Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
De cursus ziet er goed uit en de opzet werkt ontzettend fijn. Het cursusboek naast de cursus in Plaza is erg prettig werken. Het gemak waarmee je door de cursus gaat overtreft mijn verwachtingen.
De gegeven sterren zeggen genoeg.
Ik heb goede ervaringen met jullie bedrijf opgedaan. Het online studeren bevalt mij prima
Behoorlijk wijzer geworden op het gebied van Sketchup
zie verder ander geschrevene
Ik ben pas net begonnen, maar ik ervaar het als zeer prettig en stimuleert mij door te gaan en misschien ooit meerdere opleidingen te volgen.
Leuk om weer een taal te leren, houd je scherp.
snel, netjes, duidelijk geen poespas
Ik ben erg tevreden over de cursus en het lesmateriaal. Het contact is altijd snel en via de chat is altijd snel iemand te bereiken.
Goed contact.

Loading...

Het eKomi zegel