Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Het is de 2e opleiding die ik volg naast een drukke baan en baby van 7 maanden. Gelukkig kan ik bij deze studie de tijd nemen die ik nodig heb.
Ik vind het geweldig dat ik een opleiding heb gekozen bij NHA. Ik heb een paar keer kontakt gehad met de klantenservice en ben heel beleefd geholpen en alles is netjes aan mij uitgelegd. Gaan jullie zo door NHA ik ben super blij met jullie.
Goede ervaring klantenservice goed bereikbaar leraar kijkt snel na binnen een week
Ik heb nog maar een paar keer iets gevraagd aan de docent en het antwoord was doorgaans afdoende.
Super tevreden met NHA. De cursus die ik volg is heel goed en duidelijk uitgelegd met goede begeleiding van de leraar. Na het stellen van vragen of na het inleveren van een huiswerkopdracht wordt er door de leraar snel gereageerd. Ook de klantenservice van NHA is ontzettend meedenkend en klantgericht. Echt super! Dikke 10!
Handige en leerzame cursus. Ik mis een woordentraining van de extra woorden en uitdrukkingen die in bij de uitleg gegeven worden . Ook mis ik een optie om de moeilijke woorden op te slaan en nog eens te kunnen oefenen
Bomvol van gerelateerde informaties maar de taal is wel noodzakelijk om de leerstof te kunnen volfen in de zin meer dan vaardigheid om over koetjes en kalfjes met onbekenden ergens op een straat te babbelen Echte taalkennis is de prioriteit wat zegt zonder is het niet moeite waard om daarmee te beginnen .
Na deze opleiding ga ik zeker nog een ander opleiding hier doen.
Tot nu toe vriendelijke mensen getroffen. De mappen zien er keurig verzorgd uit.
Goede feedback van docent en praktische opdrachten. Goede en mooie lesmaterialen