Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiƫle website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Quirina Z.
Goede service snelle levering
En fantastische schoenen die heerlijk
Lopen en die geweldig zitten
Ik ben echt een MAG FAN
Anca v.
Snel ontvangen en de maatstaven voor de goede maat was erg prettig en klopte goed!
Mooie schoenen en ik ben er erg blij mee!
V O.
Na het eerste paar ontvangen te hebben, heb ik binnen enkele dagen een tweede paar schoenen bij Mag besteld. (Andere kleur, ander model)
Ze zitten als gegoten om mijn brede voet met hoge wreef. Het leer is heerlijk soepel en mijn eigen zooltje past in de schoen
Een vraag die ik had, werd ook snel beantwoord.
Greetje V.
Geweldige schoenen.
Antonia B.
Fijn dat je altijd iemand aan de telefoon krijgt. Ik heb nu 4 paar dezelfde Mags, je loopt erzo op weg, ondanks mijn neuropatie, en een beetje hallux valgus. Gezien de boomers er hip bij willen blijven lopen ondanks voetproblemen, zou het fijn zijn als er overal een zijrits in zou zitten.
Monique v.
Weet dat ik vroeger altijd MAG droeg en waarom ik ze daarna niet meer wilde/of had ,weet ik eigenlijk niet meer.
Tot ik ze tegenkwam op facebook en was meteen weer verliefd op bepaalde modellen,dus meteen weer een paar gekocht.
Er zullen er vast meer volgen , want ze zitten heerlijk.. lopen perfect en zijn prachtig
Nancy M.
Weer snel geleverd. Voor het eerst sneakers besteld, zijn prima! Breed genoeg, ademend, soepel.
Rita K.
Ze lopen geweldig
Danielle B.
Schoenen zitten heerlijk heel blij mee
Els V.
Mooie kwaliteit leder, mooie kleur, mooie vormgeving.
Brede leest, had daar graag meer over geweten.
Mensen met een smalle voet kunnen deze schoen niet aan, graag vermelden!