Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

newpharma.nl
newpharma.nl
Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

Meer dan goed, snel verzonden alles keurig geleverd.
De service en gebruik instructie/advies bij recept vrij medisch/verzorgend product zijn uitmuntend.
Bestelproces is makkelijk. Ruim assortiment en interessant wanneer er aanbiedingen zijn. Goede opvolging en informatie over verzending. Producten goed verpakt en conform besteld.
Nvt altijd goed geholpen
Ben tevreden zoals het is, maar dit heeft waarschijnlijk ook te maken omdat ik gericht zoek naar dingen die ik nodig heb, die vergemakkelijk het zoeken.
Goede producten en fijne kortingen
Ik ben heel tevreden over Newpharma, het zijn goede prijzen, snelle levering, zou niet weten wat jullie nog beter zouden kunnen doen. Ik bestel regelmatig bij jullie en zal dat blijven doen.
Goede kwaliteit. Alles perfect
Very good! My orders arrived on time and I love the products
Ga zo door met de snelle leveringen en het uitgebreide assortiment!