Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

RAJA België
RAJA België
RAJA, dat is uw partner voor verpakkingen, magazijnbenodigdheden, kantoorartikelen en zoveel meer. Als onestopshop kan u bij ons al uw aankopen eenvoudig groeperen: zo bespaart u geld én tijd tijdens het bestelproces. Bij RAJA zijn we ervan overtuigd dat er voor élk product een perfecte verpakking en verzendoplossing bestaat. Vanuit die overtuiging gaan we elke dag weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden en milieuvriendelijke innovaties. Dit zorgt ervoor dat u bij ons kan profiteren van een ongezien groot aanbod. Dankzij onze grote distributiecentra zijn onze producten altijd op voorraad en snel verzonden in 24 uur. Advies nodig? Meer dan 200 RAJA-specialisten staan voor u klaar om u te begeleiden in het kiezen van de beste oplossingen.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Levering duurde erg lang
Kan niet beter en vriendelijker.
goe
Fijn omzet Julie te communiceren
bellen, bestelen, en dag nadine bij ons.
Mooi assortiment. Leveringen steeds perfect in orde. En een uitstekende service en heel vriendelijke klantendienst. Dankjewel!!!
Jullie service is uitstekend
onbeleefde medewerker planning
Snelle en vlotte levering. Alleen spijtig bij deze bestelling van 15 europalletten dat ze dat op een europalllet zetten en dat je dan een europallet terug met geven. Een nieuwe dus, terwijl men er een oude onder zet...maar op zich geen drama.
snelle en correcte Levering ;)

Loading...

Het eKomi zegel