Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.BE
NHA.BE
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 400 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een toffe hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Zeker een aangename ervaring, gemakkelijk met een behulpzame leerkracht.
Ik ben tot nu steeds correct geholpen met de vragen die ik had, goede dienstverlening.
Super goede en leerzame cursus. Deze online school is een aanrader.
Ik ben blij dat een organisatie als NHA mensen de kans geeft om opnieuw een studie aan te gaan. Het maakt de afstand kleiner om er mee aan de start te gaan.
Ik vind het een leuke en toffe cursus.
Ruim aanbod aan talen. In avondonderwijs is het aanbod vrij beperkt.
ik heb russisch voor beginners gebruikt als herhaling van een beginnerscursus elders, de echte test komt later
Reclame en begeleiding bij het betalen was duidelijk en snel maar de begeleiding of een reactie bij de cursus zelf zou fijn zijn.
Dat is gemakkelijk je kan thuis leren op eigen tempo .
Door de vakantie ben ik iets sneller gevorderd dan gemiddeld. Via een whatsapp heb ik heel snel antwoord gekregen en werd mijn vervolgcursus meteen opgestuurd. Top!

Misschien is het mogelijk om dit standaard te doen als de voorlaatste les als deelgenomen wordt aangeklikt?