Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!
Matrabike.nl
Matrabike.nl
Matrabike is al meer dan 20 jaar het voordeligste adres voor uw fietsplezier! Destijds begonnen met de verkoop van fietsen uit een garagebox. Nu zijn we uitgegroeid naar een team van meer dan 50 fietsliefhebbers. Wij staan voor u klaar om u te helpen met de aankoop van uw fiets. Wij helpen u graag in onze webwinkel, maar ook in één van onze negen winkels in Nederland en België. We verkopen ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en zijn daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. Het volume voordeel wat dit oplevert rekenen wij door aan onze klanten. U mag bij ons dus altijd rekenen op de scherpste prijzen!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Goed
Fijne fiets! Snelle en correcte levering
tevreden
Prima geregeld. Duurde wat langer doordat batterijen niet goed waten. Daarom werd e bike door personeel geleverd ipv transporteur.
We hebben onze bestelling nog niet gekregen!!!!
zeer snelle en correcte levering
Fantastische prijs/kwaliteitsverhouding
Matrabike.nl Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en uw positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent en wensen u veel plezier toe met uw nieuwe fiets.

Met vriendelijke groet,
Team Matrabike Uw matrabike.nl team
Makkelijk te bestellen en goede prijs en service
Matrabike.nl Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en prijzen. We wensen u veel fietsplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Team Matrabike Uw matrabike.nl team
Echt een *** bedrijf
Zeer goede service qua leveringstijd etc.
Slechte evaluatie omdat er wat beschadigingen waren aan het nieuwe kader, vermoedelijk door transport.
Bij de levering had ik graag de korte beschrijving en werking van de elektrische fiets gekregen alsook het uitproberen dat alles wel werkte en in orde was zodat de klant niet voor onverwachte problemen komt te staan.Gr ***

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel