Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 700+ verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 90 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

De lesstof is goed en makkelijk te lezen en te onthouden. Ben net gestart met les 2
Ik vind het fijn en toegankelijk om bij NHA te studeren. Het welkomscadeau was van slechte kwaliteit en deed eigenlijk afbreuk aan het verder zeer goed verzorgde geheel.
Positieve ervaring.
Bij mij gaat het prima met de NHA curcus.
ben trots op jullie dat jullie zo veel opleiding bieden keuze genoeg
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Is mijn 2de studie. Ga zeker nog verder!
Heb geen klachten over NHA. De cursussen zijn makkelijk te volgen en de docenten doen er alles aan om je te helpen
Snel alles geregeld.
Huiswerk nakijken duurt heel lang.
De cursus van gedrag wetenschappen. Vind ik super. Want op deze manier kan ik mijn eigen gedrag onder zoeken hoe ik op elk niveau kan experimenteren. Zeer leerzaam
NHA is een uitstekende service voor thuisstudies