Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

mijnnaamplaat.nl
mijnnaamplaat.nl

Voor mijn verjaardag een naamplaatje an leisteen besteld. Makkelijk aan te passen naar eigen smaak en snel geleverd. Helemaal blij met het eindresultaat!
Niet echt een stevig plaatje bij installeren al kapot voor die prijs had kwaliteit iets beter kunnen zijn plastic plaatje in cortenstaal kleur dikke ***€ .
Iets te gortig
Het materiaal is prima en perfect bewerkt worden. Het is een mooi stuk.
Makkelijke opmaak, duidelijke voorwaarden, snelle levering
Plaatje is prachtig alleen de gaatjes waren iets te klein voor de meegeleverde schroeven.
Gelukkig machine mee gebracht voor het uitboren…
Dank voor het extra houten hartje wat bij de bestelling zat, heel attent.
Marlie W.
Prachtig naamlaatje ontvangen, geheel naar wens
Evy B.
Heel goeie service en communicatie
Rob G.
De naamplat is uitstekend gemaakt dankzij ***.
Ik heb nog wel een vraag.
Het lukt mij niet met gewone huishoudelijke.middelen om de donkere zweem weg te poetsen.
Ik geef toe dat dit pas opvalt als de zon onder een hoek op de naamplaat schijnt. Is koperpoets een idee? Moet ik de naamplaat daarna behandelen met een beschermende coating?
Er was bij eerste levering een typefout en ik kreeg een nieuw naamplaatje met tekst toegestuurd. Helemaal prima! Maar plotseling is er voor een kleiner en dikker lettertype gekozen, dit was bij het plaatje met de typefout veel mooier. In mijn ogen wordt er maar wat gedaan met de wens van de klant. Daarom van mij maar net een voldoende. Ik laat t er maar bij zitten. Anders ben ìk de zg zeurpiet.