Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

de inzichten die ik door de curus heb gekregen heeft me echt geholpen in de comunicatie in mijn werk omgeving
De website en portaal zijn goed in orde en dit geheel is prima overzichtelijk.
De opleiding ‘Bierbrevet’ viel heel erg tegen. Zelf had ik al meer dan basiskennis, waardoor de lesstof gemakkelijk was. Dat betekent niet dat de lesstof zo verouderd hoeft te zijn, wat deze wel was
Dit is een cursus die ik niet aanbeveel bij anderen. Met behulp van internet en adobe handleiding heb ik lastige materie onder de knie gekregen. Dat moet niet nodig zijn in een cursus. Lastig communiceren met docent, deze keek overigens vlot na. Lesmateriaal en software correspondeert helaas soms niet. Veel geleerd, maar heb het gevoel dat ik nog veel moet leren.
Goede begeleiding, Alles is erg duidelijk en makkelijk in te sturen of in te zien. Het feit dat ik officiële boeken erbij had was ook erg fijn. Leert voor mij fijner als alles online. Raad het zeker aan.
Fijne klantenservice,,nuttige informatie, alles op tijd.
Ikzelf zou NHA altijd aanraden aan anderen die de motivatie hebben om zelf te gaan leren over bepaalde cursus om hun eigen bedrijf te kunnen starten of te ontwikkelen verder in hun toekomst.
Voor de rest was het wel on
In een persoonlijk schrijven (rechtstreeks aan NHA heb ik al mijn mening gegeven over de inzet van enkele docenten en hun (gebrek) aan affiniteit met hun leerlingen
Materiaal is duidelijk en goed verzorgd.