Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Minitials
Minitials
Familie is alles. Sinds 2011 proberen we de kernprincipes in het hart van ons Minitials-merk te behouden: eenvoud, authenticiteit en liefde. Elk stuk is handgemaakt in Nederland met 18k massief goud.

Janou S.
Hele fijne ervaring bij Minitials! In de winkel goed geholpen door *** om het best passende sieraad uit te zoeken. Deze direct besteld en laten maken. Ik ben er heel blij mee!
Lieke D.
Goede service, leuk en vriendelijke dames die je helpen,en mooie producten👌🏻
Hele fijne service!
Alleen vond ik het armbandje waar het aan zat een beetje wit uitgevallen en enorm stug. Ik had gehoopt op een iets meer licht bruine toon..
Maar goed, wel heel erg tevreden.

Bedankt weer!
fantastische service
Loraine D.
Goede service, mooi product.
Ik had geen tijd om de winkel te bezoeken voor de reparatie van de sieraden. Ontzettend fijn dat op afstand een reparatie geregeld kan worden. Bij ontvangst kreeg ik een terugkoppeling van een vriendelijke medewerker dat ze ermee aan de slag gingen. Fijne service zoals altijd!
Perfecte service, oplossingsgericht, fijn contact, denken goed mee. Minitials heeft het allemaal. Erg blij met jullie en jullie producten.
Bart B.
Tijdens het uitzoeken van mijn sieraad in de winkel wordt er alle tijd genomen, alle opties worden door genomen. Ik ben heel blij met mijn moedermelk ring ❤️
Mr. S.
Gastvrije ontvangst (altijd). Er wordt voldoende tijd voor je genomen. De sieraden zijn heel mooi en blijven ook heel mooi.
Snel geleverd! Mooi verpakt 🤗