Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

newpharma.nl
newpharma.nl
Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

Stipt en goede prijs kwaliteit ••
Easy to order, a lot of choices with good prices
Goede service afhandeling na fout van vervoerder
Goede service. Moest geld terug ontvangen. Snel gereageerd op mijn mail daarover(moest verzendkosten betalen terwijl mijn pakket niet geleverd was door, vlgs zeggen door de pakkettendienst, gladheid. Mijn pakket werd naar een DHL punt gebracht en ik moest t zelf afhandelen. Servicedienst was niet dichtbij en niet met OV te bereiken. Dus ik moest door de gladheid en sneeuw lopen. Ben de jongste niet meer wandaar dat ik had betaald voor bezorgen. Wilde het pakket heel graag want was een cadeau voor mijn kleinoon
Aanrader, regelmatig kortingen.
Betrouwbaar en snelle levering.
Ik ben al jaren klant bij Newpharma en ben zeer tevreden over het bedrijf. De website is goed ontworpen en ik kan gemakkelijk navigeren wanneer ik de producten zoek die ik wil kopen. Het hele proces, van bestellen tot betalen, is eenvoudig en ongecompliceerd. Mijn bestellingen zijn altijd op tijd aangekomen.
Jullie hebben een beloningssysteem wat na een aankoop binnen een zeer korte termijn in werking treedt . Dus je moet snel weer iets kopen .dat is waardeloos.
Snel en leuke attentie
Is een fijne winkel met hele goede service
Ik koop er graag is supersnel met bezorgen