Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

ParfumCenter.nl
ParfumCenter.nl
ParfumCenter.nl is al sinds 2004 actief met het verkopen van parfum van alle bekende merken voor prijzen die voor iedereen in het bereik liggen. Natuurlijk allemaal 100% origineel , snel geleverd , goed verpakt en altijd gratis proefjes ! Met een zo breed mogelijk aanbod van onze producten, van eau de toilette's , eau de parfum's , huidverzorgingsproducten , aftershave's , geschenkset's , miniaturen , bodylotion's enz. vindt u bij parfumcenter.nl altijd de beste merken voor de beste prijs!

Dominique T.
Artikel op Tijd ontvangen
marleen g.
correcte levering, spijtig dat je geen staaltjes mee stuurt?
Nel K.
Goede service ook als jullie iets niet hebben dat je dan een duurdere geven van hetzelfde merk heel attent
Xio P.
Mijn complimenten voor de manier waarop ParfumCentrum, het pakket dat buiten hun schuld later is bezorgd op te lossen!
Cok V.
Ben heel tevreden met de producten welke ik besteld heb
Margot B.
TribĂș van Benneton gekocht, blijkt inderdaad de originele geur te zijn. Op tijd en intact geleverd. Prima.
roberto s.
ik had een vraag ik vind dat Aigner black die ik altijd besteld niet meer het zelfde ruik als vroeger kan dat kloppen
Anna K.
Prima
Edith v.
Snel en prima!
Anke K.
Ik heb de parfum van Sisley besteld omdat ik weg ben van de geur. Het is bij Parfum Center zo veel voordeliger dan in een winkel.
Het werd zeer snel verstuurd.
Ik ben zeer tevreden met Parfum Centrum!