Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Minitials
Minitials
Familie is alles. Sinds 2011 proberen we de kernprincipes in het hart van ons Minitials-merk te behouden: eenvoud, authenticiteit en liefde. Elk stuk is handgemaakt in Nederland met 18k massief goud.

Lillian m.
Warm ontvangen en vriendelijk geholpen
Floor T.
Heel fijne en hartelijke ontvangst en goede uitleg over de mogelijkheden. Heel blij met mijn sieraad!
Lillian m.
De prachtige sieraden van minitials draag ik al ruim 8 jaar en heb voor mezelf al een prachtige collectie verzameld waar ik iedere dag nog steeds zo blij mee ben en iedere dag bewonder in de spiegel van vingerafdrukken van me kids tot een symbool ter nagedachtenis aan mijn overleden vader.
Merel v.
Wat een onwijs fijne service hebben jullie. Ik heb nu 2x in korte tijd mijn kettinkje kapot getrokken. Daar ben ik dan echt wel even van ondersteboven, aangezien mijn drie kinderen daaraan hangen. En ik heb het kettinkje dit jaar dus twee keer mogen laten maken. Super bedankt!
Madeleine B.
De bestelling loopt altijd vlot, en het sieraad wordt in een hele mooie verpakking geleverd.
Lillian m.
De afspraak was chaotisch en verliep rommelig. Prijzen moest ze opzoeken en duurde lang. Kwam niet met alternatieven voor kettingen. Ik heb geen track & trace code gekregen en ook geen mailtje dat mijn bestelling verstuurd is. Lag uiteindelijk bij de buren. Je geeft veel geld uit, maar weinig service ☺️
Bart P.
Zeer tevreden over de bestelling op maat, zeer vlotte service.
Rhea K.
Al een paar keer in de winkel geweest en altijd goed geholpen.
Patty K.
Prachtig sieraad, laten eerst een voorbeeld zien hoe het eruit komt te zien voordat ze daadwerkelijk al het sieraad maken.
prettig en vriendelijk geholpen