Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Prima ervaring voor hoever ik dat kan bepalen. Alles is snel en goed aangekomen ook duidelijk overzicht in de online leeromgeving. Fijn dat je de stof zowel online als fysiek krijgt.
Zie vorige opmerkingenveld.
Prima organisatie voor cursussen met snelle en duidelijke communicatie. Ze zouden alleen iets meer kunnen moderniseren, bijvoorbeeld door de stof alleen digitaal te leveren (of de optie te geven). Nu krijg je alles ook uitgedraaid op papier, wat niet echt milieuvriendelijk is en een beetje zonde.
De NHA-cursussen zijn goed georganiseerd, het instituut is gemakkelijk telefonisch bereikbaar en geeft snel antwoord op al uw vragen.
De opleiding is precies wat ik zoek. Ik kan nu groeien naar het volgend hoofdstuk in mijn leven.
.Prettig om in eigentijdse en tempo een cursus te volgen. Er wordt adequaat gereageerd op mails en vragen. Het materiaal is goed en compleet.
Ik ben erg tevreden over NHA. Het blijft natuurlijk afstandsonderwijs, dus je bent erg op jezelf aangewezen, maar de feedback en betrokkenheid van de meeste docenten is prima. Soms staan er wat kleine fouten in de les of zijn de voorbeelden wat gedateerd. Mijn advies aan NHA is om de lessen actueel te houden. Als je de feedback knop gebruikt en een fout meldt, dan hoor je meestal niets terug. Positief is dat het aantal vragen per les is uitgebreid van 1 naar 5. Het huiswerk wordt meestal snel nagekeken, zodat je weer verder kunt. Met NHA als organisatie heb ik zelf niet zo veel te maken. Als alles soepel loopt hoef je ook geen contact op te nemen. Elk contact loopt via de docent.
Fijn dat ik zowel op papier als digitaal kan studeren!
Goede service, en ik ben ook blij met de support van Eva
Ik ben tevreden over de cursus