Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Megekko
Megekko
Jij hebt er duidelijk verstand van. Dat is niet zomaar een slogan, want Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, we zijn een beetje eigenzinnig. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt en weet hoe je alles aansluit en installeert. Dat scheelt ons uitleg en ondersteuning waar jij toch niet op zit te wachten. Op deze manier kunnen wij jou een scherpe prijs bieden. We geven onze klanten dan ook graag een compliment, jij hebt er duidelijk verstand van!

Ok is wist wat ik wilde hebben, via Google (of Tweakers) de snelste in combi met de goedkoopste gezocht en dat bleek Megekko. Gevonden in mandje, betalen en de volgende dag geleverd. Prima toch!
Bezorgd via PostNL pakketpunt dus niet binnen 24 uur bezorgd maar verder optimaal bestelproces, verpakt en product.
De bluetooth stick werd snel geleverd. Een vorige stick die ik bestelde werkte niet goed en ik kreeg mijn geld terug. Prima dus, gewoon wat je mag verwachten.
Tu peux trouver n’importe quel composant que tu recherches et c’est livré le lendemain que du positif rapide efficace.
Ondertussen voor duizenden euro's besteld hier, ben zeer tevreden. Klantenservice kan wel ietsjes beter. (Ik kreeg geen reactie op mijn mail)
Mijn nieuwe pc nog maar pas in gebruik. Met wat zoeken lukt het mij wel.
My experience was really good. Bought at late evening, got it by morning of the next day.

Package box came damage but product was intact.

Prices were not so great and a bit inflated because of market practices. But other than that, it was really good.
Donderdagavond 21u45 besteld , zaterdag middag geleverd in België en dat aan de scherpste prijs!
Bonjour,

Je suis hyper content d'avoir commandé chez vous.
Je referai une commande plus-tard.
Emballage parfait et 48 heures comme promis
Mille merci
un service rapide et suivi top.
je recommande ce site