Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

mijnnaamplaat.nl
mijnnaamplaat.nl

Désirée G.
Mooie naamplaatjes, meerdere keuzes aan lettertypes en materialen . De maat van het plaatje wordt na eigen wens op maat gemaakt. De aangegeven wensen qua tekst worden precies volgens wens uitgevoerd. Top. Goede klantenservice. Een goede en snelle levering.
L K.
Ik bestelde een plaat, die in eerste instantie niet leverbaar was, maar geen nood: hij werd op speciaal bijgemaakt.
Het betrof een plaat met een ongebruikelijke tekst voor het herdenkingsbankje van mijn man en het resultaat is perfect.
Veel dank
W N.
Hierbij wil ik U bedanken, niet alleen voor de snelle levering, maar vooral ook door de vriendelijke behandeling door Uw bedrijf ! Met vriendelijke groeten, ***
simon n.
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.
zeer tevreden met het eindproduct en website werkt goed en simpel om iets zelf te ontwerpen.
Femke H.
Hele goede service en snelle verzending!
M A.
t
Telefonisch contact kan niet beter. Snelle en duidelijke informatie.
G.W. v.
Het nummerbordje is prima. Toch 1 ster minder op diensverlening. Ik had schroefjes bijbesteld. En ik ga op een plank monteren. Krijg ik 8 te lange schroeven (voor die plank dan) met pluggen. Ik heb zelf korte roestvaste schroeven gekocht.
Michel K.
Erg mooie borden. Handige configuratie tool op de website, het geleverde product is conform.
Met oog op dat het product op maat gemaakt wordt was levering in 4 dagen sneller dan verwacht.
Aanrader!
Gerben T.
Telefonisch goed geholpen
Goede communicatie, snelle service en supermooi product.