Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Newpharma
Newpharma
Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

prima website, duidelijk en overzichtelijk, ruim aanbod
Alles verloopt prima !
Ik wil graag mijn ervaring delen met Newpharma, een online apotheek waar ik onlangs gebruik van heb gemaakt. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met hun diensten en het gemak waarmee ik mijn producten kon bestellen.

Een van de beste aspecten van Newpharma is de betrouwbaarheid. De website is professioneel en goed georganiseerd, met een breed assortiment aan geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Ik vond het prettig dat ze een groot aantal bekende merken aanbieden, wat bijdraagt aan het vertrouwen in de kwaliteit van de producten.

De bestelprocedure was eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De website is intuïtief en het was gemakkelijk om mijn gewenste producten te vinden en aan mijn winkelwagen toe te voegen. Het afrekenproces verliep soepel en ik kon verschillende betaalmethoden gebruiken, waaronder creditcard en iDEAL.

Een ander aspect dat ik waardeerde, was de snelle levering. Mijn bestelling werd binnen de aangegeven tijd geleverd en de producten waren goed verpakt. Ik had geen problemen met beschadigde of ontbrekende items. Het was geruststellend om te weten dat ik op Newpharma kon rekenen voor een snelle en betrouwbare levering.

Bovendien vond ik de klantenservice van Newpharma responsief en behulpzaam. Ik had een vraag over een van de producten en kreeg snel een vriendelijk en informatief antwoord. Het was prettig om te weten dat er een betrouwbare ondersteuning was als ik die nodig had.

Hoewel Newpharma over het algemeen redelijke prijzen hanteert, merkte ik wel dat sommige producten iets duurder waren dan bij andere online apotheken. Het zou fijn zijn als ze wat meer competitieve prijzen zouden bieden. Niettemin vond ik de algehele kwaliteit en het gemak van de service het prijsverschil waard.

Kortom, Newpharma is een betrouwbare online apotheek die gemak, betrouwbaarheid en een breed scala aan producten biedt. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een handige manier om hun geneesmiddelen en gezondheidsproducten online te bestellen.
volgens mij is Newpharma een degelijke bedrijf dat ik aan mijn vrienden aanraad.
Goede service en altijd goed op tijd geleverd.
Goede service, snelle levering
Geen verandering is goed zo als het is, goed toegankelijk,
Bedankt daarvoor
Altijd topservice, zeer tevreden!
Bij alles info, goed leesbare foto’s van de verpakking zou al voldoende zijn voor waar geen info staat
tot heden goede service en indien nodig de nodige uitleg bij de producten.