Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Megekko
Megekko
Jij hebt er duidelijk verstand van. Dat is niet zomaar een slogan, want Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, we zijn een beetje eigenzinnig. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt en weet hoe je alles aansluit en installeert. Dat scheelt ons uitleg en ondersteuning waar jij toch niet op zit te wachten. Op deze manier kunnen wij jou een scherpe prijs bieden. We geven onze klanten dan ook graag een compliment, jij hebt er duidelijk verstand van!

Bizar. Ik ben al jarenlang klant bij Megekko en heb er meerdere high-end laptops en een high-end gaming-pc besteld, goed voor duizenden euro's aan aankopen. Eigenlijk is alles altijd naar tevredenheid verlopen.

Omdat ik toe was aan een nieuwe gaminglaptop, heb ik deze uiteraard weer bij mijn vertrouwde winkel besteld. Tot mijn verbazing ontving ik echter een product dat duidelijk al eerder fors gebruikt was. De verzegelingen van de dozen waren geopend en het apparaat was niet eens schoongemaakt; zelfs op de powerbrick zaten vette vingerafdrukken.

Uit nieuwsgierigheid heb ik de SSD gecontroleerd met CrystalDiskInfo. Daaruit bleek dat deze al 128 power-on hours en 217 power-on counts had geregistreerd. Zelfs wanneer je eventuele QC-tests buiten beschouwing laat, wijst dit op aanzienlijk eerder gebruik.

Uiteraard heb ik contact opgenomen met de klantenservice voor een passende oplossing. Tijdens dit contact werd erkend dat deze laptop eigenlijk als retour- of outletproduct met korting verkocht had moeten worden en niet als nieuw product. Dat maakte de situatie voor mij alleen maar opmerkelijker.

Als oplossing werd mij een cadeaubon van €100 aangeboden voor een volgende aankoop binnen drie maanden, maar uitsluitend als ik de laptop zou behouden. Inmiddels was hetzelfde model ook al uit het assortiment verdwenen. Ik heb nog voorgesteld om de laptop te retourneren en tegen dezelfde prijs een iets hoger gespecificeerd model te ontvangen, maar daar wilde Megekko niet in meegaan.

Persoonlijk heb ik geen behoefte aan een apparaat dat al duidelijk door een andere gebruiker in gebruik is genomen. Wat mij vooral tegenviel, was dat er vooral werd geprobeerd mij te overtuigen de laptop te houden, terwijl voor mij vaststond dat een eerder gebruikt product niet is waarvoor ik de nieuwprijs betaal. Dat gaf mij weinig vertrouwen in de afhandeling van de situatie.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een retourzending. Hoewel ik in het verleden altijd zeer tevreden ben geweest over M
kan niks anders zeggen de bestelling was er snel
Slechte klantenservice.
Slechte levering.
Slechte verpakking van product.
Slecht nakomen van afspraken.

Slechte prijzen.

Wel makkelijke site.
Zelfs de klantenservice is uitstekend. Snelle en duidelijke reacties.
Afgelopen week heb ik wat onderdelen besteld voor het opzetten van een eigen thuisserver. Een flinke investering. Uiteraard ook de tijd vrijgemaakt om hiermee aan de slag te kunnen gaan.

Na het plaatsen van de bestelling ging het echter vrijwel meteen mis.

De toezegging op de webshop (voor 22:30 besteld, morgen in huis) bleek niet te kloppen. Ruim vóór die tijd besteld, maar de volgende dag nog geen status update. Afijn, dat kan wel eens gebeuren. Jammer, maar dan wachten we nog een dag.

Na 3 dagen was er eindelijk wat bekend via de track en trace: een deel van het pakket zou klaar staan bij het pakketautomaat.

Bij aankomst en openen bleek het kluisje echter leeg te zijn.

Dan maar de Megekko klantenservice benaderen. Ten eerste om ze in te lichten over dit voorval, en daarnaast ook om de bestelling volledig te annuleren. Dankzij alle perikelen rondom de afhandeling en bezorging was de pret ondertussen allang al weg. De klantenservice is amper telefonisch bereikbaar, dus heb ik een mail gestuurd.

Bijna een volle dag later krijg ik antwoord. De betaling die ik heb gemaakt kan pas teruggedraaid worden zodra het pakket weer terug is. Na wat heen en weer mailen bleef er hierop gehamerd worden: zodra het pakket retour is krijg je je geld terug. Welk pakket? De kluis was LEEG.

Zodra er iets mis gaat bij de bestelling gaan ze je als een verdachte behandelen, en niet als klant.

Ik zou eenieder ten zeerste afraden om (grote) bestellingen bij deze partij te doen. Het risico is té groot dat er iets misgaat, en zodra dat het geval is zal je als een verdachte behandeld worden.

PS: Dit is de tweede keer op rij dat een bestelling niet goed en tijdig verloopt:

In 2018, de vorige keer dat ik wat bij ze heb besteld, ging er bij de afhandeling/bezorging ook flink wat mis (tegelijkertijd ruim te laat én niet volledig).
Megekko levert snel en goedkoop. Behandeld problemen ook snel.
Zeer uitgebreide shop voor ieder wat wils.
Zeer aan te raden
Vergelijken, bestellen. Betalen en dan wachten op de levering de volgende dag. Voor sommige bedrijven een uitdagin, maar bij megekko werkt het gewoon.
Voor een PC-update een set RAM 132GB, CPU en Cooling-pasta besteld.
De CPU was spijtig genoeg niet op voorraad.
Na afronding van de bestelling werd prompt contact met me opgenomen om een andere CPU uit te liezen.
In geen tijd kreeg ik bevestiging van de wijzigingen en een minuut later een bevestigingsmail dat de bestelling door was met een traceering-link.
's Anderdaags werden de producten perfect verpakt afgeleverd.
Ik ben niet het type die verwacht "vandaag 2x klikken en morgen op de deurmat geleverd", maar ... ik vond het wel fijn! ;-)
Moederboard werk niet gaat aan maar geeft geen beeld heb alles geprobeerd maar helaas de winkel zelf is wel goed
even de schijf erin zetten formateren en aan de slag lekker snel voor een mooie prijs..