Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Minitials
Minitials
Familie is alles. Sinds 2011 proberen we de kernprincipes in het hart van ons Minitials-merk te behouden: eenvoud, authenticiteit en liefde. Elk stuk is handgemaakt in Nederland met 18k massief goud.

Irene D.
Zeer correct geholpen
Jeroen D.
Het was een warm welkom en een supermooie winkel. Hele goede service en de meiden die er stonden waren super vriendelijk. Ik kom hier zeker terug voor meer sieraden!
Jeroen D.
bestelling in de winkel geplaatst. voordat er een gravure plaats vond werd ik gemaild hoe het zou gaan worden. bij navraag of ik de letters kon veranderen kwamen we via de mail tot een mooi ontwerp. helaas was dit niet de gravure die ik op mijn ketting had toen het pakje arriveerde. na contact te hebben gehad kon ik kosteloos mn ketting retour zenden en zou het opnieuw gegraveerd worden. ik heb de ketting nog niet terug en ben dan ook benieuwd of de disc wordt gepolijst en dan weer gegraveerd of dat ik een nieuwe disc krijg. ik wacht het af...daarom voor nu 3 sterren
Bart B.
Op basis van de fijne ervaringen van vriendinnen, waar hun dochters tegelijk (links-rechts) de oorbellen werden geschoten, boekte ik een afspraak tbv de verjaardag van mijn 3 dochters. In de bevestigingsmails stond de prijs vermeld van €***per paar. Ter plekke kreeg ik te horen dat ze de prijs verhoogd is naar (€***), maar nog niet aangepast. Ik vind dit zeer klant onvriendelijk, om een prijs in dezelfde week te communiceren en vervolgens behoorlijk meer te vragen, dan had ik financieel een andere afweging kunnen maken, maar dan zit je daar met je dochters, met hun tante, die de helft zou trakteren voor hun verjaardag, we ver boven het afgesproken budget gaan en meiden die zich verheugen op de oorbellen. Daarbij was er maar 1 collega aanwezig,die overigens heel vriendelijk was, maar waardoor bij mij jonge meiden (leeftijd ook vermeld in de mail), de oorbellen niet gelijk gezet konden worden en ze na een niet meer durfde. De collega was overigens heel vriendelijk, maar wat een feestelijke, leuke en eerste ervaring bij een juwelier zou moeten zijn, verliep hierdoor heel anders. m.b.t. bovenstaande zou ik deze winkel niet aanbevelen bij vrienden en familie. De reactie van anderen mbt bovenstaande was overigens ook ongeloof, negatieve verbazing, dit kan toch niet…ik had ook graag gezien dat ik hier over een positieve ervaring zou kunnen delen.
Bart B.
Super goed en fijn geholpen weer 🧡
Diana M.
Mooi sierraad en een mooi sierraden doosje erbij ontvangen
Jeroen D.
Minitials heeft prachtige sieraden van hoge kwaliteit. Ik houd van het persoonlijk maken van je eigen sieraad.
Daarnaast word je heel fijn geadviseerd in een heel gezellige sfeer.
Mocht er iets een keer kapot gaan, wordt het heel snel en vakkundig opgelost.
Saar A.
Top kwaliteit van juwelen! Enorm vriendelijk bij contact en een goede en snelle service. Ik ben helemaal ondersteboven van hun maatwerk en vakkundigheid. De juwelen zijn fijn afgewerkt maar toch zeer sterk. Prachtig! Ik blijf hier terugkomen ❤️
Jeroen D.
Helaas, nooit meer! Voorheen altijd goede ervaring, maar door een gebroken sieraad niet meer. Lelijk gemaakt en meteen kapot, vervolgens een nieuwe ketting willen, maar zonder compensatie. En als goedmaker krijg ik een tas met logo (terwijl ik echt geen reclame meer ga lopen)
Stan P.
Er was een probleem met de verzending van mijn cadeaubon. Deze bleef bij DHL in de wachtrij. Omdat dit een cadeau was werd er een nieuwe bon opgestuurd na contact met de klantendienst (Ik stelde een digitale bon voor, maar op initiatief van de persoon aan de telefoon werd er een nieuwe bon opgemaakt en verstuurd). En zo had ik toch tijdig een cadeautje voor mijn vrouw. Heel goede service.