Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Ok service. Wel jammer van de vele automatische berichten. Daarnaast ook vervelend dat ik automatisch uitgeschreven werd, alleen doordat het lespakket retour gestuurd was door PostNL. Hierdoor staat nog steeds niet alles goed in het online platform.
Ben niet alleen bezig met uzelf
Het feit dat een verouderde cursus wordt verkocht die blijkbaar niet door een kundige redactie is gecontroleerd vind ik jammer.
Cursus werd snel en keurig netjes opgestuurd. Verder was alles duidelijk betreffende de gekozen cursus, betaling, cadeau. Super.
Leuke cursus tot nu toe. Heb uiteraard ook al even verder "gesnuffeld". Pittige leerstof, maar binnen de kortste keren al een aantal basiswoorden geleerd.
Ik heb nu al een aantal studies gevolgd via NHA en ik ben tot nu toe altijd tevreden. Duidelijke communicatie. Als er iets mis is dan kun je de klantenservice goed bereiken en ik voel me gezien als student ook al doe je alles thuis. Kiezen tussen online of vanaf papier leren. Dat is heel prettig en de lessen zijn goed te doen als je al een voltijd baan heb.
Interresant maar wel pittig,minder ingaan op de anatomie zou wenselijk zijn
Geen op of aanmerkingen
Cursussen worden snel nagekeken en er word duidelijke feedback gegeven
Ik denk dat ze hun best down om de studenten te motiveren.
niks