Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Minitials
Minitials
Familie is alles. Sinds 2011 proberen we de kernprincipes in het hart van ons Minitials-merk te behouden: eenvoud, authenticiteit en liefde. Elk stuk is handgemaakt in Nederland met 18k massief goud.

Floor D.
Complimenten! Ga zo door en vind het een hele fijne en leuke service!!!!
Felicie v.
De vingerafdruk blijft niet mooi plat op de onderarm liggen. Ik heb het satijnen bandje iets strakker gemaakt maar je ziet nu duidelijk waar het eerst heeft gezeten. Het bandje is beschadigd.
Esther W.
Snelle levering van een kadobon. Het was heel leuk verpakt
Paul S.
Super service, vriendelijk en snel!
Ibrahim A.
Goede service! Snel gereageerd en gereageerd en heel vriendelijk bij reparatie van kleine schade! Hartelijk dank
Serena V.
Fijne winkel, en hele goede service, er was iets niet goed met mijn armbandje, ze hebben het meteen hersteld.
Bart B.
Vriendelijke medewerkster, alle tijd en kundig advies gegeven
Serena V.
Ben erg vriendelijk geholpen. Kwam voor oorringetje en toevallig zat eigenaresse er en gaf de tip te wachten op Lumen serie. Heb nu prachtige oorring en gaf bij het ophalen aan dat ik twijfelde over 2 extra gaatjes. Ook nu weer ontzettend aardig en deskundig geholpen.
Els v.
Zo blij met m’n kettingkje met initiaal. Heel fijntjes en mooi gemaakt. Snel geleverd in een superleuk doosje!
Irene S.
Zeer goede ervaring. Hele goede kwaliteit. En na een lange tijd ging een armbandje toch kapot (niet de schuld van de kwaliteit van de armband). Na contact snel geholpen, snel gemaakt, zonder veel kosten. Erg netjes en erg tevreden!! Zeker een winkel waar ik vaker ga shoppen.