Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Pamir Hairfashion
Pamir Hairfashion
Sinds 2007 is Pamir Hairfashion, gevestigd aan de Grote Spuistraat 20 in Dordrecht, dé speciaalzaak voor haar en beauty. We hebben een enorme collectie, waaronder Remi haar, echt haar, pruiken, weave, vlechten (braids), pony’s, haarproducten en make-up. We hanteren altijd een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Komt u er niet uit? U bent van harte welkom bij ons in de winkel, waar we u graag verder kunnen helpen en we u goed advies kunnen geven, zodat u de juiste keuze maakt! U kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met uw vraag (naar: service@pamirhairfashion.nl). We zullen dan ons best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

Edme D.
Geweldig
Wat een slechte kwaliteit haar: ik heb er clips in van gemaakt maar wat een enorme haaruitval. Echt mijn geld niet waard. Als ik er geen clip ins van gemaakt had had ik het terug gestuurd
Carrie S.
A+++ perfect en snel!
Dit was mijn eerste aankoop bij jullie, maar de levering was snel & de producten waren ook goed.

Ik ben super tevreden mee
Op de website stond 'voor 14:00 besteld, morgen in huis', echter arriveerde mijn bestelling na twee dagen pas. Tevens vond ik de product omschrijving niet helemaal duidelijk.
Angeline B.
Een haarproduct dat elders overal uitverkocht was, was hier wel op voorraad! Ik heb gebeld en zij hebben het meteen op de post gedaan en ik had het binnen 2 dagen in huis!
Heel klantvriendelijk en goede service!
Ik ben tevreden met de producten , de prijs en de snelle levering. Ga zo door
Goede qualiteit
Bianca V.
Snellle levering, goede communicatie. De website mag meer duidelijk zijn over de codes en de bijpassende kleuren, deze zijn op telefoon slecht zichtbaar. De pruiken zijn van mooie kwaliteit. Extra materiaal om pruik goed op de plaats te houden zou een mooie aanvulling zijn.
Xiomara B.
Ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de producten