Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Megekko
Megekko
Jij hebt er duidelijk verstand van. Dat is niet zomaar een slogan, want Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, we zijn een beetje eigenzinnig. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt en weet hoe je alles aansluit en installeert. Dat scheelt ons uitleg en ondersteuning waar jij toch niet op zit te wachten. Op deze manier kunnen wij jou een scherpe prijs bieden. We geven onze klanten dan ook graag een compliment, jij hebt er duidelijk verstand van!

Zeer snel en goed verpakt geleverd!
Kast is mooi alleen jammer dat de houte plaatje aan de voorkant beschadigt is. Door dat er een schroef van achtere te ver gedraaid is van uit de farbiek
Altijd optijd, exact wat ik gevraagd had, en makkelijk te gebruiken webshop
Mobo voor Windows 11 machine.
Tevreden over de levering.
Een vlugge verzending, en uitstekend verpakt met duidelijke beschrijving.
Na jaren intensief gamen was mijn oude pc echt toe aan vervanging, dus het werd tijd voor een nieuwe build. Ik besloot ook deze keer te bestellen bij Megekko, en dat is me weer verrassend goed bevallen. Wat ik vooral top vind, is dat je niet alleen de standaard samengestelde systemen kunt kiezen, maar ook volledig je eigen componenten kunt selecteren. Zo kon ik precies de pc samenstellen die nu past bij mijn nieuwe wensen en specs.

Bestelproces
De website is overzichtelijk en het samenstellen van een build gaat eigenlijk vanzelf. Alle onderdelen zijn duidelijk beschreven en compatibiliteit wordt netjes aangegeven. Dat scheelt een hoop gedoe en twijfel.

Levering
De levering was snel en alles zat stevig verpakt. Geen beschadigde dozen, geen losse onderdelen — gewoon netjes en professioneel. Ook kreeg ik duidelijke updates over de status van mijn bestelling.

Prestaties
En dan het belangrijkste: performance. De pc draait als een zonnetje. Snelle opstart, hoge FPS in de games die ik speel en nauwelijks geluid onder load. Precies wat ik hoopte van mijn build.

Eindoordeel
Al met al ben ik supertevreden. Megekko levert precies wat je bestelt en zorgt voor een soepele ervaring van begin tot eind. Voor iedereen die een nieuwe game-pc wil samenstellen zonder gedoe, kan ik dit zeker aanraden.
Niet te duur, en snel geleverd.
Mijn 2e bestelling. Is altijd snel geleverd, dag erna, en prijs is uitstekend.
Snelle levering en scherpe prijzen.
Everything agrees.