Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

rachel t.
Sandalen besteld. Snelle levering. Zat een fout in het motiefje dus teruggestuurd om te ruilen. Netjes opgelost en na paar dagen een nieuw paar ontvangen. Goede service
Margreet S.
Ik heb lang nagedacht of ik ze zou kopen. Elke keer naar de website om te kijken. Uiteindelijk de knoop doorgehakt. De schoenen werden heel vlot geleverd. Ik vind ze heel erg mooi en ze zitten geweldig!!! De prijs is hoog maar de kwaliteit is er ook naar. Geen seconde spijt van deze aankoop.
Jessica S.
1 keer een bestelling gedaan en nog geen 24 uur later een reactie dat het paar toch niet aanwezig was voor mij. Was dus de eerste en laatste keer
Miranda W.
Ik ben nog nooit zo geduldig, kundig en goed geholpen als bij MAG schoenen.
Jessica P.
Hele leuke, zomerse schoenen. Al veel complimenten over gehad! Zoals alle Mag’s lopen ze heel fijn en kun je je eigen zooltjes erin doen. Top aankoop!
Karen J.
Ik had sneakers van een ander merk gekocht en heb spijt. Wat zijn leren schoenen en een goede zool toch belangrijk. Kleur is prachtig. Extra veters. Leuke enkel sokken. Snel geleverd.
Tinekek v.
Snee levering en de schoenen zitten lekker
Marziana C.
Heb ondertussen al heel wat paren MAG schoenen en het is altijd een feestje als het pak bezorgd wordt. Niet alleen zitten en lopen jullie schoenen geweldig, ook het extra cadeautje is altijd super leuk. De keuze is reuze en bestellen is een makkie. Als je eenmaal MAG hebt gekozen wil je niks anders meer.
Ylande d.
Zeer snelle levering en snel en duidelijk antwoord op vragen
Tineke B.
Snelle verzorgde levering.