Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiƫle website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Karin M.
Ik had het model MPS3 6603 pomegranate in maat 40 besteld. Dat is mijn normale maat, de lengte van mijn voet is 25,5 cm. Ze waren echter de klein en de kleur was ook niet wat ik ervan verwachtte. Ik kon ze gratis ruilen voor maat 41 in Rain Forrest. Deze zitten heerlijk. De service is super.
Maartje v.
Contact gehad met klantenservice. Heel snel, goed geholpen!
Nanda V.
Zijn mooien schoen en zitten erg lekker
jopie L.
snelle correcte service en uiteraard is MAG min favoriete schoensoort, pasmaat en pasvorm altijd kloppend, mooi materiaal en een uitneembaar voetbed, dus zeer tevreden.
Linda J.
Goede service en schoenen zijn snel bezorgd.
N. G.
Al zo vaak in de advertentie gezien, nu in huis... ze zijn precies wat ik verwacht had.
Jacqueline I.
Snelle bezorging en prachtige kwaliteit schoenen en slippers.
Melyssa H.
Goede kwaliteit schoenen!
Ook heel fijn om te weten waar het bedrijf hun spullen vandaan haald, hoe de schoenen worden geproduceerd en dat fabrieksarbeider eerlijk betaald worden.
Voor mij is de prijs een investering maar de schoenen zijn de investering absoluut waard :)
Ada v.
Het zijn heerlijke schoenen, maar ik vind ze moeilijk aan en uit te trekken!
Ik had gedacht dat er een rits aan de zijkant/ binnenkant van de laarsjes zat, maar zijn alleen maar veters..
Dus je trekt ze niet zo snel aan!
Verder heel goed en snel verzonden en keurig netjes ingepakt
Saskia T.
Goede service en heerlijke schoenen