Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Rajapack Nederland
Rajapack Nederland
RAJAPACK beschikt over 8800 verpakkingsproducten om u de beste oplossing aan te bieden voor het verzenden, beschermen en opslaan van uw producten. Zo mag RAJAPACK zich de Europse nr. 1 in de distributie van verpakkingsmateriaal noemen. Dankzij zijn consequent innovatiebeleid dat gepaard gaat met zijn jarenlange kennis en ervaring, beschikt RAJAPACK over het rijkste aanbod en de ruimste keuze op de verpakkingsmarkt. Het doel van RAJAPACK is niet enkel u het grootste aanbod en de beste prijzen aan te bieden, maar ook u van de beste dienstverlening te voorzien. Dit wil zeggen: de ruimste keuze, beschikbaarheid uit voorraad, gratis levering binnen 24 uur, professioneel en deskundig advies en ons uitgebreid aanbod aan producten op maat.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Cees P
Top leverancier
Altijd erg snelle levering en vriendelijke contactpersoon (***)!
Wim S
Top service! Verkeerde dozen besteld, juiste dozen worden volgende dag geleverd en de verkeerde kosteloos op een ander moment retour genomen. Helemaal goed.
Raf G
***
Raf G
***
Chantal v
prima. Snelle levering.
William M
Altijd heel klantvriendelijk en goede communicatie.
Ingrid
Ben tevreden over de snelheid van het leveren en het te woord staan en de behulpzaamheid van degene aan de telefoon! Super aardige mensen allemaal!
Guido G
makkelijk besteld en zeer snel geleverd
Snelle en vriendelijke service

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel