Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Marga v.
prettige ontvangst, in het bijzonder door uw medewerkster achter de balie (zij was alleen!) die ondanks de drukte en optionele stresmomenten zeer kalm en vriendelijk bleef en ook nog tijd had om koffie of thee te offreren. de door ons gewenste planten zijn ook prima!
Lily P.
Pracht zaak, keurige afhandeling met koffie, wel anderhalf uur op ons product moeten wachten.
Zaterdag middag stond er slechts 1 Engels sprekende dame te helpen.!!!
Randolph S.
De planten zien er heel echt uit, zeker als je ze bij elkaar zet in en groep. Bestel er zeker nog meer binnenkort. Misschien wat meer personeel op vrijdag middag, klanten moeten heel lang wachten.
Stamper P.
De winkel is fantastisch. Zo ontzettend veel keus. Wij kwamen voor 2 middelgrote kamerplanten die voor het woonkamer raam zouden komen. We hebben hulp gekregen van ***. Hele vriendelijke aardige vrouw, die goed luistert en daardoor heel gericht advies geeft. Ze dringt niet aan, laat je zelf rustig kijken wat wij heel prettig vonden. In de winkel kan je heel makkelijk via hun wifi kaartjes scannen waardoor je info over de plant krijgt en de prijs. Heel handig.Toen we uiteindelijk 2 planten hadden gevonden zijn we in overleg met haar tot de voor ons juiste keuze gekomen. Planten in de online winkelwagen geplaatst en online betaald. Heel makkelijk allemaal. De prijzen zijn misschien wat aan de hoge kant, maar je krijgt waar voor je geld. Verschil met *** is goed te zien. En dan is een hogere prijs het waard. Op de site beweren ze dat de planten levensecht zijn en dat is absoluut waar. De planten staan prachtig in onze vensterbank. Dank voor de goede service ***. Je hebt onze eerste bezoek tot ‘ we komen nog een keer bezoek’ gemaakt.
Marcel B.
Het zijn Geraniums dat niet van echt is te onderscheiden. Ze gaan in ieder geval langer mee als echte Geraniums Of de kleuren op lange duur mooi blijven in buitenlucht is afwachten. De butenlucht hier is niet schoon vanwege de uitstoot van die f35 die hierboven (Veghel) overheen komen. Naast die uitstoot geven zij ook vreselijke herrie waardoor de bloem van een echte Geranium eraf trilt. Of deze kunstgeraniums dit overleven is ook afwachten.
rob s.
Fijne winkel, overzichtelijk, vriendelijke mensen, als je hulp nodig hebt staan ze voor je klaar. En niet te vergeten, hele mooie planten/bloemen niet van echt te onderscheiden. Toppers
Karin V.
Zeer goed verpakt! Én het aller belangrijkste, een prachtige plant, zeer natuurgetrouw ! Bijna niet van echt te onderscheiden.
Louisa f.
Bestelling geplaatst en we waren erg blij verrast met de snelheid. We hadden contact opgenomen over de verzending omdat we het graag op tijd binnen wilden hebben, en Maxifleur heeft daar meteen op geacteerd — de bestelling ging er supersnel uit. Fijn dat er even wordt meegedacht.

De planten zelf zijn prachtig. Ze ogen echt en zijn mooi afgewerkt. We hebben verschillende soorten besteld — precies het groene, gezellige effect waar we op hoopten.

Absoluut een aanrader. Bedankt voor de fijne service!
Ann V.
Mooi product
Perfect afgehandeld en geleverd
Een aanrader
Geke M.
Duidelijke website, maten corrrct weergegeven. Mooi dat je kunt zien hoe het in jouw omgeving staat.