Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Minitials
Minitials
Familie is alles. Sinds 2011 proberen we de kernprincipes in het hart van ons Minitials-merk te behouden: eenvoud, authenticiteit en liefde. Elk stuk is handgemaakt in Nederland met 18k massief goud.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Prachtige persoonlijke sieraden. Ik ben er heel blij mee!
Deskundig en vriendelijk personeel.
Denken echt met je mee en geven een eerlijk advies.
Snelle en duidelijke service
Over de sieraden 100% tevreden! Ook heel fijn geholpen in de winkel, hele aardige medewerkster.

Wel heb ik best even moeten wachten, ondanks dat ik een afspraak had. Maar ik had geen haast! Daarnaast kwam ik er thuis achter dat ik een matte letter heb meegekregen ipv de glanzende… het zal toeval zijn, maar de laatste 3 bezoekjes gaat er toch steeds iets mis…….. :) wordt opgelost!
Super snelle reactie en goede oplossingen. Prachtige sieraden, erg blij mee.
Voor het eerst hier satijnen koortjes besteld voor mijn armband. Ze werden snel geleverd, echter vond ik de koortjes ontzettend slap aanvoelen waardoor ik niet denk dat ik ze ga gebruiken.
Het is net of je een snoepwinkel binnen loopt, niet alleen de sieraden zijn snoepjes ook alle lieve dames die er werken. Ze hebben tijd, aandacht en maken je persoonlijke sieraad nog persoonlijker. Je gaat met een warm gevoel naar huis. Ik word er blij van Liefs *****
Fijn geholpen
Snelle service
Ik ben heel tevreden met de service. Ik had mijn armbandje heel snel thuis en mooi verpakt.
Wat ik wel heel jammer vind is dat het symbool aan de onderkant open is/hol. Dat vind ik echt niet mooi. Het armbandje draait om mijn pols en regelmatig is de open kant van het symbool aan de bovenkant.
Ik had verwacht dat dit net als bij de lettertjes aan mijn eerder bestelde ketting aan beide kanten hetzelfde was. Gewoon een mooi glad goud oppervlak.
Ik heb het ook niet kunnen lezen in de beschrijving van het item......anders had ik het waarschijnlijk niet besteld. Echt heel jammer.
Na mijn prachtige ketting met lettertjes was dit een beetje een teleurstelling
Hele fijne service in de winkel bij het uitzoeken van een nieuw sieraad. Er werd super meegedacht en niets was teveel. Heb een al ketting die ik nu 3 jaar draag en daar nooit problemen mee gehad dus hoe de service bij klachten is weet ik niet, wel dat de kwaliteit van het sieraad fantastisch is!

Loading...

Het eKomi zegel