Certificaat

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Matrabike.nl
Matrabike.nl
Matrabike is al meer dan 27 jaar het voordeligste adres voor uw fietsplezier! Destijds begonnen met de verkoop van fietsen uit een garagebox. Nu zijn we uitgegroeid naar een team van meer dan 50 fietsliefhebbers. Wij staan voor u klaar om u te helpen met de aankoop van uw fiets. Wij helpen u graag in onze webwinkel, maar ook in één van onze acht winkels in Nederland en België. We verkopen ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en zijn daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. Het volume voordeel wat dit oplevert rekenen wij door aan onze klanten. U mag bij ons dus altijd rekenen op de scherpste prijzen!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Just have received new bicycle for my child. It looks very sturdy and well made. Too early to judge the durability. Although, the order has been delivered few days later than expected, due to holidays, I believe, it arrived fully assembled which is great. So far only good experience so I can recommend Matrabike for future purchases.
Fantastische service, hele snelle keurige levering!
Super service. Altyd vriendelijk, ook de bezorger is een vreselijke vriendelijke man.
perfecte levering na bestelling van uit het buitenland.
goed product voor een prijs die bijna nergens wordt geëvenaard..
helemaal tevreden
goede service hij stond al in elkaar. Hij was alleen een dag te vroeg bezorgd waardoor er niemand thuis was maar even een belletje van de koerier en het was zo geregeld. Heb alleen geen aankoop bon waar de garantie op staat die zou ik graag ontvangen.
Goede service en snelle aflevering. Helaas was de fiets te groot voor mijn zoon maar de retourprocedure was ook duidelijk en snel. Complimenten!
Ik heb een Romet Angel 1.9-fiets besteld. De fiets is in het algemeen goed, maar ik moest pedalen vervanging kopen, omdat het linker pedaal defect was en tijdens het rijden constant zou vallen.
bij het afleveren van de heren fiets werd volgens makering een lingse en een rechtse trapper aan gegeven ,terwijl het 2 linkse trappers waren zo doende draad beschadinging. bij de 2 levering was het wel in orden ( L en R ). een fietsenmaker heeft dit hersteld met exstra kosten .
Bedankt voor de goede kwaliteit/prijs.
Zeer tevreden ermee.
Snel en correct. Keep up the good work

Loading...

Het eKomi zegel