Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.NL
NHA.NL
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 600 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een leuke hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

je krijg feedback
Het enige wat mij opviel was dat ik na de aanmelding en dat ik al gestart was, dat er door afdeling verkoop werd gebeld om mij die studie te verkopen. Dus hier was niet duidelijk dat ik al begonnen was. Verder alleen maar goede ervaringen.
Ik ben tevreden met de werkwijze van NHA. Hoewel het een thuisstudie betreft krijg ik wel het gevoel van het volgen van een waardevol opleiding. Er is altijd contact mogelijk.
NHA is duidelijk met voorwaarden en kon ook direct starten met de cursus/opleiding.
Super snelle afhandeling dus, tot nu toe heel tevreden en blij dat ik voor jullie heb gekozen!
Huiswerk wordt snel nagekeken,duidelijke beschrijving van de leerstof
Ik heb geen aanmerking op de cursus.
Alles wordt goed uitgelegd
Mooie cursus, keurige begeleiding, laagdrempelig…
Wat ik fijn vind is dat NHA makkelijk te bereiken is, als ik hulp nodig heb word ik altijd vriendelijk te woord gestaan.
Het leren via NHA bevalt heel goed. De informatie (map en online) is makkelijk toegankelijk, volledig en het contact met de docent is heel fijn.