Certificaat

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Puurnatuur.nl
Puurnatuur.nl
PUUR geluk met je dier.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Fijne website, hele fijne producten. We zijn overgestapt van medicatie van de huisarts naar Puur Tranquil tegen angsten. Onze hond heeft haar vertrouwen weer terug. Ze is super levendig, geniet van wandelingen en voelt zich weer vrij om te spelen met andere honden. We kunnen dit iedereen met een angstige hond aanbevelen.
Na super fijn advies op maat via de mail de producten besteld in de webshop. Zeer tevreden, website is gebruiksvriendelijk, snelle reactie op mail en vlot verzonden. Ik bestel graag weer voor een volgende keer.
Fijne webshop met uitgebreid assortiment. Iets meer productbeschrijving zou ik wel fijn vinden om een goede keus te kunnen maken.
Prettige en goede ervaring. Ik had een vraag over een product en kreeg direct antwoord en goede adviezen. Product besteld en dit werd heel snel geleverd. Duidelijke beschrijving van product op de site. Goed verpakt. Goed Op de hoogte gehouden van bestelling en levering.
De webshop is overzichtelijk en werkt gemakkelijk. Alleen de informatie van het zelfde product bij verschillende inhoudsmaten is niet overal gelijk. Je moet dus even goed kijken waar je het meest over het product kan lezen, bij de kleine of de grote verpakking.
Verder snel en duidelijk kunnen afrekenen en vlug een bevestiging op de mail ontvangen.

Ik heb tevens advies op maat besteld, en dat is zeker een aanrader! Ze beschikken over een enorme kennis over de producten, en ook goed kunnen en willen meedenken met de situatie waarin jouw dier zich bevindt. En ook contact gehad na een poosje om het advies bij te schaven. Zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen! Het is zeker veel informatie die ze in eerste instantie vragen maar ook die bij het advies op je afkomt. Gelukkig krijg je daar nog een mooi verslag van zodat je zelf alles nog eens rustig kan nalezen. Ik ben een zeer tevreden klant.
Duidelijke informatie
Ik ben Puur Natuur tegekomen op internet door te zoeken op natuurlijk anti-vlooienspul voor de kat, hierdoor kwam ik de site tegen. 4 Producten besteld, deze zijn nog niet binnen, dus kan hierover geen bevinden geven. Site is duidelijk en makkelijk in gebruik. Duidelijk qua foto/ naam en informatie per prodruct. Snel dus gemakkelijk te bestellen in de webschop. De verkortte zoekfunctie van een product is handig en snel.
Ontzettend snel contact en advies van Maaike en Els ontvangen. Heel fijn en professioneel🙏🏼
Dat kan stukken beter ik heb een bestelling geplaatst en verder niets meer gehoord. Geen idee wanneer het verstuurd of bezorgd wordt
Aanvankelijk abusievelijk verkeerde product gekozen. Maar hond lustte echt geen voer met poeder bestemd voor paard. Ben erg tevreden over de ondersteuning vandaag per chat door fabrikant MNL Health bv. om het juiste glucosamine-extra product, dus voor hond te kiezen i.p.v. voor paard. Heb nu het goede product gekozen. Hond zal morgen weer met plezier eten. Dankjewel.

Loading...

Het eKomi zegel