Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Vlotte inschrijving waarna het cursusmateriaal snel beschikbaar is. Goede communicatie.
Goede service
Misschien zou het handig zijn als er wat korte filmpjes of uitlegvideos bij de lessen komen. Zo wordt de stof nog duidelijker en kun je beter zien hoe je dingen in de praktijk toepast.
Ben voorafgaand aan de start van de cursus goed geïnformeerd. Het contact met NHA en de docent verloopt in een prettige sfeer.
De cursus zit goed in elkaar en veel hulpmiddelen zoals de audio's en de taalapp
Nogmaals bedankt voor deze leuke 2e cursus die ik van jullie heb gekregen.
NHA is verder duidelijk en goed bereikbaar.
Super verrast ben ik door de kwaliteit van deze opleiding. Het is heel gedetailleerd& ik leer er ontzettend veel van. De hele opzet en begeleiding komt heel professioneel over. En ik besteed met veel plezier alle tijd die ik kan vrijmaken aan de lesstof& huiswerk. Dus ik ben zeer gemotiveerd om deze opleiding met zo goed mogelijk resultaten te zijner tijd af te ronden. I’m hooked!
Mijn ervaring is gewoon super goed. Ik ben eindelijk wat bewuster en zekerder van mijn zaakjes.. ik vind dat alle Nederlanders deze cursus moeten volgen. Het vermijd veel problemen in de wereld.
De cursus beveel ik iedereen aan
Ik ben zeer tevreden over NHA. Dit is mijn derde cursus. Die gaat nog wel even duren maar als ik daarmee klaar ben ga vrolijk verder met weer een volgende cursus. Het fijne is dat je alles in je eigen tempo kunt doen en als je iets niet snapt heb je altijd een docent die tips of goede raad kan geven. Kortom, ik ben nog lang niet uitgeleerd.