Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiƫle website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

Gerda H.
Snel besteld snel geleverd en top kwaliteit
Rosa D.
Uitstraling, pasvorm, service, allemaal perfect!
Sil K.
De laarzen zijn erg mooi maar behoorlijk prijzig voor wat je krijgt.
Ook heb ik blaren net boven mijn hiel waar veel stiksels zitten
Ik heb ze twee keer gedragen dus ze zullen niet retour kunnen ben ik bang.
Ik zal niet nog eens bestellen ivm de prijs product verhouding.
Heel jammer want er staan ontzettend leuke producten op de site. Met vriendelijke groet, ***
Judith S.
Via de socials zag ik mooie laarzen, ik had wat vragen eronder gezet. Deze werden zeer snel beantwoord. De laarzen waren in de uitverkoop en ik heb ze gekocht. De aller eerste keer dit merk en ze zitten als gegoten. Zo blij met mijn keuze. Ze kwamen via de post goed ingepakt in de doos binnen en vrij snel. Die sokken zijn supergaaf die erbij zaten. Zooltjes kunnen eruit en mijn steunzolen passen goed in de laarzen. Mss dat ik binnenkort nog een lager modelletje aanschaft.
Sia P.
Snelle levering en schoenen die erg lekker zitten. Tussenmaten zouden fijn zijn.
Wilma M.
Jammer, dat het maar weinig fysieke winkels zijn. Niet hier in de buurt
Dorothee S.
Bestellingen snel bezorgd..en ruilen gaat heel makkelijk en snel..is er iets niet goed geweldige service ..een bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen ..Goede service en natuurlijk heerlijke schoenen
Chantal V.
Prachtige schoenen. Duidelijke communicatie.retourneren gaat perfect en wederom duidelijke communicatie
Sjoukje J.
Duidelijke website, goede omschrijving van.de schoen. Zoals de pasvorm, is de zool uitneembaar etc. Snel besteld en volgende dag geleverd. SUPER! Als kadootje een paar sokken erbij!
Hannie M.
Fantastische stevige schoenen eigenlijk aan en nooit meer uit (met 1 dag waren ze al ingelopen zonder blaren gehad te hebben)
Voor mij is het belangrijk om goede schoenen te hebben, omdat ik veel sta om mijn werk