Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Megekko
Megekko
Jij hebt er duidelijk verstand van. Dat is niet zomaar een slogan, want Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, we zijn een beetje eigenzinnig. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt en weet hoe je alles aansluit en installeert. Dat scheelt ons uitleg en ondersteuning waar jij toch niet op zit te wachten. Op deze manier kunnen wij jou een scherpe prijs bieden. We geven onze klanten dan ook graag een compliment, jij hebt er duidelijk verstand van!

Snelle oplossingen, reactie, begrijpelijke voorwaarden, goede oplossingen.
Levering was lekker snel dus dat is een goede voordeel van dit bedrijf!

Zal een nieuwe bestelling plaatsen dit jaar in november
Ik ben al bijna 6 jaar lang klant ondertussen en ik heb nog nooit teleurgesteld. Fijne klantenservice als er iets was en altijd veel sneller dan verwacht geholpen
Zondag besteld en maandag alles uit voorraad geleverd
KAN ALLEEN MAAR ZEGGEN, HOEWEL IK REVIEUWS ZIE VAN ANDEREN DIE NIET ZO POSITIEF ZIJN, IK KOOP SINDS OKTOBER 2024 BIJ MEGGEKO , BETERE WEBSHOP VOOR MIJ IS ER NIET GA ZO DOOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zondag een nieuwe laptop besteld, tegen een goede prijs, maandag bezorgd. Had nog een vraag over mijn levering gemaild en kreeg super snel antwoord. Helemaal top!
Ik heb alle onderdelen voor een computer samen te stellen besteld bij Megekko. alles werd snel geleverd. De samengestelde computer werkt perfect.
Altijd goede ervaringen gehad met mijn bestellingen bij deze webshop. Zo waren ze beste webshop 2023/2024 is daar in 2025 nog weinig van over. Nog steeds scherp geprijsd, maar ze laten flinke steken vallen bij de levering en klantenservice.
Bestelling gedaan van meerdere computeronderdelen. Bestelling was binnen twee dagen bezorgd, maar werd in twee aparte dozen geleverd. De computerkast werd in de fabrieksdoos thuisbezorgd, de rest van de onderdelen werden naar een afhaalpunt gestuurd.

Na het ophalen van de doos met overige onderdelen merkte ik al op dat de doos redelijk bol stond en er een flinke deuk in de omdoos zat. Bij het uitpakken merkte ik op dat er weinig moeite was genomen voor het inpakken van de bestelling. Zo was de doos van het moederbord iets hoger dan de omdoos, vandaar dat de omdoos bol stond. Ook de manier van inpakken en het gebruik van opvulmateriaal liet te wensen over. Toch een hoop geld uitgegeven en daarbij verwacht ik ook wel een beetje zekerheid dat de componenten degelijk verpakt worden.

Bij verdere inspectie leek het moederbord niet geheel nieuw te zijn, in ieder geval eerder geopend te zijn. Zo was er schade aan de binnenkant van de doos en was de antistatische zak waar het bord inzat al geopend. De Megekko klantenservice geeft aan dat ze na onderzoek kunnen garanderen dat ik een volledig nieuw bord heb ontvangen. Afijn, daar gaan we dan maar vanuit. Helaas gaat Megekko niet in op de vraag over de verpakkingswijze en geeft alleen aan dat ze een melding maken van de schade bij de vervoerder. Hierna besloten toch beroep te doen op mijn herroepingsrecht en mijn bestellingen voortaan elders te plaatsen.

Al bij al toch flink mijn vertrouwen verloren in deze webshop. Voor kleinere bestellingen zullen ze prima zijn, maar bij het bestellen van meerdere (grotere) producten misschien toch kijken naar de mogelijkheid om het op te halen, of toch een alternatief kiezen.
Besteld op de website, zichtbaar of het op voorraad was. Betaling ging eenvoudig, adres erbij en even later via de mail de bevestiging.
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de aflevering en dat liep allemaal volgens schema, pakketje in goede staat ontvangen.
Nieuwe laptop besteld voor een mooie prijs.