Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Klantenservice is ook prima, vriendelijke en correcte medewerker aan de telefoon gehad en vraag goed beantwoord
Zie boven
Een goede aanvulling op je algemene kennis betreft autotechniek!
Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van eventuele veranderingen/ huiswerk opdrachten en hoe ver je bent in de opleiding.
Super mooie cursus en fijne bereikbaarheid, ik heb eigenlijk alles al gezegd in mijn vorige stukje.
duidelijk , snel na kijken van huiswerk ga zo door
mooie duidelijke cursus.
Zeer positief ben ik over deze kortdurende cursus. Hierin leerde ik; reflecteren, doelen stellen en kijken naar mogelijkheden.
Zelf heb ik een stukje balans teruggevonden in mijn leven door deze studie.

Tijdens de cursus krijg je handvaten om je doelen te bereiken. Een aantal van deze handvaten zijn voor mij al bekend, maar het is leuk en leerzaam om het bewust in te zetten.

Huiswerk werd direct nagekeken en vragen worden beantwoord binnen 48 uur.
Dit heb ik als prettig ervaren.
Ik heb via de WhatsApp vragen gesteld. En die werden snel beantwoord
Heel tevreden met het lesmateriaal. Lesmateriaal ziet er netjes uit. Plaza is heel fijn. Jammer dat er geen app van Plaza bestaat, dat lijkt me nog fijner.