Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Minitials
Minitials
Familie is alles. Sinds 2011 proberen we de kernprincipes in het hart van ons Minitials-merk te behouden: eenvoud, authenticiteit en liefde. Elk stuk is handgemaakt in Nederland met 18k massief goud.

Jeroen D.
Onpersoonlijk, ongeïnteresseerd, geen aandacht voor de klant. Ik heb mijn ervaring i.r.t. mijn ‘beleving’ al via de mail gecommuniceerd naar Minitials. Het is nu dag 6 na het versturen van mijn mail en ik heb geen enkele reactie mogen ontvangen. Dus ja, jammer van zo’n mooi bedrijf.
Caren P.
Erg fijn gehoord door ***
Janet M.
Vorige week ben ik bij de goud inruil dagen geweest. Tegen de prijs van €***,- per gram 14 k goud ingewisseld. ( dit was 14-18 k gemengd ) De dagkoers stond op €***,-. Ik wilde toch die dag ivm tijd en reiskosten direct een nieuwe M kopen. Maar twijfelde. Helaas verdween het goud snel in een grote zak en werd een post-it met de prijs aan een man overhandigd. Ik heb de nieuwe M toch aangeschaft en aan een oude ketting laten doen. Omdat mijn eerste ervaring met een ketting van Minitials niet naar tevredenheid was hersteld, vroeg ik of zij expliciet op gladheid en afwerking konden controleren. De ketting werd snel omgedaan na het afreken en je wordt de deur uit gezet. Ik had geen tijd, ruimte om daar de ketting te controleren. De volgende dag, na het dragen van mijn sjaal bleef de ketting hangen. Een haal! Terwijl ik hier zo nadrukkelijk om heb gevraagd. Bij het afdoen van de ketting zie ik dat het slotje in een keer niet meer goed sluit. Dit was voor de aankoop van de M niet het geval en de plek van het openen voor het plaatsen van de M is scherp en heeft een soort stekel. Tevens heb ik geen factuur met ingebracht goud en prijs. Alleen de korting.

Ik heb hierover gemaild en tot dusver geen reactie. Ik heb nu: een beschadigde sjaal, ketting die tevens niet meer sluit en een slechte wisselkoers gekregen.

Ik vind Minitials een prachtig merk en mooie sieraden. Maar de service is waardeloos en de prijs is erg duur. Ik ga hier nooit meer wat kopen en zal achter mij e-mail aangaan indien noodzakelijk.
Bea v.
Mijn ervaring met Minitials is top !
Bart B.
Prachtige sieraden 😍mijn ketting laten vervangen na 10 jaar zegt genoeg over de kwaliteit van zo’n fijn kettinkje.
Joyce H.
Goede service
Gaan op wensen in van klant
Goede communicatie
Bart B.
Minitials Eindhoven is hee goed te bereiken zowel via mail telefoon en app. Personeel is super vriendelijk en helpen heel goed!! Ik zou minitials aan iedereen aanbevelen.
Serena V.
De vriendelijkheid, geduld en eerlijk advies vind ik heel belangrijk.
En de flexibiliteit heeft mij geholpen. Ik ben verder heel blij met de sieraden van Minitials het is een uniek merk dat maakt het zo mooi en speciaal en de kwaliteit is top.
Jennita E.
Super service!
Ik heb een paar keer geappt en kreeg altijd behulpzame en lieve reacties terug. Ook het sieraad is prachtig! Nu kan ik mijn oma altijd dicht bij mik dragen.
Ann L.
Ontzettend goed geholpen door Britt. Ze denkt mee in wat mooi bij je staat en geeft goed aan wat mogelijk is. Super fijn!