Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.BE
NHA.BE
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 400 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een toffe hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik ben heel tevreden over hoe alles verloopt. Ik was enkele weken geleden eerder dan verwacht klaar met het eerste deel van mijn cursus. Daarom had ik even contact opgenomen en enkele dagen later zat het volgende deel al in de bus. Topservice dus.
Aangename studie systeem
NHA zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heel fijn !
Voorlopig geen opmerkingen, daarvoor ben ik nog niet lang genoeg bezig. Goed bezig!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaringen bij NHA. Ik heb de cursus Herboristiek gevolgd en ik kan zeggen dat ik enorm veel heb geleerd. De cursus was zeer goed gestructureerd en de lesmaterialen waren van hoge kwaliteit. Ik was vooral onder de indruk van de praktische benadering van de cursus, waardoor ik de kennis die ik opdeed meteen kon toepassen in de praktijk.

Wat ik vooral waardeer aan NHA is de flexibiliteit die ze bieden. Ik kon op mijn eigen tempo studeren en had de mogelijkheid om mijn studie te combineren met mijn werk en andere verplichtingen. De ondersteuning van de docenten was uitstekend en ik kon altijd terecht als ik vragen had.

Al met al kan ik NHA van harte aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een cursus. De kwaliteit van het onderwijs is uitstekend en de flexibiliteit die ze bieden maakt het mogelijk om te studeren op een manier die past bij jouw persoonlijke situatie. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze om bij NHA te studeren en kan niet wachten om mijn nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen.
Met mijn zeer actieve levenswijze hoop ik deze studie tot een goed einde te brengen .
Knappe opbouw cursus met goede oefeningen .
Probleem gehad met de levering van de cursus, pas bij de derde poging gelukt. Maar werd goed geholpen door nha. Duidelijke goed overzichtelijke cursus met veel voorbeelden en foto's om alles goed verstaanbaar te maken. Mijn honger om bij te leren werd geprikkeld.
Top service. Blijf zo verder doen.
Ik heb ondertussen 4 cursussen rond psychologie en coaching gevolgd. Voor de laatste enkel nog het examen.
De cursussen bieden een duidelijke inhoud. Baseren zich op de meest voorkomende en nuttige informatie. Met de nodige achtergrond.
Zeer aangename cursussen en ik heb goede feedback gekregen op huistaken.
Zeer tevreden en ook al aangeraden aan andere mensen.
Ik mis enkel nog de nieuwere technieken rond trauma therapie en zeker complexe PTSS. Want uit ervaring de EDMR en andere echt terug herbeleven van de gebeurtenissen verergerd de toestand in 1ste instantie erg. Is te zwaar bij mishandeling, ******,…
Zelf ken ik via andere psychologen nu een aantal therapieën en zoek ik de uitleg op ******
Ook de verdieping in narcisme: herkennen, overleven en herstellen zou nog een fijne aanvulling zijn. Die ik nu via Dr. ****** doe.

Loading...

Het eKomi zegel