Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Beja D.
Snelle levering en fijne schoenen met een goed voetbed.
Manon K.
Had prachtige witte gympen besteld, maar die waren voor mij wat de zool betreft te stug (door litteken onder voet) Helaas. Gebeld met de klantenservice. Goed bereikbaar. Werd vriendelijk geholpen en met mij meegedacht voor andere alternatieven.
Riet G.
Ik was heel blij met mijn nieuwe schoenen die ook spoedig arriveerden. Helaas moest ik na 3 x dragen vanochtend constateren dat een van de schoenen te krap gestikt is en dus uit elkaar wijkt. Ik zal ze morgen retourneren en zou graag een nieuw paar ontvangen in de hoop dat het ik een goed paar ontvang waar ik net recht lang plezier van heb.
Maaike B.
Ben super tevreden over Mag.
Heb de omgeruild sandalen binnen, en helemaal blij. Ze zitten perfect. 👌🙏
De nodige laarzen, en sandalen besteld.
Stuk voor stuk allemaal goed. ‼️
Maar ook de vriendelijk mensen ,die er werken.
Kon rustig bellen om informatie enz.
Dus vandaar mijn 5 sterren.
Jolanda v.
Supermooie schoenen! Zitten fantastisch, erg blij mee!
Jolanda F.
Nadat ik de bestelling had binnen gekregen, bleek de schoen te klein voor mijn steunzooltjes, dus retour verzonden. Dit is een makkelijke procedure, prettig. Binnen een kleine week een grotere maat ontvangen, maar nu blijkt dat de schoen wel passend is voor mijn steunzool, maar te breed/wijd valt voor mijn voeten.....o, zo jammer!!!! Want ik vind het een ontzettend leuke schoen! Ik ga deze weer retour verzenden en verwacht dat jullie dit weer prima oplossen door het bedrag retour te storten. vr.. gr. ***
Mary van Meer L.
Lopen fantastisch en ruimte om je voeten goed te bewegen zonder dat je voorvoet bekneld zit. En natuurlijk leuke kleuren wat de schoenen speels , vrolijk maakt. Je kan er gewoon een wandeling mee maken.
Brigit C.
Snelle correcte levering
Quirina Z.
Geweldige schoen instappen en je loop er zo op weg echt fantastisch ze lopen heerlijk
Annerieke L.
Roze sandalen met dichte hak en neus, ze zitten goed, zijn erg leuk! De sokken die ik erbij kreeg waren niet helemaal mijn smaak (wit met oranje letters) en zouden een upgrade mogen krijgen met wat meer MAGkarakter. Een gratis cadeautje is natuurlijk op zich wel een mooi gebaar, het kaartje ook.