Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Ncole D.
Snelle levering
Diana M.
Heel erg fijn en snel geholpen nav een mail omtrent een maat en ruiling
Elly D.
De volgende dag de schoenen al thuis...netjes verpakt aan gedaan en idd geen zere voeten
Het bovenkant bij de enkels is nog wat stug
Had ze voor mn werk gehaald ideaal...loop veel...
Jammer dat er geen ritsje inzit in dit model

Wel andere modellen maar vindt juist dit model leuk ...jaren geleden hadden ze dit wel

Maar zou het zeker iedereen aanraden
Marjan P.
Prachtige schoenen, zitten heerlijk. Heel fijn verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Fijn om uit te pakken, prachtige doos en ook nog een kadootje!
Harriët B.
Snelle verzending, goed verpakt. Ontzettend mooie laarzen, heel goede kwaliteit!
Janet B.
Ik ben zeer tevreden over de schoenen van Mag en de service. De verschillende modellen die ik heb lopen fantastisch, en geven veel steun. Vragen worden altijd snel en uitgebreid beantwoord! Dus ik ben erg blij met Mag!
Josephine v.
Ze mogen dan met de prijs aan de hoge kant zijn, je krijgt er geweldige fijne schoenen voor terug. Wat een heerlijk zacht leer, en fantastisch voetbed. Ze zijn zeker een aanrader!
Christine v.
Wat lopen de MAG laarsjes en schoenen heerlijk. Geen blaren en je kunt ze de hele dag aanhouden. Ook staan ze onder zowel een broek als rokje erg leuk. De geweldig zittende sokken zijn ook al TOPPERS. Ik heb inmiddels 13 paar, dus je snapt dat ik een echte MAG fan ben. Ook het bedrijf is erg behulpzaam, reageert snel en is makkelijk te bereiken. Je kunt op afspraak langs komen om te passen. Bij je bestelling komt een leuke kaart en een cadeautje.
Desiree v.
Mooie kwaliteit schoenen, die ook nog eens heerlijk lopen.
Heb één paar teruggestuurd en heb mijn geld supersnel teruggestort gekregen.
Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Judith S.
Zoals gewoonlijk weer super goede service. Snelle verzending, en de schoenen zijn super leuk en zitten heerlijk.