Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

nl.camping-and-co.com
nl.camping-and-co.com
Camping-and-co.com Als specialist in kampeervakanties bieden wij u een compleet aanbod aan van kwaliteitscampings in Frankrijk en Europa. Maak uw keuze op online Camping and Co uit duizenden verblijven!

Het was voor het eerst dat ik hier keek maar heb gelijk geboekt.
Alles ging vanzelf. 👌🏽
Keurig geholpen
Op bevestiging ontrbraaken 2 namen, 1 telefoontje en het was opgelost..
TOP!
Ben zeer goed geholpen door Ashley. Meedenkend en behulpzaam.

Hopelijk wordt de vakantie op La Sirene ook top!
Geachte ,
Het is even moeilijk om sterren aan te duiden daar het voor mij de eerste maal is dat ik met jullie samenwerk, wat ik wel zeggen kan is dat ik een zeer vriendelijke behandeling gekregen heb en een zeer correcte feedback . ik hoop in de toekomst nog verder met jullie te mogen samenwerken dank u wel en groetjes
Zeer goed geholpen met het beantwoorden van al mijn vragen terugkoppeling uitstekend en zeer vriendelijk.

Website zou wat transparanter mogen soms niet duidelijk
misschien de camping eigenaren om volledige informatie vragen bv betere opbouw van de prijzen om handig tot een totaal prijs te komen.

Dit is de eerste keer dat ik wij bij Camping and coo boeken
de aankomende vakantie in ons geval Juli zal duidelijk maken hoe het ons is bevallen maar mijn gevoel is goed.

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Jammer dat de betaling, door het vastlopen van systeem, vrij veel tijd in beslag nam.
Op de site wordt geschreven dat boeken via jullie dezelfde prijzen zijn als rechtstreeks bij de camping. Dit is dus NIET waar. Ook is het bedrag voor annuleringsverzekering hoger. Kortom: je wordt compleet genept. Ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik via jullie geboekt heb en niet rechtstreeks bij de camping. Een ontzettend onbetrouwbaar bedrijf. Bah. Dit ga ik ook ventileren op reis sites etc.
jammer dat ik zelf eerst moest bellen over de geboekte reis en helaas konden ze geen nederlands
Goed website, snelle en correcte afhandeling, kan daar niets op aanmerken.