Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.BE
NHA.BE
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 400 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een toffe hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Professioneel werk, goede informatieve inhoud in cursussen, gedrukt materiaal. Ik adviseer u om het gedrukte materiaal volledig en/of op tijd naar het adres te sturen. Zo voorkomen we wachttijden.
De cursus brengt alle aspecten van de camera goed aan bod. Ik hoop met deze cursus nog betere portretten te gaan maken, en meer tips kan ontvangen.
Bij problemen zijn ze steeds te bereiken en helpen ze je goed verder.
///
Supergoede up to date cursus! Ik was bang dat ik het moeilijk ging vinden alles zelfstandig te verwerken, maar met een goede planning en hulp van de docent gaat dit super!
Ik vind het een super opleiding, het is duidelijk en je kan je eigen tempo bepalen
Ik zit nu in het begin van de cursus maar ben al heel tevreden als het zo blijft verder gaan. Ik merk dat ik effectief iets aan het bijleren ben.
nha is een fijne opleider, veel aanbod en een duidelijke communicatie
Ik ben
Zeer tevreden het is goed uitgelegd ook snel de curcus gekregen
Heel goede hulp