Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 700+ verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 90 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Naar aanleiding van een korte vraag via Whatsapp contact gehad met de klantenservice. Alles weer snel en naar tevredenheid opgelost.
...
Praktijkoefeningen zouden een goede aanvulling zijn op de cursus. Daarbij denk ik aan een vrij uitgebreide casus die je moet uitwerken.
weinig ervaring met contact. Via de chat een vraag vooraf gesteld omdat de informatie online niet helemaal duidelijk was. Werd prima op geantwoord. Geen aanleiding gehad om verder contact te zoeken. Leuk gedaan om de automatisch gegenereerde mails van een naam te voor zien "*** van NHA".
Mijn ervaring tot nu toe goed, stof is goed leesbaar. Ik vond wel dat de eerste keer met nakijken erg lang duurde, 1 week. Beter om wat sneller na te kijken om goede motivatie te houden.
Prima contact, zou wel tablet eerder willen krijgen
De lesstof is goed en makkelijk te lezen en te onthouden. Ben net gestart met les 2
Ik vind het fijn en toegankelijk om bij NHA te studeren. Het welkomscadeau was van slechte kwaliteit en deed eigenlijk afbreuk aan het verder zeer goed verzorgde geheel.
Positieve ervaring.
Bij mij gaat het prima met de NHA curcus.