Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Onlinekabelshop.nl
Onlinekabelshop.nl
Onlinekabelshop.nl, de baanbrekende kabelleverancier voor particulieren en bedrijven. Ruime keuze en slechts € 3,95 verzendkosten. Met 15.000+ kabels en aanverwante artikelen kunnen we met recht zeggen dat we ons doel waarmaken: dé webshop zijn met de oplossing om uw audio, video of andere apparatuur aan te sluiten. In ons assortiment heeft u ruime keuze uit HDMI, Coax, Optische, DisplayPort, Scart, Tulp, VGA en USB kabels en nog veel meer aanverwant aansluitmateriaal. Onze fysieke winkel is gevestigd op de Flemingstraat 99 in Leiden waar u altijd terecht kunt voor uw kabels. U kunt ook 24/7 uw bestelling plaatsen in onze webshop.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Prima
Prima
Was uitstekend.
Super
Voor mijn nieuwe tv moest ik een converter hebben om mij Nintendo Wii weer te kunnen gebruiken. Verscheidenen winkels die ik bezocht voor info hadden 1 optie, een converter van ***. maar uw medewerker vertelde mij iets anders ! Voor ***was ik klaar. Dat scheelde nogal. Bestelling geplaatst en de volgende dag binnen. Super, dank voor de goede medewerking '***
Perfecte levering
super snel
goede service zeer goede mensen
Prima geholpen en netjes gecommuniceerd over vertraging wegens niet op voorraad hebben.
product dat jullie stuurde was zeker OK
Levertijd ook

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel