Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Ik ben heel tevreden over het eerste telefonische contact met de NHA, de inhoud van de cursus en de snelheid en vriendelijkheid van de docent.
De leerstof is duidelijk en de opdrachten zijn goed te doen. Huiswerk wordt snel nagekeken en het is fijn dat wanneer je een onvoldoende haalt, je een les kan herkansen. Fijn dat je wordt begeleid bij het maken van je boekenlijst en dat er zo veel informatie wordt gegeven wat betreft het eindexamen.

***
Het inschrijven was duidelijk en kreeg gauw terugkoppeling. Zoals ik al aangegeven heb bij de cursus zelf, het zou heel fijn zijn wanneer ik bijna de cursus heb afgerond wat de mogelijkheden zijn om verder te studeren.
Positieve ervaring met mijn eerste NHA opleiding
leuke cursus, leerzaam
cursus bevat mijn goed ik hoor graag even terug wat de stand van zaken is betreft het welkomst cadeau
Fijne en duidelijke opleiding en goede online begeleiding.
Duidelijke website, overzichtelijke cursus.
Ik vind de verzorging van de spullen door NHA heel netjes. Ook de begeleiding van de docent online gaat goed.
Huiswerk wordt snel nagezien en voorzien van goede uitwerkingen en opmerkingen.