Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

ParfumCenter.nl
ParfumCenter.nl
ParfumCenter.nl is al sinds 2004 actief met het verkopen van parfum van alle bekende merken voor prijzen die voor iedereen in het bereik liggen. Natuurlijk allemaal 100% origineel , snel geleverd , goed verpakt en altijd gratis proefjes ! Met een zo breed mogelijk aanbod van onze producten, van eau de toilette's , eau de parfum's , huidverzorgingsproducten , aftershave's , geschenkset's , miniaturen , bodylotion's enz. vindt u bij parfumcenter.nl altijd de beste merken voor de beste prijs!

Henny L.
Weer een heerlijke geur aangeschaft. Werd snel en keurig ingepakt bezorgd.
Janine d.
Ik vind de levering soms lang duren rn.ik mis als vaste klant, persoonlijke kortingen.
Ook proefmonstertjes worden de laatste tijd niet toegevoegd.
Verder oke
Olaf V.
Een reactie geven op een bericht/ vraag is een tip. Al diverse malen heb ik een mailtje gestuurd, maar een reactie blijft uit
Philip D.
Snelle levering. Correcte prijs.
Lotte v.
Ik heb helaas een slechte ervaring met deze webshop. Ik ontving niet het product dat ik besteld had, maar een andere parfum. Vervolgens heb ik eerst contact opgenomen via het contactformulier op de website en later ook meermaals via de mail. Tot op heden heb ik nergens reactie op ontvangen. Ik verwacht op zijn minst een oplossing wanneer er een fout wordt gemaakt met een bestelling, maar de klantenservice lijkt totaal niet bereikbaar.
Kristina L.
I am very disappointed with this online purchase. The website showed a photo and name of a completely different perfume than the one I actually received. This is misleading and unacceptable.

I contacted customer service several times asking for a return and refund, but nobody has responded to my emails. Very poor customer support and a frustrating shopping experience overall.

I do not recommend this e-shop.
Suus K.
Goedkoop, goede service en goed verpakt. Ik was even vergeten de feestdagen mee te nemen in de leveringsduurmaar mijn vraag werd snel en keurig beantwoord.
Henricus S.
Ik heb eenmaal contact gezocht ivm. de late levering, Ik kreeg te horen dat deze levering pas na 6 dagen verzonden werdt. Dit is uiteindelijk toch goed gekomen. Dank hiervoor. Bestelling was in orde.
Maria M.
Ik heb het parfum Tiziana Terenzi Kirke besteld. De geur blijft niet lang hangen (20-30 minuten) en is niet erg sterk. Bij het opspuiten ruikt het naar aceton. Ik ben teleurgesteld.
Veerle C.
Ik had iets besteld voor een verjaardag. Ze hebben pas laat laten weten dat ze dit niet konden verzenden. Ze hebben wel correct terugbetaald maar het heeft veel te lang geduurd waardoor ik niet tijdig mijn verjaardagscadeau had. Ik heb deze uiteindelijk nog ergens anders moeten bestellen. Het zou fijn zijn als ze dat wat sneller laten weten.