Certificaat

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Onemeeting.com Meeting Experts reviews
Onemeeting.com Meeting Experts reviews

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Contactpersoon is totaal niet klantgericht. Kwam met een compleet ander aanbod dan aangevraagd, en reageerde niet op mijn vragen in de mail.
Ik geef toch de voorkeur aan rechtstreeks contact met de locatie en het boeken rechtstreeks.
Het krijgen van informatie en het boeken / maken van de reservering gaat perfect! Alle waardering.
Vervolgens willen jullie eindeloos bevestigingen en dan wordt het lastig. Per mail en telefonisch meerdere keren bevestigd. Bevestigen via de website is echt moeilijk en loop ik in vast. Ban gebeld door jullie dat de boeking OK was. Later toch weer moet ik het formulier afdrukken, ondertekenen, scannen, terugsturen. Dit deel van het proces geeft best irritatie (voel je je even niet meer klant)
is bijna allemaal goed geregeld. Ik heb nog wel vragen over de centrale beschikbaarheid van drankjes e.d. Is dat per verdieping geregeld of moet je daarvoor naar een centrale ruimte? Niet iedereen van mijn gezelschap is goed ter been, dus als er veel verplaatsingen nodig zijn, is dat een negatief punt.
Ik geef een matige beoordeling vanwege het slordig reageren op mailberichten.
De medewerker was aardig en dacht mee. Het duurde alleen een beetje lang eer de offerte kwam, heb ik nog een keer over moeten bellen. De prijzen waren trouwens zo hoog bijzonder hoog bij jullie dat wij ervan al gezien hebben. (500 voor een dagdeel HOGER dan bij een ander). Een beetje absurd.
klantvriendelijk en behulpzaam. Goede service
Persoonlijke en tijdige informatie is naar volle tevredenheid verlopen
Via de mail een verzoek ingediend voor een ruimte. Ik werd gebeld dat er ruimte beschikbaar is maar tot vandaag en de meeting ruimte woensdag aangevraagd geen bevestiging via mail ontvangen omdat de offerte nog niet binnen is. Ik vind dat een slechte service. De meeting gaat donderdag plaatst vinden en mijn collega moet de agenda versturen waar de genodigden worden verwacht.
Ik had een vraag over mijn online offerte en werd via de online chat direct en goed geholpen. Heel fijn. Goede service.

Loading...

Het eKomi zegel