Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

newpharma.nl
newpharma.nl
Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

Overzichtelijke site. Met fijne merken en producten. Voor een zeer goede prijs.
Snelle levering en goede kwaliteit van producten. Ook mogelijkheid in delen betalen!
Deliveries from Newpharma is always fast.
Betrouwbaar en snelle levering: chapeau!
Everything good! Pleasant shopping experience!
Ruim assortiment. Hier vind je vaak limited editions die niet overal verkrijgbaar te verkrijgen zijn. Snelle verzending.
The products are good, yet the delivery was problematic.
notching, was good .
Altijd correcte levering en klopt altijd.👍
Ik ben altijd erg tevreden over de snelle verzending en de prijzen. Ik bestel altijd mijn hondenvoer bij jullie. Afgelopen bestelling is echter wel een van de zakken met een gat erin aangekomen. Niet een heel groot probleem aangezien ik de zak vrijwel gelijk nodig had en toch moest openen, maar niet helemaal de bedoeling dat het zo aankomt uiteraard. Wellicht een tip om toch wat stevigere dozen te gebruiken zodat tijdens de reis naar de klant het product niet beschadigt aankomt.