Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

MR-Beveiliging B.V.
MR-Beveiliging is in 2004 gestart met de verkoop en installatie van diverse professionele beveiligingsoplossingen. Zo beveiligen wij 90% van de woningen en bedrijven met een draadloos alarmsysteem van Jablotron 100 en beveiligen wij de deuren met de cilinder van M&C Nu zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beveligingswinkel van Nederland. Daarnaast hebben we diverse monteurs voor de installaties. Heeft u advies nodig of een installateur, bij ons bent u aan het juiste adres.

Gisteren een nieuwe sleutel besteld em vandaag al binnen! De bezorgopties zijn ook heel fijn, zonder kosten kiezen voor avondbezorging. Super!
Goed en degelijk product, makkelijk om sleutels en cilinders bij te bestellen.
Makkelijk website en goede info zonder technische mumbo jumbo
Had moeite om na het op slot draaien van de deur de sleutel uit het slot te krijgen. Was bang dat het mij nieuwe cilinders zou gaan kosten maar *** adviseerde me om het eerst met een service pen te proberen en de cilinders te smeren. Was snel in huis en nu geen problemen meer.
Site goed bereikbaar, en duidelijk
Snelle verzending, perfect geleverd
Goede website. 1 advies.maak het verwijderen in de winkelwagen iets gemakkelijker. Was even zoeken en toen was alles weg
Ik had gebeld voor een vraag en ben goed geholpen.
Prima, zeer attente service.
Zocht een cilinder met trek beveiliging en als er aan de andere kant een sleutel inzit dat je de deur kan openen.Reeds bekend met het merk, alleen de laatste optie had ik niet op mijn cilinders.
Duidelijke info, besteld en zou dinsdag bezorgd worden.
Red je pakketje stond maandagavond al voor de deur ( wel mail gehad met tijd en update’s).
En een gratis reinigingspen voor je cilinder.
Bedankt !!