Certificaat

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Matrabike.nl
Matrabike.nl
Matrabike is al meer dan 27 jaar het voordeligste adres voor uw fietsplezier! Destijds begonnen met de verkoop van fietsen uit een garagebox. Nu zijn we uitgegroeid naar een team van meer dan 50 fietsliefhebbers. Wij staan voor u klaar om u te helpen met de aankoop van uw fiets. Wij helpen u graag in onze webwinkel, maar ook in één van onze acht winkels in Nederland en België. We verkopen ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en zijn daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. Het volume voordeel wat dit oplevert rekenen wij door aan onze klanten. U mag bij ons dus altijd rekenen op de scherpste prijzen!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik heb hem nog niet binnen, heb hem vorige week al besteld
Telefonisch zijn jullie niet te bereiken en na 3 minuten wordt de lijn automatisch afgebroken. Fiets zou 13-3 geleverd worden, maar nog niet ontvangen....
Ik kan geen feedback geven want ik heb mijn fiets nog steeds niet!!!!!! Heb nog steeds niet gehoord wanneer dus van mij slechte feedback
Ik had een display met bediening voor een e-bike besteld was wel gewoon op tijd binnen, maar er zaten geen boutjes en moertjes bij om alles op het stuur te monteren, en het display kon je niet monteren omdat de beugels van het display een grotere doorsnede had dan het stuur.
En de bediening kon je wel monteren dus ik had gebeld omdat ik in Waalwijk woon kon ik langs komen voor de beugels van het display ze moesten zelf ook wel een beetje lachen dat het display niet gemonteerd kon worden.
Ik was naar het bedrijf gegaan en ik kreeg een stuk van een binnen band mee kon ik de ruimte mee opvullen, klein beetje belachelijk voor een product van *** euro. Maar ja ik had het display nodig want mijn vrouw was met de fiets gevallen dus het was allemaal kapot.

Bad service ! Bought my bike and the delivery not happen in 3 working days yet ! Its have been 10 days now :( I want my money back !
The bike is nice and solid. Note that the seat cannot be lowered all the way due to the bulky suspension structure underneath the seat.
The service was great.
Telefonisch slecht bereikbaar en als je dan iemand aan de lijn krijgt worden afspraken niet nagekomen.
Niet teruggebeld en geen reactie op contactformulier.
Goed
Snelle levering prima fiets voor de prijs
Alles goed

Loading...

Het eKomi zegel