Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Nathalie D.
Wanneer je dichtbij staat, herken je plasriel, maar op nog geen 2m afstand twijfel je al of ze echt zijn. Zo blij met mijn investering. Hopelijk blijft de kleur zoals beloofd. Idealiter zou de potvulling iets zwaarder mogen zijn.
Clara P.
Wat geweldig deze mooie planten ,en bijna geen zorg nodig .
Maxifleur heeft alles in huis voor sfeer in je eigen huis en tuin te brengen .

Goede website veel betasl mogelijkheden en snelle levering om snel te kunnen genieten ,zelfs met de UV bestendige planten met de zomer voor de deur
Heel tevreden klant
Wil P.
Prima ervaring en service. Persoonlijk en vriendelijk.
Jos Z.
Snelle service en correct geleverd, we zijn er blij mee
Margaret W.
I received my package on time thanks to the amazing Customer Services and the product itself was of great quality. Top company with a great pro Customer attitude. Will order again for sure!
Sanne A.
Mooi!
Marianne V.
Supervriendelijke verkoopster, prachtige planten, maar wel ingewikkeld met QR-codes. Het zou handig zijn als er direct prijzen bij de artikelen zouden staan.
fedde v.
We zijn in de showroom geweest waar we uiterst vriendelijk werden geholpen!!
Er is een zeer ruime keus van prachtige bloemen en planten voor aangename prijzen. We gingen met een prachtig boeket wat we zelf hadden samengesteld naar huis
Sabrina V.
Mooie plant, je kan niet zien dat hij van kunststof is!
Evelyn M.
Prima product, netjes verpakt, verzending in orde