Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Rajapack Nederland
Rajapack Nederland
RAJAPACK beschikt over 7500 verpakkingsproducten om u de beste oplossing aan te bieden voor het verzenden, beschermen en opslaan van uw producten. Zo mag RAJAPACK zich de Europse nr. 1 in de distributie van verpakkingsmateriaal noemen. Dankzij zijn consequent innovatiebeleid dat gepaard gaat met zijn jarenlange kennis en ervaring, beschikt RAJAPACK over het rijkste aanbod en de ruimste keuze op de verpakkingsmarkt. Het doel van RAJAPACK is niet enkel u het grootste aanbod en de beste prijzen aan te bieden, maar ook u van de beste dienstverlening te voorzien. Dit wil zeggen: de ruimste keuze, beschikbaarheid uit voorraad, gratis levering binnen 24 uur, professioneel en deskundig advies en ons uitgebreid aanbod aan producten op maat.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Lisanne C
Goede en snelle service!
Christel V.
Vóór 16 uur besteld maar niet binnen 24 uur geleverd. Bovendien duidelijk aangegeven dat het NIET aan de bedrijfsnaam geadresseerd moest worden maar aan mij als privé persoon. Ook dat is niet gebeurd.....
Arjen d
prettig, kundig contact met snelle respons.
Rob S
snelle en correcte levering !
Krijntje K
Levering zeer snel! Bij mijn 1e bestelling is per ongeluk het welkomst cadeau vergeten. Na 1 kort telefoontje werd dit echter onmiddellijk hersteld.
Axel B.
Duidelijk
Martin L
Doen wat ze beloven, snel en professioneel.
Een absolute aanrader.
Kevin G
Goede ervaring, alleen sneller terugkoppeling als een item niet voorradig is
Liang T
Kwaliteits verpakkings materiaal niet alleen voor bedrijven maar ook voor de consument. De 100um Rajagrip ziplock zakjes zijn super duurzaam
Olaf S
Altijd goede terugkoppeling omtrent bestelling. Wordt meegedacht bij bestelling om de verzendkosten te omzeilen. Bij verkeerde bestelling correcte afhandeling bij omruilen.

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel