Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Bob v.
Ik heb in een week tijd voor ruim *** Euro aan planten, bakken en potten besteld. Versturen ging wat moeizaam (mede ook door DPD, maar niet geheel), maar het kwam allemaal goed verpakt aan. MAAR ik had twee identieke houten bakken besteld, waarvan 1 een grote scheur had en twee totaal andere kleur plankjes dan de rest. Ook veel gaatjes erin.
Ik heb daarop gevraagd om deze bak om te ruilen, vanwege defect (scheur) en de rode plankjes in een verder houtkleurige bak (afschuwelijk). Dat kon. Jippie, dacht ik nog. Maar toen kwam het...

Ik moest een nieuwe bak bestellen EN BETALEN! Daarna kon de oude bak terug en zou ik het geld weer terugkrijgen. De MOEITE en TIJD aan e-mails die ik heb moeten doen om dat gewoon een omruiling te maken. Nee, de boekhouder vond dat allemaal maar lastig, zomaar omruilen. De klant moest voorschieten. Ik stribbelend en strubbelend aan de de slag met de retour aan te melden...blijk ik de verzendkosten OOK nog te moeten betalen! Voor een omruiling van een defecte plantenbak! Toen brak er bij mij toch iets. Dit is echt zooo Nederlands ondernemen anno 2025. Graaien en snaaien en zo min mogelijk verantwoording en risico bij zichzelf neerleggen. Ik was en ben zo bijzonder teleurgesteld in het hele proces van een product terugsturen met volledige legitieme redenen (ik had ook de foto's meegstuurd), dat ik er zelf maar een punt achter heb gezet. Ik ga wel ergens anders twee mooiere bakken uitzoeken (FYSIEK!) en deze komen dan retour. Ok, kost me twee retourlabels, maar dat is het me dan wel waard. Klant is koning? Niet hier.

Wel een pluim voor de verpakkingsafdeling. Dat is nog eens goed verpakken...voor de rest? Blek.
JF d.
Zeer vriendelijk te woord gestaan. Plant kom overeen met wat je besteld. Prachtige plant mooi van kwaliteit net echt. Levering is keurig gedaan.
Annette B.
Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering. Bestelling was goed verpakt!
Margriet D.
Snelle bezorging keurig verpakt
De boom is niet van echt te onderscheiden
H V.
Mooie planten, voldoen aan mijn verwachting. Snel verstuurd en vakkundig verpakt , waardoor de planten mooi overgekomen zijn.
Ad K.
Mooie showroom en vriendelijk personeel. We hebben een paar prachtige laulier planten voor buiten gekocht.
S.P.M. V.
Ruim assortiment, mooie producten en we zijn ontzettend goed geholpen
Astrid E.
Mooie plantjes, zien er natuurlijk en echt uit
Hadeweg L.
Ik had Gladiolen besteld en oh wat waren ? zijn die levens echt...GEWELDIG !! alleen 1 min puntje is dat het zo lang duurt voordat je de bestelling thuis ontvangt. Verder is Maxifleur TOP
Michael M.
IK heb bij maxifleur een kunst ficus gekocht en was zeer onder de indruk hoe echt hij leek. Het werd zeer goed verpakt en kwam op de tijd die vooraf vermeld werd. Ik ben zeer blij met deze aankoop en kan het iedereen aanraden.