Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAG
MAG
MAG.NL is de officiƫle website van het schoenenmerk MAG. MAG ontwikkelt en verkoopt jonge, eigenzinnige schoenen waarbij heerlijk lopen gegarandeerd is.

C V.
Goed en persoonlijk contact gehad over sandalen die ik wilde kopen.
Helaas wel de verkeerde maat uitgekozen, daardoor moest ik ruilen. Wat ook best snel ging .
Fijn personeel en hele leuke goede schoenen. Ze lopen als vroeger
TJ S.
Leuke webwinkel met leuke aanbiedingen.
Bij je bestelling leuke verrassing.
Schoenen van uitstekende kwaliteit.
M V.
Ik heb de feet gekocht en wat verbeterd zou kunnen worden is hetgeen dat de stof niet verder bij de buurt ingekort kan worden als het leer wat uitloopt. Ik heb nu het verste gaatje gebruikt en hij kan straks niet strakker gezet worden. Het leer is dan te breed en er kan geen gaatje bij geprikt worden om die reden.
Verder weer een topmodel erbij
Elvira W.
Zou geen ander merk meer willen, zitten echt perfect
H.J. Z.
Fijne schoenen, "vroeger" ook veel gedragen!
Rita K.
Super schoenen laarzen zitten perfect
Maj W.
Perfect
Jeanne L.
Goede winkelervaring en de levering was op tijd en heel goede schoen met een fantastische pasvorm....in mijn geval goudkleurige sandalen met dikke zool en 3 tal gespen op iedere schoen....ze lopen fantastisch....
Paulien O.
Hele fijne schoenen, die net iets te groot waren, maar dat werd keurig opgelost door de fijne klantenservice!
marion H.
Mijn bestelling was door Post.nl telaat en jullie boden daar excuses voor aan helemaal Top Dan de verpakking was echt heel netjes en stevig alle lof blijf zeker kopen bij jullie en beveel het ook aan super service