Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Newpharma.nl
Newpharma.nl
Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

Fair prices, quick delivery.
Is de laatste keer dat ik bestel bij jullie. Onlangs ontving ik mijn levering en er ontbrak een handcrème van ongeveer *** eur. Ik heb dit gemeld maar nog steeds geen antwoord op mijn klacht of nog steeds mijn verloren gegane niet product ontvangen. Is niet ok. Gr, ***
Ik bestel al jaren verzorgingsprodukten bij Newpharma en ben zeer tevreden.
Ik vind het jammer dat sommige van mijn produkten tijdelijk niet verkrijgbaar zijn.
Al jaren klant en zowel de producten zijn goed en ook de service is nog steeds zeer goed
Blij met Newpharma! Levering is er altijd op tijd en ik ben heel blij met het aanbod van Garancia. Er zijn ook andere aanbieders maar liever kies ik voor Newpharma. Het enige dat advies dat ik blijf geven (heb dit al eerder aangegeven), is dat het aanbod zo groot is, dat de zoekmachine en de structuur van de website meer gericht moeten zijn op de vragen die mensen stellen ipv op het aanbod vanuit de organisatie. Als klanten werken wij niet bij Newpharma, wij kopen er alleen ;-)
De producten waren van goede kwaliteit, voldeden aan mijn verwachtingen en ben blij met Newpharma, bestel hier regelmatig en een eerlijke prijs.
Erg fijn product, hier goed geprijst! Verder prima service.
Duidelijke website en indien nodig de nodige uitleg via mail
Een goede winkel.
Heel erg tevreden over de producten en de service van NewPharma!