Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Anne W.
Mooie planten die er als echt uitzien
Boitshwarelo M.
Thanks for fast delivery and for helping me and patiently explaining to me when I thought the order was incomplete meanwhile it came in two separate deliveries…🥰 10/10 exactly like the pics, very high quality, highly recommend! 😊
ron v.
Prachtige showroom professionele medewerkers, geweldige producten.
Karin B.
Geweldig mooie winkel en prachtige planten, vriendelijk personee
Nel v.
Mooie plantjes net echt, goedkoop.
S. S.
Jaren geleden ooit witte kunst bougainvilles gekocht. Waar ik heel blij mee was. Na hier jaren plezier van te hebben gehad waren deze aan vervanging toe. Ik heb heel lang gezocht naar iets moois vervangends. Totdat ik deze bij Maxifleur op de site tegen kwam. Sinds de aankoop is hier al menigeen binnengekomen en gezegd: oh wat heb jij een prachtige planten staan. En inderdaad ze zijn schitterend. Ik hoop dat jullie ze ooit ook nog eens in wit krijgen, dan zou ik die ook graag nog willen kopen. Wie weet 🤔.
willem m.
mooie kunsplanten, goed verpakt en goed verzonden.
Elize v.
Mooie artikelen. Levensecht. Snelle levering, en zorgvuldige verpakking.
Aanrader!
jill d.
Ik ben zeer tevreden op een ding na de verpakking kan beter vind ik ,
Groetjes ***
Wendy V.
Ik ben goed telefonisch geholpen met gegevens van opkopers van jullie kunstplanten en ik heb zelf ook recent een paar bestellingen geplaatst. Deze zijn goed verwerkt door jullie en de bestelling ( hangplant en roos) zijn werkelijk prachtig!!