Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

newpharma.be/apotheek
newpharma.be/apotheek
Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

De service van Newpharma is heel goed!
Ik wil hierbij even laten weten dat ik niet meer tevreden ben van de deo roller van Vichy, 0% alcohol, licht geparfumeerd. Ik gebruik deze al jaren en rook nooit naar zweet, ik heb deze recent 2x op korte tijd besteld omdat ik al na enkele uren een zweetgeur heb. Iets om de leverancier over te informeren! Ik ga naar een ander product op zoek, krachtig genoeg om zweetgeur in bedwang te houden, zachtgeurend en geen vlekken op kledij!!!
Alles prima in orde, ben al jaren klant.
Gemakkelijke en duidelijke site , snelle en correcte levering . Duidelijke uitleg op de site te vinden over de producten.
Goed aanbod, snelle en duidelijke levering.
Geen opmerkingen, vlotte levering.
Duidelijke, overzichtelijke website. Vaak interessante kortingen.
Niet echt iets aan veranderen, zou ik zeggen, tenzij de prijs nog lager kan?! :-))
Heel goed !!!!!!!!!!!!!
Heb onlangs op 11 mei een bestelling geplaatst. Nooit geen probleem gehad met mijn vorige bestellingen. Totvop heden vandaag nog niets gekregen. Waar zou het probleem zitten. Was hondenvoer. Heb intussen al een andere zak moeten kopen voor mijn hond. Alvast bedankt
***
Ik ben zeer tevreden.
Jullie zijn makkelijk te contacteren voor o.a. advies, al meerdere keren gedaan,
Advies: wanneer je staaltjes of cadeautjes krijgt, misschien afstemmen op het koopgedrag. Zo ben ik allergisch voor o.a. parfum, dus staaltjes waar iets van parfum inzit, kan ik niet gebruiken of producten voor mannen krijgen, terwijl ik nooit iets koop dat specifiek voor mannen is. Maar dit is misschien muggenziften.
Snelle afhandeling en prima service. Heel tevreden.