Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.BE
NHA.BE
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 400 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een toffe hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

nogmaals: als er een antwoord fout is dan wordt het juiste aangegeven maar er is geen extra uitleg bij. Dit zou wel leerzaam zijn als ik er meer info of verduidelijking in krijg. Dan snap ik ook meer het waarom ik fout was. Extra info geven over het antwoord , detail ipv alleen het juiste antwoord
Handige website, zeer duidelijk opgebouwd en er wordt snel geantwoord bij vragen.
Heel tevreden.
Een duidelijke cursus met de juiste aanpak voor de cursist . Geen opmerkingen!
Leuke cursus, er zitten zeker zaken tussen die nieuw zijn voor mij. Ook leuk om eens een degelijke en gestructureerde samenvatting te hebben van Canva. Het indienen van taken was in het begin niet eenvoudig maar ze hebben de uploadmogelijkheden aangepast zodat het gevraagde kan ingediend worden.
Niet tevreden over opvolging van mijn klacht
Communicatie verloopt vlot, niets op aan te merken
Excellent klantenservice - het team is vriendelijk, deskundig en altijd bereid te helpen.
Ik krijg altijd goede feedback van de proffen. Ik leer hier ook veel bij!
heel vlotte service en altijd klaar om te helpen.