Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

RAJA België
RAJA België
RAJA, dat is uw partner voor verpakkingen, magazijnbenodigdheden, kantoorartikelen en zoveel meer. Als onestopshop kan u bij ons al uw aankopen eenvoudig groeperen: zo bespaart u geld én tijd tijdens het bestelproces. Bij RAJA zijn we ervan overtuigd dat er voor élk product een perfecte verpakking en verzendoplossing bestaat. Vanuit die overtuiging gaan we elke dag weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden en milieuvriendelijke innovaties. Dit zorgt ervoor dat u bij ons kan profiteren van een ongezien groot aanbod. Dankzij onze grote distributiecentra zijn onze producten altijd op voorraad en snel verzonden in 24 uur. Advies nodig? Meer dan 200 RAJA-specialisten staan voor u klaar om u te begeleiden in het kiezen van de beste oplossingen.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik werk vooral met ******. Zij geeft super goede ondersteuning zowel via mail, telefoon als via de chat online.
Snelle levering
alles ok
vlotte levering
Wij werden opgebeld door de klantendienst ivm onze bestelling, we hebben hierbij een beter voorstel gekregen voor het artikel dat wij nodig hadden, prijs/kwaliteit beter. Er is een vertegenwoordiger geweest om het assortiment voor te stellen waar we trouwens zeer tevreden over zijn.
Overzichtelijk en helder
Wij hadden gevraagd om de goederen te leveren op het adres van onze stockeerplaats en ons hiervan vooraf te verwittigen. Op de stockeerplaats is niet altijd iemand aanwezig. Ik kreeg zoals gevraagd een teL. op mijn mobiel en 5 min. later was ik terplaatse en de levering is perfect verlopen
Slechte website, moeilijk om verwante producten te vinden,
top service !
BEDANKT ALTIJD ALLES OP TIJD.

Loading...

Het eKomi zegel