Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

motsutoys.nl
motsutoys.nl

R T.
Discrete levering bij post nl punt, top
Frans D.
Goede website, producten worden discreet geleverd.
Stijn D.
Topwinkel, enkel de 'vandaag verzonden morgen geleverd' kan een disclaimer gebruiken dat dat enkel voor NL van toepassing is (gok ik). Voor Belgiƫ is het telkens 2 of 3 dagen afhankelijk van de leverancier. Klein puntje maar mss het vermelden waard.
Mvg
T.H. T.
Innovatieve webshop, die goed inspeelt in wat leuk is om uit te proberen met soms een eigenzinnige benadering.
Thomas V.
Artikelen werken prima
Peter M.
Prettige,veelzijdige winkel,met een zeer vlotte en goede levering!
Alvin J.
Snelle levering, grappige emails en ben heel blij met postpakketpunt als alternatief voor bezorging aan huis.
Julio V.
Goede service, snelle bezorging, perfect! Aanbod zou wat groter mogen maar is verder top
Roman P.
snelle levering goed verpakt en veel opties jullie geven veel informatie wat de website nog wat beter kan maken is als elke product op de imformatie pagine ook de anale en vaginale lengte aan geeft veel hebben het al maar sommige missen die informatie en zou ook helpen bij orale toys maar daar naast heb ik niks te klagen ik ben blij met mijn orders en deze niewe passie
davey h.
Heb al eerder besteld bij jullie de kwaliteit is altijd top zend tijd is binnen een dag dus makkelijk omheen te plannen nooit problemen gehad met schade of missende items top service and kan niet wachten voor mijn volgende aankoop