Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Ad L.
Niet in de winkel geweest
H. v.
Na even wachten had ik de bestelling binnengekregen en deze was echt top!!
Op mail werd er ook erg snel gereageerd en daar was ik ook erg blij mee!!
Dus uiteindelijk leveren ze wat ze aanbieden!! Mooi!!
Gery D.
De plant is goed in model en keurig verpakt voor vervoer. Ziet er heel echt uit.
Janneke W.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bezorging, goed verpakt en de kwaliteit van de kunstbloemen en planten. Ik kom zeker nog een keer met een bestelling.
Joke S.
Ik heb geen winkelervaring. Heb de plant gekocht via jullie website
Raymond v.
Keurig ingepakt en de takken zien er mooi uit, van goed kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Top!
Katja v.
Prachtige plant, de strelitzia deluxe van 145cm! Staat nu prachtig in de woonkamer van de pensionaris, waarbij het belangrijk was dat de plant op tijd werd geleverd. Vanuit Maxifleur heel fijn geïnformeerd hierover en de plant was dan ook goed op tijd. Er zijn veel complimenten over gekomen, heb de naam van uw bedrijf dan ook herhaaldelijk genoemd! Top! Over een tijdje zijn er nog meer (kleine) planten nodig: wij kijken niet verder, behalve verder op uw website :)
Agaath v.
Helaas een deel van de bestelde kunstbloemen geretourneerd. Bloemhoofden veel te groot of onwerkelijke kleur. Andere bloemen wel gehouden. Nette prijs. Retourneren was nogal lastig te vinden, dwz de knop waar je op moet klikken. Gelukkig telefonisch snel contact met ***, die mij uitstekend heeft geholpen. Terugbetaling ging ook heel snel. Dus uitstekende service bij Maxifleur. Tip: Vermeld de maat vd bloemhoofden( dus niet alleen de totale lengte). Op de site moeilijk in te schatten.
Henny M.
Zeer mooie bonsaiplant, goed verpakt ontvangen
A.F.M v.
Snel mooi en alles orima. Mijn buurman bestelde plant via mij. Deze oudere mensen snappen internetwjnkelen. Dus deed ik het voor hen