Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Q1Sanitair.nl
Q1Sanitair.nl

snelle en correcte levering.
Enig minpuntje dat een zwaar artikel als de onze (douchewand) slechts tot aan de voordeur geleverd wordt, in ons geval de voordeur van ons appartementsgebouw, waar alleen ouderen wonen en ikzelf op de 5e verdieping, en dat zonder enige hulp vanuit Q1sanitair of de bezorgdienst.
Goede service en heel klant vriendelijk
Erg attentvol ien servicegericht s de foto die via email wordt verstuurd sls de goederen bij je deur zijn afgeleverd. Dit is hèt bewijs dat je goederen idd zijn afgeleverd i.p.v. bv. een briefje: "wij zijn langs geweest maar u was niet thuis"

Goederen na 3 weken uitgepakt vanwege planning van de klusser. Goederen waren in uitstekende staat. Niet kapot of kleine deukjes/ kapotte hoeken zoals soms bij de Gamma jet geval is.
Bij eerste kennismakomg vriendelijk en goed geinformeerd, dat heeft ons doen besluiten om een badkamer meubel te bestellen. Deze is op de afgesproken datum netjes gtelleverd. Ben zeer tevreden.
Gewoon perfect geregeld. Top!
alles was goed geleverd en op tijd.
Een schitterende grote spiegel met achtergrond (led) verlichting en verwarming besteld en hij is keurig en snel bezorgd. De spiegel is het sieraad van de badkamer.
Goed en betrouwbaar
Bestelling op aangegeven tijd bezorgd en gecomuniceerd

Misschien goed om aan te geven dat alle onderdelen allemaal bij elkaar zijn verpakt (best een groot pak)
Snelle levering en goede communicatie en service.
5 sterren zegt wel genoeg. We zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper. Een geïnteresseerde verkoper en gemeend betrokken. Vestiging Rijswijk. Hartelijk dank