Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Willeke D.
Heerlijke schoenen! past overal bij
Angelique W.
Goede persoonlijke service
Anagien W.
Hele goede service.
Schoenen zitten lekker comfortabel.
Corry W.
Tevreden met de snelle levering en service. Slippers geretourneerd want ze waren veel te grof en te zwaar.
Conny B.
Goede schoenen fijn presentje en prima levering.
Josien V.
Ben tevreden over de bezorging maar niet zo blij met de schoenen, na een halve dag dragen van deze schoenen zijn allebei mijn hielen stuk dit heb ik nog nooit met schoenen meegemaakt, was zo blij met dit model omdat ik mijn eigen steunzolen erin kan doen, heel jammer. Josien
Claudia T.
Mooie website.
Schoenen zijn helaas niet goed voor mij, te laag.
Heb andere besteld, maar gelijk de eerste bestelling zijn deze al bijna 3 dagen onderweg en nog geen idee wanneer ze binnen zijn.
Het verzenden duurt te lang. De schoenen houdt ik hier tot ik de nieuwe binnen heb. Jammer dat het zolang duurt.
Desiree V.
Het leveren van de artikelen duurde langer dan 1 week.
De schuld wordt gelegd bij PTT
Begrijpelijk, maar neem aub een ander bedrijf om uw artikelen te leveren.
PTT heeft ook nog de artikelen inde voortuin van de buren gelegd achter een bankje.
Zonder daar vooraf een goedkeuring voor te hebben gehad.
Ik kreeg een mail is afgeleverd.
We hebben lang moeten zoeken voor we erachter kwamen dat het dus neergelegd was en ook nog bij de buren in de tuin.
Voor het bedrag waar wij de aankopen hebben gedaan €360,00 had ik wel een betere service verwacht!
Jolanda W.
Mijn winkel ervaring is prima ben tevreden.
Mooie kwaliteit en snel geleverd.
Ik geef 4 sterren.
Ik zou alleen graag zien dat de artikelen wat meer keuzes hebben.
Vb meer verschillende modellen zomerschoenen.
Esther M.
Voor het eerst deze schoenen. Goede ervaring. Sandalen lopen lekker. Goede maat. Erg tevreden en kom zeker terug in de winkel!!