor dit voertuig gezocht en besteld met het risico een verkeerde toegestuurd te krijgen wat gelukkig het geval niet was . dit is een voertuig waar verschillende totaal ander trekhaken voor bestaan.
In het verleden een trekhaak toegekregen die niet volledig was , dit is toen wel correct opgelost en ontbrekende deel opgestuurd (wel na 6 weken).
Mvg
***
Snelle levering. Correcte prijs, goed product.
Zeer teleurstellende ervaring
De trekhaak werd defect geleverd. Ik heb dit meteen gemeld, maar hun "oplossing" was om me gratis een vervangonderdeel op te sturen, zodat ik het probleem zelf kan herstellen. Sorry, maar dat is geen oplossing – ik koop een nieuw product, geen doe-het-zelfpakket. Nu verlies ik tijd aan het herstellen van iets dat gewoon in orde had moeten zijn.
Bovendien is de facturatie ook een rommeltje: ondanks dat ik onmiddellijk om een correcte btw-factuur heb gevraagd, heb ik die nog steeds niet ontvangen. Geen aanrader