Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

mijnnaamplaat.nl
mijnnaamplaat.nl

Eerste naambordje wat aankwam, stond een cijfer niet goed op. Nadat ik dit via mail had aangegeven, werd er binnen één dag een nieuwe gemaakt en naar ons verstuurd. Zeer tevreden met deze service en blij met ons mooie naambordje.
Een aantal jaar geleden heb ik een naamplaatje besteld als cadeautje voor mijn man toen onze dochter het huis uit ging. Dat plaatje was er snel, was mooi en de communicatie met "Mijn Naamplaat" verliep soepel en fijn. Dat resulteert in dat ik nu voor onze dochter, die een huis heeft gekocht, voor haar verjaardag ook een naamplaatje wil bestellen. Dan ga je toch terug naar waar je goed bent geholpen en tevreden over bent. Ook nu is er meegedacht, werd er snel en vriendelijk geantwoord met als gevolg dat het plaatje in huis is, weer naar mijn zin is en ik op tijd ben voor de verjaardag van onze dochter aanstaande maandag. Mijn Naamplaat, BEDANKT!!
Patrick v.
Super mooi gedenkplaatje! Top kwaliteit. Zeker een aanrader!
Hans W.
Prachtig product. Precies geleverd zoals afgesproken en van mooie kwaliteit.
Pe d.
Mooie naambordjes
Fam M.
Ik had een 20-30 bordje besteld met tekst erop, maar had cm en mm niet gezien, dus ging uit van cm… kreeg ik een bordje van 20-30 mm met tekst erop, dus kon ik gelijk weggooien, dat ik die fout maak oké, maar dat jullie deze dan niet onderscheppen en terugkoppelen naar mij of het wel klopt vind ik gek… jullie zagen toch wel gelijk dat t niet klopte, zo klein, niet te lezen natuurlijk
Lilian H.
Héél mooi gemaakt.We zijn dik tevreden met het eindresultaat.
Prachtig!!
Hans M.
Dik tevreden
Ziet er prima uit
Annemiek F.
Ik heb een gedenkplaatje laten maken voor op het graf van mijn man. Het was eenvoudig te maken via de website, het plaatje werd snel geleverd en de communicatie was goed. Het plaatje zelf zag er erg mooi uit, helemaal naar wens. En het extra houten hartje met tekst wat in de doos zat, heb ik erg gewaardeerd. Bedankt!
Henry B.
2 (dezelfde) huisnummers bestelt en brievenbusplaatje. Helaas ontbrak bij de levering 1x huisnummer en brievenbusplaatje in verkeerde kleur. Dus interne controle voor verzending is voor verbetering vatbaar (4 ogen principe). Wel moet ik erbij vermelden dat het heel snel en netjes direct na melden is opgelost, dus zonder meer betrouwbaar bedrijf en producten zijn top!