Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Esther B.
De kwaliteit is zeer goed en ben uiterst tevreden en ik heb inmiddels al een hele verzameling aan MAG schoenen haha, echte aanrader!
Monica V.
snelle bezorging van de schoenen die ik vroeger altijd had. was ze uit het oog verloren. nieuwe klant dus
Christel V.
Ik heb al verschillende MAG's schoenen en ben heel tevreden. Het zijn schoenen van kwaliteit en ze hebben iets bijzonders, iets wat ze tot MAG's maakt. De leveringen verlopen altijd soepel en vlot. Laatst heb ik schoenen omgeruild en dat ging supersnel. Nog diezelfde week had ik mijn nieuwe schoenen. Ik ben blij met MAG's
Wilma Z.
Dit keer niet naar Roosendaal afgereisd maar besteld in de webshop. Helaas pasten de schoenen niet zo goed als de eerder gekochte modellen. Geretourneerd, de afhandeling was snel en correct.
Mike R.
Niets negatiefs te melden: de schoenen zijn van goede kwaliteit en lopen perfect. Dit is mijn derde paar. Ik ben zeer tevreden.
Joke V.
Had sandalen(4011) besteld in maat 41, maar de kruisbanden zaten te los op
mijn wreef waardoor ik naar voren schoot! Na telefonisch overleg besloten deze om te ruilen voor sandalen met 3 af te stellen gespen(4016). Deze werden heel snel voor mij opgestuurd, en zaten meteen perfect! Bedankt voor de snelle én goede service!!
Anita B.
Vlotte reactie op de via mail gestelde vraag.
Klantvriendelijke medewerkers die goed kunnen adviseren.
Vlotte verzending.
En tot slot...fantastische schoenen.
monique w.
super mooie schoenen weer helemaal tevreden
Lies K.
Zeer tevreden, wordt op de af gesproken geleverd.Ga zo door.
mariette p.
Geweldig bedrijf. Hebben tenminste nog een telefoon.
De schoenen zijn sexy en lopen geweldig
Megamocks met veters voor de zomer