Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

H R.
Snelle verzending, altijd een kadootje bij de bestelling. En....gewoon mooie schoenen, kwaliteit en modern.
Lydia M.
Hallo Ik.kom niet in de winkel ik bestel al een paar jaar online en dat bevalt mij erg goed goede service is echt toppie en als je een mailtje stuurd dan krijg je altijd een vriendelijk mail terug en als je belt ook. Alles is perfect en goed geregeld...toppie winkel
Danielle M.
Snelle en nette service. Persoonlijk gemaakt door kaart en cadeautje
Carla M.
Super fijne schoenen, voor super loopgemak
Linda B.
Snelle verzending en prettige klantenservice. Schoenen lopen fijn en voor dames ook grote maten.
Adriana M.
MAG-team: Alles is hartstikke keurig in orde wanneer ik een bestelling heb gedaan bij jullie! Ik heb pas 3 x besteld..want ben helaas niet zo rijk..maar het is altijd zo verzorgd en met liefde verstuurt! Super! Gratis sokken en een vriendelijke notitie erbij maken het af! Ik ben zeer tevreden en blijf ook in de toekomst bij jullie gave laarzen/schoenen kopen! Ga zo door! Vriendelijke groeten van ***.
Ben v.
Inmiddels tweede paar schoenen bij jullie gekocht!
Ik zou geen ander merk meer willen, complimenten!
Petra V.
goede producten,goede levering,goede betaalwijze alles goed en fijn,ga zo door mijn complimenten een 10 waard.
Linda D.
Altijd snelle levering. Aantal keer telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Caro v.
Hele leuke hippe schoenen. Mooi afgewerkt en zitten heerlijk. Verrassing: een leuk extraatje in de schoenendoos. Aardig kaartje erbij. Helemaal top! ❤️