Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

NHA.BE
NHA.BE
Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen! Bij NHA vind je ruim 400 verschillende thuisstudies. Of je nu op zoek bent naar een beroepsopleiding, een taalcursus of een toffe hobbycursus, je vindt bij ons altijd een cursus die bij je past. Jij bepaalt zelf je eigen tempo, maar je staat er bij NHA nooit alleen voor. Veel opleidingen kun je volgen met de hulp van een docent die jou digitaal begeleidt. Zo werk je stap voor stap toe naar een waardevol diploma of getuigschrift. Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs ben je bij NHA verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Wij helpen jou om jouw tijd zinvol te besteden en je dromen waar te maken. Dit is jouw tijd!

Ik heb nog steeds geen antwoord ontvangen op 2 mails die ik verstuurd heb..
groeten
Zeer tevreden! Alle info duidelijk meegedeeld.
Ook van mijn docent krijg ik héél vlug feedback ivm huiswerk.
Alles verliep zo vlotjes en de stappen waren zo gemakkelijk uitgelegd. Het geeft je zeker zin om je te verdiepen.
Behoorlijk tevreden snel geholpen als je mail stuurt
goed
Het systeem dat je maar 5 vragen per les kan vragen vind ik maar heel apart. En het zou ook handig zijn als je contact kan maken met je leerkracht zonder het via nha te moeten doen
Goede cursussen en goede docenten, alleen nogal slordig in de taal van de cursussen, er staan veel taalfouten in verschillende van de cursussen.
Qua verdoken of misleidende info weergeven op hun website of in reclamespotjes, zou ik hen een 5/5 geven. Maar voor de rest het aantal cijfers dat ik nu vandaag geef,
Duidelijke cursus!
cursus is zeer interessant en omvat alle nodige aspecten.
Kans om examen af te leggen en een diploma te halen is een groot pluspunt