Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Peter B.
zeer mooie en degelijke kwaliteit
Cees A.
Prachtig product, perfecte levering.
Fred Z.
Heel goede begeleiding bij de aankoop.
Mooie plant, uitstekend verpakt.
Ben heel tevreden!
Jacqueline v.
Mooie kunstplant gekocht. Zeer tevreden en prettig geholpen.
Linda R.
*** heeft mij goed geholpen bij het uitkiezen de planten en het inladen van de auto. Ben er voor de 2e keer
Sonja L.
Op zoek naar kunstplanten. Kwam uit bij Maxifleur vanwege de toegankelijke, vriendelijk ogende, maar vooral competente informatie. Er werd met kennis en liefde zelfs over kunstplanten gesproken.
Heel mooie foto’s ook van de planten zelf vanuit alle hoeken. Dus 2 planten besteld. Werd goed op de hogtie gehouden tijdens het leverproces. Planten waren heel goed verpakt en al gemodelleerd. Hoefden alleen nog wat uitgebogen. Zijn echt prachtig. Niet van echt te onderscheiden. Reactie zoon toen hij ze zag:”die achterste daar moet je mee uitkijken, die gaan snel dood”.
Wim H. d.
Online is op een goede manier een keuze te maken. De foto's zijn zeer realistisch en komen overeen met de geleverde artikelen. Met de online tools is de juiste plant en de juiste keuze en grootte van de pot goed te bepalen.
De eerste bezoekers na aanschaf waren zeer verrast hoe 'echt' de plant er uit zag. Het is een investering, maar we zullen er jaren plezier van hebben!
M.W.J. S.
Heel blij met mijn plant. Een palm. Staat heel mooi !
Jesse P.
Ik was teleurgesteld toen ik de hedera guirlande uit de doos haalde. Ik had verwacht dat hij wel wat voller van blad zou zijn. Jammer!
Ingrid O.
Snelle levering van goede kwaliteit plant