Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.BE
NHA.BE
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 400 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een toffe hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Ik ben zeer tevreden, maar heb 4 sterren gegeven. Omdat het soms moeilijk is te communiceren via Whatsapp, de AI-bot geeft standaard antwoorden, wat verwarrend is als het om een specifieke vraag gaat die afwijkt van het standaard antwoord. Ik heb soms geen idee of het nu de AI is of een mens die antwoord. Hierdoor kan ik niet schatten of dit een mens is die mijn vraag bekijkt, of de AI die gewoon een “standaard” antwoord.
Zou handig zijn als er bij staat wie/wat geantwoord heeft.
Maar de mensen van de klantenservice zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
NHA vind ik een knappe organisatie. Ik geef ze alleen net dat 1e sterretje minder omwille van het soms moeilijk bereikbaar zijn.
Zeer vriendelijke en snelle hulp, zowel telefonisch als via mail.
Goede en leerrijke
Opleidingen
Duidelijke opleiding.Docent reageert snel.Ik ben tevreden!
Het is heel duidelijk en gemakkelijk
Ik heb reeds een opleiding afgerond via nha en ben enorm goed geholpen door de docenten dikke aanrader om met nha te studeren
Goed
Het is een overzichtelijke cursus waar je zeker zelf mee aan de slag kunt. Bij vragen of voor het laten verbeteren van opdrachten gaat dit ook heel vlot en moet je nooit lang wachten.
Snelle levering en de docent is altijd bereikbaar. Alleen het krijgen van het cadeau, je moet binnen 2 weken jezelf aanmelden voor het cadeau maar ik was te laat en geen recht meer op die promotie dan . Wel jammer want ik had mijn cursus al afgerond en dan pas een mail voor betaling gekregen en ik dacht dat je dan alsnog het cadeau kon aanvragen .
Sabrina