Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Wil O.
Planten van Maxifleur zien er fantastisch uit. En wat zo fijn is de UV bescherming klopt blijven prachtig van kleur. Echte aanrader ik heb ze op het balkon.
FG H.
Bestelling precies zoals omschreven en op tijd ontvangen.
Claudia V.
Prachtige vaas in lichtgroen besteld.
Makkelijk bestelproces en het is perfect verpakt verzonden!
Elly B.
Prachtige planten, die niet verkleuren, niet vervormen, bladeren die niet uitvallen o.i.d het beste bedrijf om zijde planten en bloemen te kopen. Ook heel fijn dat er een prachtige showroom is om goed te kunnen bepalen wat je koopt.
Marjolein K.
Super mooi hang-vetplantje gekocht, staat nu al bijna 2 jaar nog steeds prachtig! Echt net echt. Mooi afgewerkt, geen randjes plastic etc. te zien. Aanrader!
susan a.
prachtige witte geraniums ontvangen,maar de levering zou wel iets sneller kunnen, maar toch tevreden
Tineke v.
Snelle correcte levering
Mooie bloempot
Nancy D.
De planten zijn van een zeer hoge kwaliteit en zorgvuldig ingepakt. Zeer goede service
Mj v.
Alles is snel en netjes verpakt en afgeleverd. De kunstplanten zien er netjes uit. Eén van de metalen potten is beschadigd. Dat kan niet door het vervoer gekomen zijn, omdat dit netjes in bubbetjesplastic was verpakt. Metalen potten zijn desondanks erg mooi.
Susanne M.
Ik ben altijd een tuinierder geweest. Helaas door zware artrose ging dat niet meer en moest ik afscheid nemen van alle planten in mijn potten omdat ik het gepot en gesleep niet meer kon.
Totdat….. ik maxifleur ontdekte!
Nu heb ik in mijn tuin mooie potten staan met kunstplanten. Sommige staan al een aantal jaar.
Ze zijn allemaal helemaal top. Van de lavendel tot de buxus boom. Het ziet er fantastisch uit!
Nu tuinier ik op een andere manier.
Ik ben helemaal blij met al hun planten!😃ze blijven jaren mooi en de service is top!