Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

MKB Office
Kantoorartikelen bestellen bij MKB Office: makkelijk, snel en voordelig! Wat u van ons mag verwachten: ✔ Op werkdagen voor 18u besteld, volgende werkdag in huis ✔ Meer dan 30.000 artikelen tegen de laagste prijzen ✔ Gratis bezorging vanaf €75 excl. btw ✔ 24 uur per dag simpel online uw bestellingen plaatsen ✔ Deskundige klantenservice

Snel geleverd. Fijne communicatie. Verpakking 3 inktjet-cartridges zijn we minder tevreden over: doos was zo groot dat er wel 100 in konden.
Snelle levering
Makkelijk en snel.
snel en makkelijk
In het verleden telefonisch bestellen met vooraf verzamelde artikelnummers geen sneller.
Via de site vindt ik het wel eens lastig om de juiste producten te vinden. ook met ingeven van
een artikelnummer werkt het niet altijd even gemakkelijk.
Verder wat afhandeling en bezorging betreft uitstekend.
Wij gebruiken uw koffie, koffiemelk en cacao. Prima koffie voor een keurige prijs!
*** verdient een vetleren medaille
Goede prijzen en snelle levering
Bij het plaatsen van de order had ik aangegeven: Hoekhuis, voordeur aan de kant van de Wembleylaan. Pakketje is echter achter onze tuindeur bij onze schuur buiten neergelegd terwijl we gewoon thuis waren. De gekochte spullen waren (omdat het regende vochtig geworden en daardoor wat krom getrokken. We gebruiken de lootjes bij een tombola en dan zijn kromgetrokken lootjes niet echt een goed visitekaartje. Als MKB geen fatsoenlijke bezorger in kan huren zou ik hier niet meer bestellen.
Goede vlotte service. Er is door mijn eigen schuld iets mis geggaan bij de bestelling en dit is netjes opgelost.. Vriendellijke medewerker.