Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Matrabike.nl
Matrabike.nl
Matrabike heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van fietsen vanaf de fabrikant naar de klant. Het assortiment van Matrabike bestaat uit allerlei soorten fietsen van racefietsen, stadsfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen tot bijvoorbeeld e-steps. Oftewel, Matrabike heeft voor elk wat wils! Matrabike vindt het belangrijk dat de klant écht waarde krijgt voor haar geld. Dit levert Matrabike door alle fietsen af te monteren met hoogwaardige componenten zoals Shimano versnellingssystemen en hoogwaardige prijs-kwaliteit kenmerkende motoren zoals Bafang. Bovendien streeft Matrabike ernaar een omnichannel te zijn en ervoor te zorgen dat de klant centraal staat in het aankoopproces. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met de aankoop van uw fiets of fietsaccessoires. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor uw verzekering, onderhoudsbeurten en reparaties. Dit ziet u ook terug in onze klantenreviews. Matrabike heeft de best gewaardeerde klantenervaringen in de fietsenbranche. Wanneer u vragen heeft over een product of bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Alles ging zo als afgesproken
Ik heb nu twee eBike 's gekocht bij jullie en perfect zo vriendelijk en alles wordt heel goed uitgelegd hoe alles werkt.
We zijn er echt heel blij mee
prima service. mooie fiets. vooralsnog dik tevreden
Zeer goede service en advies aan de telefoon gehad. Dit advies ook meegenomen in de keus van de nieuwe elektrische fiets. Afleveren ging heel spoedig en professioneel.
Goede service , top
De bestelling ging vlot evenals de afhandeling van de bestelling.
Leveringsdatums werden voorgesteld en dit vond ik persoonlijk zeer gemakkelijk om dan een verlofdag in te plannen voor de dag van de levering.
Nu nog afwachten of dit nagekomen wordt.

Vier sterren is omwille van de reclame die ik krijg om de fiets te vervolledigen voordat ik deze in ontvangst heb mogen nemen. Toch wel een agressief verkoopsgedrag, zeker omdat men nog niet weet wat we gaan krijgen. Er is een évaluatie periode van twee weken, waarna men kan afzien van de aankoop, en opties zijn dan voorbarig. Na de levering zou dit een gezondere zaak zijn. We hebben een fiets voor U terwijl ik net een fiets aangekocht heb is ook niet echt doordachte verkooptechniek en geeft een gevoel van opdringerigheid en zeer klant onvriendelijkheid. In feite zouden drie sterren meer dan voldoende zijn omdat hetgeen ik initieel wou, ook vlot afgehandeld werd.
Benieuwd naar wat komen gaat.
Steek gewoon reclame bij de levering van de fiets en de timing zou dan toch al beter zijn.

Mvg,
*****
Mooie fiets geleverd in het hoge Noorden.
Chauffeur keurig op tijd en zeer vriendelijk. Fiets is netjes afgeleverd en was goed beschermd.
Zeer klantvriendelijk.
Ik raad Matrabike aan.
****
Goed en eerlijk advies gekregen over de Vogue Elite. Mijn dochter gebruikt hem voor school en is er heel blij mee.
Veel kilometers op een volle accu en een stille motor.
Goede en fijne ondersteuning, zelfs als ze op haar hardst fietst komt ze uitgerust en niet buiten adem aan op school.
We zijn tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden van de status. Een dag voor levering kregen we het tijdstip van bezorgen door. Netjes optijd afgeleverd met het krat al gemonteerd, top!
Voor het fiets Vogue Elite ebike kan ik wel 5 Sterren geven!!!
Een goed fiets.
Bij levering ontbrak het dopje van de schroef v het stuur, mail gestuurd volgende dag kwam een nieuw dopje, maar niet het goede dopje, nog een mail gestuurd over het dopje, geen reactie op mijn mail.
Er zat een fabrieksfout in de standaard ( een as zat los), opgebeld, een week later was er een nieuwe standaard,
maar het was niet de originele standaard en ook niet met een brede stand, zo staat het fiets echt niet veilig bij harde wind.
Weer opgebeld en pas als ik het opeiste dat ik de originele wil stopte de klantenservice met rare verhalen (ik voelde mij als lastige mens en niet als een klant).
Er zat ook nog een fabrieksfout in de trapsensor ( als die nat wordt krijgt die een kortsluiting en de ondersteuning werkt niet),
en deze zal repareert worden, oké( dit gebeurde bij de erste rit van mijn dochter naar haar nieuwe school)
Conclusie:
Ik vind het niet erg als er fabrieksfouten zijn, in feite is de Vogue E-Elite een top fiets!!
De klantenservice doet maar wat en geeft het gevoel een lastige klant te zijn!!!
Het fiets is nog steeds bij Matrabike , bijna 4 weeken naar het melden van de klacht(trapsensor) en ik ben nog niet informeert hoe lang het nog zal duren.
Dit fiets heb ik voor mijn dochter gekocht voor de middelbare school(15km afstand) en tot nu tot mag zij het met haar oude te kleine fiets doen en ik heb het fiets 6 weken eerder gekocht,
dit laat een slechte klantenservice zien, het wordt wel gedaan maar hoe lang duurt het dan(?), en of die originele standaard en dopje geplaatst worden weet ik ook nog niet.
Dit vind ik heel teleurstellend en in principe kan dit Matrabike ook voorkomen door een kleine kwaliteitscontrole.
Ik had voor een montage door Matrabike gekozen zodat het fiets rijklaar is maar: luchtdruk banden 2,8bar, spatbord achter contact met de band bij het fietsen, achterrem werkte niet goed door slechte afstelling en bij de bagagedrager achter zaten twee moertjes een beetje los, dus niet rijklaar!!!
De Webside vind ik top ook de fiets maar dat een of andere kan echt niet! ( Of ik ben de pechvogel 2023 bij Matrabike, die bestaan ja ook)
Ik wilde nog een fiets voor mij kopen maar erst afwachten hoe het verder met de Vogue E-Elite gaat en wanneer mijn dochter na zo lang wachten haar nieuwe fiets in gebruik mag nemen zodat zij die dagelijkse 30km niet meer zelf moet trappen.
Groetjes

Loading...

Het eKomi zegel