Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

RAJA Nederland
RAJA Nederland
RAJA beschikt over 9 000 verpakkingsproducten om u de beste oplossing aan te bieden voor het verzenden, beschermen en opslaan van uw producten. Zo mag RAJA zich de Europse nr. 1 in de distributie van verpakkingsmateriaal noemen. Dankzij zijn consequent innovatiebeleid dat gepaard gaat met zijn jarenlange kennis en ervaring, beschikt RAJA over het rijkste aanbod en de ruimste keuze op de verpakkingsmarkt. Het doel van RAJA is niet enkel u het grootste aanbod en de beste prijzen aan te bieden, maar ook u van de beste dienstverlening te voorzien. Dit wil zeggen: de ruimste keuze, beschikbaarheid uit voorraad, gratis levering binnen 24 uur, professioneel en deskundig advies en ons uitgebreid aanbod aan producten op maat.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Jim v
Eerste (telefonische) contact was perfect: Deskundig advies en na bestelling van 1000 brievenbusdozen keurig en snel bij de klant bezorgd.

Tweede (telefonische) contact: Klant kwam dozen tekort, dus conform dezelfde afleveringsafspraak 500 ex. extra besteld. Alleen klopte het afleveradres niet op het Track&Trace bericht. Hier direct over gebeld. U beloofde deze fout te herstellen en (een dag later) de dozen op het juiste adres te bezorgen. Ondanks deze belofte werd de partij toch op het foutieve adres afgeleverd, wat mij logistiek erg onhandig uitkwam.
Ankie d
Snelle leveringen
Uitstekend tevreden
Ingrid S
Vriendelijk, prijs/kwaliteit prima
Rida A
De website is overzichtelijk, producten zijn goed te vinden.
Gert v
Zeer snelle levering!
Maurice v
Eenvoudig te bestellen, overzichtelijk en snel.
L. H
Snelle service en klantvriendelijk!
Jan J
komen keurig de afspraken na
John K
Goed geholpen zoals altijd en snel geleverd

Loading...

Het eKomi zegel