Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiële website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Roos v.
Lekker duidelijk en een no nonsens shop. Heldere beschrijving en keuze in modellen en kleuren ook heel prettigen. Bij twijfel of vragen telefonisch makkelijk te bereiken. Fijn te woord gestaan ook. Gewoon degelijke Hollandse mentaliteit. Net nog doorgegeven aan een collega toen ze de mijne zag en ze ertelde dat ze er "vroeger" al zo blij mee was.
Monique R.
Geweldige laarsjes.
Apart design en prachtig met de hand gemaakt 👍
Marianne B.
Graag maatje groter voor mij. De 43 die ik bestelde, en altijd draag, viel te klein. Helaas nu geen toffe laarzen voor mij deze winter. Maar Weer heren sneakers gekocht
Fanny D.
Duidelijk en snelle levering
Wilma S.
Snelle levering.
Jacoline V.
Leuke schoenen goede kwaliteit. Snelle levering
Esther T.
Goed geholpen om de juiste keuze te kunnen maken, de schoenen zitten superfijn
Carla M.
Omdat ik deze schoenen ook al in het zwart heb, weet ik als geen ander hoe fijn en mooi ze zijn in het bruin. Ze zitten en lopen perfekt, ze hebben een heel donker bruine kleur, echt trend van de winter, keuze was snel gemaakt.
Christa B.
Hallo.
Ik zou graag een foto sturen van mijn blote voeten, want ik heb helaas geen schoenen. De maat die ik wilde was er niet en zonder pardon kreeg ik m’n geld terug. 😬
Ik ga opnieuw in de shop kijken denk ik..
Susan L.
Snel geleverd en al veel vomplimenten gehad op mijn schoenen. Heel blij met de barefootmodellen, die zijn wat breder. Echt super!