Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

ParfumCenter.nl
ParfumCenter.nl
ParfumCenter.nl is al sinds 2004 actief met het verkopen van parfum van alle bekende merken voor prijzen die voor iedereen in het bereik liggen. Natuurlijk allemaal 100% origineel , snel geleverd , goed verpakt en altijd gratis proefjes ! Met een zo breed mogelijk aanbod van onze producten, van eau de toilette's , eau de parfum's , huidverzorgingsproducten , aftershave's , geschenkset's , miniaturen , bodylotion's enz. vindt u bij parfumcenter.nl altijd de beste merken voor de beste prijs!

Jakie d.
Hallo, ben super tevreden goede prijs kwaliteit..toppie
Geert P.
Snel en goed verpakt
Krista V.
Goede prijs, snelle levering
Nicole R.
Snelle levering !! Heel fijn Maar ik twijfelaar de sterkte van de geur. Het is toch gewoon hetzelfde als bij Parfumerie ? Misschien gaat mijn reuk achter uit … Verder top !!!
Irma R.
Ik ben blij dat ik mijn parfum hier kan bestellen, deze is niet namelijk niet te koop in de winkel. De service is goed, met snelle levertijden, en goed verzorgd.
andy h.
duurde wel even op de bezorging maar hij was geleverd
g.j D.
Snelle service en goede kwaliteit produkten
ELS L.
Heel goede service, het artikel dat ik wou bestellen was uitverkocht en heb een mail ontvangen dat het terug voorradig was, heb het onmiddellijk besteld en binnen de 5 dagen werd het geleverd aan een voordelige prijs, verpakking ook ok, dankuwel
Marry V.
Fijn dat mijn eau de toilette makkelijk te vinden was en ook bezorgd.
An V.
Ik kocht de she Armani parfum 100 ml in promo maar helaas de parfum Is fake na 10 min riek je er niets meer van. Het is al jaren mijn vast parfum dus ik weet hoe het zou moeten zijn. In t zak gezet dus