Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maxifleur-Kunstplanten.nl
Maxifleur-Kunstplanten.nl
Topkwaliteit kunstplanten - Online bestellen - Beplanting advies - Showroom - Bekijk nu ons ruime assortiment aan kunstplanten!

Joke B.
Prachtige plant en snelle levering.
willem h.
al meer dan 10 jaar ben ik een klant. al heel veel gekocht soms een poosje niets maar als ik dan weer iets nodig heb kom ik altijd weer bij maxifleur uit. altijd de beste kwaliteit , mooi spul. ben er dan heel blij mee. en ze zijn heel makkelijk bereikbaar(telefoon). dat is bij sommige zaken niet zo. als je dan een probleem hebt dan ben je de klos. maar ook voor advies over wat je zoekt gaat dat heel fijn zo. hartelijke groet, willem.
Branko P.
Super tevreden!
Ron v.
Perfecte winkel en prachtige producten
Bert B.
Wij zijn zeer tevreden over jullie communicatie en correcte afhandeling , onze keuze van plant was precies wat wij hadden verwacht, enkel de omschrijving of foto zou handig geweest zijn om de bladeren correct te monteren , mvg ***
Johan M.
Perfecte service !
kees d.
Een mooie showroom die voorzien is van een grote diversiteit aan " groene " en kleurrijke planten en bomen .
Via een virtuele mogelijkheid was de indruk al aanwezig dat hier het keuze aanbod groot was.
Van klein tot groot en soms nauwelijks van echt te onderscheiden .
Het resultaat....
Een mooie aanvulling voor de ruimte met een groene twist .
Peter v.
Prachtige kwaliteit. We zijn er heel tevreden mee
Martine d.
Geweldige winkel ervaring! Een top klantenservice. De planten zijn van superieure kwaliteit. Zeer goed verpakt.
Maarten d.
Makkelijke website. Snelle service