Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Melanie B.
Bestel eigenlijk ieder jaar wel een paar schoenen bij Mag. Altijd zeer tevreden. Deze keer paste de schoenen mij niet goed en heb voor het eerst een paar retour gestuurd. Ook over de afhandeling van deze retour ben ik zeer tevreden. Ben netjes en snel op de hoogte gehouden via de mail. De betaling werd snel terug gestort. Dus ondanks dat de schoenen mij niet goed zaten, toch zeer tevreden.
Joyce N.
Snellevservice,mooie schoenen.
Zitten fijn! Wel prijzig maar echt geen spijt!!
Antje D.
Hele fijne en kwalitatief goede schoenen met uitneembare zool
Elisabeth t.
De kwaliteit van de schoenen is heel goed, de levering is snel en toen ik de schoenen helaas moest terugsturen omdat ze niet pasten kreeg ik specifieke aanwijzingen waar ik informatie over maten en inlegzolen kon vinden op de website. Alles ademt kwaliteit, heel fijn
Irma G.
Altijd leuke afbeelding vd schoenen. Vind ik prettig. Bij vragen altijd snel antwoord. Schoenen lopen fantastisch!
Gertie H.
De laarzen waren binnen een paar dagen binnen. Ze zien er mooi uit en zijn goed afgewerkt. En het belangrijkste ze lopen heerlijk heel.blij met mijn aankoop.
In de jaren 90 droeg ik al de megamoks. Dus ben al lang fan
Marina V.
Goede schoenen loop er lekker op
Jolanda V.
Ze zitten heerlijk !!
Judith D.
Hele goede service. Vriendelijk mensen aan de telefoon en via de mail
Juliëtte K.
Snel geleverd en prima pasvorm