Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Lotte L.
Mooie nepplanten voor een goede prijs. Fijne website
Lavinia V.
Snelle levering en de plant kwam netjes verpakt binnen en was al in model gebracht. Hij staat mooi in de woonkamer en is bijna niet van echt te onderscheiden. Binnenkort wil ik nog een plant voor de slaapkamer, die koop ik zeker weer bij Maxifleur.
Chris M.
Het ervaringscentrum was zeer goed ingedeeld en leverde een aantal zeer goede ideeën op.
Het teamlid dat ons heeft geholpen, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Het enige negatieve punt is dat het ervaringscentrum een beetje moeilijk te vinden is.
Marie-Jose v.
Prachtige plant. Niet van echt te onderscheiden!
Nel P.
Prachtige plant, niet van echt te onderscheiden. Netjes op afgesproken tijd geleverd. Super tevreden.
Diana V.
Workshop herfstboeket maken gedaan. Wat een leuke avond. Heel gezellig en goed uitleg. Met mooie bossen naar huis gegaan en staat fantastisch in huis
gre g.
mooie hal met prachtige kunststof bloemen en planten 👍
Tav. R.
Top kwaliteit en enthousiaste mee denkende team
Ken T.
Zeer tevreden over onze aankoop. De kunstplant is 100% zoals hij stond afgebeeld op de website! (What you see is what you get)
Volgende keer dat wij een kunstplant aankopen zullen we die zeker opnieuw bij Maxifleur bestellen!
Erica P.
Supersnel geleverd en een mooie bloempot.