Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Q1Sanitair.nl
Q1Sanitair.nl

Prima site, goede service en snel geleverd
De service van de winkel Q1Sanitair was top.
Het vervoer bedrijf waar deze winkel mee samen werkten echter niet. De chauffeur had moeite ermee dat het moest leveren in een nieuwbouw wijk en was niet vriendelijk.
Goede service
Was heel tevreden
Prettig bedrijf,alles klopte.
De bestelling is goed geleverd. Ik ben tevreden.
Wat beter kan:
Prijskaartjes in de fysieke winkel waren niet up to date. De verkoper moest opzoeken wat de huidige prijs was, omdat het steeds veranderde. Als dit teveel werk is om bij te houden, automatiseer het dan.
Nadat de bestelling geplaatst was moest ik een uur wachten op een iDeal link. Beetje omslagtig in 2026.
Maar al met al een goeie aankoop, redelijk goed geadviseerd, nette prijs en top afgeleverd door de chauffeur.
Van binnen lopen in Beuningen tot de spullen in huis in minder dan 24 uur echt top !
Mooie artikelen van goede kwaliteit met voordelige prijzen, precies wat we zochten. Nette levering aan huis , goed verpakt zodat niets kon beschadigen. Top , Goed gedaan !
De klantenservice en aandacht in de winkel waren uitstekend en ik ontving de juiste informatie, waardoor ik besloot het product te kopen. Vervolgens werd het product naar mijn huis verzonden en op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Dit is een zeer positief punt wat betreft klanttevredenheid, dus bedankt voor jullie aandacht en de kwaliteit van het product.
Het hangrekje met raamwisser is goed Maar de vloerwisser is niks te smal om de douche aan te trekken