Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Passievoorwhisky.nl
Passievoorwhisky.nl
Webshop met een zeer groot aanbod aan speciale whisky's, rum, wijnen en champagnes. Altijd ruim 1500 whisky's online en een mooie selectie van de beste wijnen die er in de wereld verkrijgbaar zijn.

Alfred V.
Mooie voorraad met veel onbekende soorten en merken whisky. goede levering en mooi stevig verpakt. Het is iedere keer weer een feest om het open te maken en uiteraard te proeven.
Chris S.
Goede ervaringen zowel online als winkel
max c.
Passie voor whisky (van der boog) blijft één van mijn favoriete winkels. Of ik nou een wijntje zoek, een rum of natuurlijk whisky, ze stellen nooit teleur. Altijd een prettige benadering en goed advies. Ook hebben ze regelmatig proeverijen, gezellig, leerzaam en lekker. Keep up the good work 👍🏻.
Sander G.
Top levering snel verstuurd netjes verpakt
Marisa G.
Wat een mooie winkel met een prachtig assortiment whisky’s.Wat superleuk was de ontvangst . Iemand die met je meeloopt en al je vragen kan beantwoorden, met als resultaat dat ik supertevreden met 4 flessen de deur uitliep
( geholpen de flessen werden in
M’n achterbak gezet , wat een service😊)
Onno S.
Altijd goede service en gezellig!
Jelmer t.
Super fijne persoonlijke aanbieding gekregen van mijn favoriete whisky merk! (Arran) heel erg blij mee. Vind de persoonlijke sfeer fijn en hoop in de toekomst nog vaker dit soort aanbiedingen te krijgen. Gr, ***
Masja R.
Heel blij met mijn nieuwe aankoop van Passie voor Whiskey, super snel geleverd, keurig verpakt en fijn contact gehad!
Zeker aan te raden!
Bryan S.
Fijne service! Altijd super
Willem V.
Als regelmatige klant zeer tevreden over de service en assortiment