Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

ruud h.
kwaliteit en service , jammer dat korting niet bespreekbaar is
Carin V.
Zeer vriendelijke mensen. Telefonisch goed bereikbaar. Erg mooie producten. Had een e-mail gestuurd omdat ik een mail ontvangen had dat het afgeleverd zou worden terwijl ik het al meegenomen had. Kreeg daar snelle reactie op en werd ook gezegd dat ze het verder zouden uitzoeken omdat dit niet correct was, terwijl ik als klant daar geen last van heb. Dus dat systeem goed werkt is belangrijk voor maxifleur.
Wil O.
Planten van Maxifleur zien er fantastisch uit. En wat zo fijn is de UV bescherming klopt blijven prachtig van kleur. Echte aanrader ik heb ze op het balkon.
FG H.
Bestelling precies zoals omschreven en op tijd ontvangen.
Claudia V.
Prachtige vaas in lichtgroen besteld.
Makkelijk bestelproces en het is perfect verpakt verzonden!
Elly B.
Prachtige planten, die niet verkleuren, niet vervormen, bladeren die niet uitvallen o.i.d het beste bedrijf om zijde planten en bloemen te kopen. Ook heel fijn dat er een prachtige showroom is om goed te kunnen bepalen wat je koopt.
Marjolein K.
Super mooi hang-vetplantje gekocht, staat nu al bijna 2 jaar nog steeds prachtig! Echt net echt. Mooi afgewerkt, geen randjes plastic etc. te zien. Aanrader!
susan a.
prachtige witte geraniums ontvangen,maar de levering zou wel iets sneller kunnen, maar toch tevreden
Tineke v.
Snelle correcte levering
Mooie bloempot
Nancy D.
De planten zijn van een zeer hoge kwaliteit en zorgvuldig ingepakt. Zeer goede service