Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

owayo  NL
owayo NL

Goed, snel en volgens afspraak
perfecte site, service en kwaliteit.
Soepele bestelprocedure. Fijn dat er een qualitycheck plaatsvindt. Goede communicatie.
Tegenvaller: betaald voor express-levering, maar FedEx tot 2x toe vertraagd! Gelukkig net op tijd om als cadeau te geven, maar bijbetaling voor versnelde levering was volstrekt zinloos.
De website is heel erg gebruiksvriendelijk en het contact met Owayo is goed, snel en professioneel. Het proefpakket was erg compleet en gaf veel informatie en was erg fijn om opgestuurd te krijgen. De uiteindelijk gekochte kleding is van zeer goede kwaliteit.
1. de tijd tussen bestelling en levering is ruim een maand. Dat is wat lang
2. Het is raar dat de korting bij 20 shirts niet geldt als je deels heren en deels damesshirts bestelt. Dat moet echt anders
Uitstekende communicatie en klantgerichtheid.
Kwaliteit van de shirts zijn ook zeer goed!
Chapeau voor de dienst, perfect geholpen in alle details, levering was snel en materiaal van top kwaliteit, ik ben echt super tevreden, voor herhaling vatbaar! mensen, zeker doen!
Zeer teleurstellende service; we zullen hier geen bestellingen meer plaatsen. We hadden met Owayo afgesproken om een aanpassing aan onze bestelling te maken, ze hebben toegezegd dit te regelen. Helaas is de wijziging niet doorgevoerd. Nu hebben we een product dat we niet willen maar wel voor betalen
Het ontvangen shirt ziet er super goed uit van goede kwaliteit. Erg tevreden
Het was zeer mooi en snel geleverd