Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Matrabike.nl
Matrabike.nl
Matrabike heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van fietsen vanaf de fabrikant naar de klant. Het assortiment van Matrabike bestaat uit allerlei soorten fietsen van racefietsen, stadsfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen tot bijvoorbeeld e-steps. Oftewel, Matrabike heeft voor elk wat wils! Matrabike vindt het belangrijk dat de klant ├ęcht waarde krijgt voor haar geld. Dit levert Matrabike door alle fietsen af te monteren met hoogwaardige componenten zoals Shimano versnellingssystemen en hoogwaardige prijs-kwaliteit kenmerkende motoren zoals Bafang. Bovendien streeft Matrabike ernaar een omnichannel te zijn en ervoor te zorgen dat de klant centraal staat in het aankoopproces. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met de aankoop van uw fiets of fietsaccessoires. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor uw verzekering, onderhoudsbeurten en reparaties. Dit ziet u ook terug in onze klantenreviews. Matrabike heeft de best gewaardeerde klantenervaringen in de fietsenbranche. Wanneer u vragen heeft over een product of bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Top service !! online besteld en binnen 2 weken onze fiets aan huis geleverd in belgie. We zijn super tevreden , ook onze kids zijn in de wolken met onze bakfiets
Steeds snelle reactie op mails of vragen.
Levering was stipt en correct. Ook de ruil die ik vroeg (van heren naar damesfiets) was snel beoordeeld en intussen in uitvoerding.
Good
Zeer goede service en snelle levering.
Medewerkers weten waar ze over praten zeer goed allemaal. Misschien bij aflevering wat meer tijd voor vragen.
Super , na 3 bestellingen geen opmerkingen
Alles ging zo als afgesproken
Ik heb nu twee eBike 's gekocht bij jullie en perfect zo vriendelijk en alles wordt heel goed uitgelegd hoe alles werkt.
We zijn er echt heel blij mee
prima service. mooie fiets. vooralsnog dik tevreden
Zeer goede service en advies aan de telefoon gehad. Dit advies ook meegenomen in de keus van de nieuwe elektrische fiets. Afleveren ging heel spoedig en professioneel.
Goede service , top

Loading...

Het eKomi zegel