Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAATSTUDIO.nl
MAATSTUDIO.nl
MaatStudio.nl is dè meest complete online winkel in raamdecoratie en zonwering op maat. Onze collectie bestaat uit houten jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plisségordijnen,inbetween gordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, screens en zonneschermen. Tijdens kantooruren staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies over onze topproducten. MaatStudio.nl onderscheidt zich door een sterke focus op advies bij het bepalen van de juiste kleuren raambekleding (gratis kleurstalen), het inmeten (gratis inmeten, opmeten aan huis), het bestellen en het monteren van raamdecoratie, rolluiken en zonwering (montageservice). Zo zorgen we ervoor dat u de juiste raamdecoratie of zonwering kiest in de juiste maatvoering en kleur. Van wens tot uitvoering, het kan allemaal. Onze raamdecoratie, zonwering en rolluiken zijn van hoge kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en zeer snelle levertijden! We nodigen u uit de beoordelingen van onze klanten door te lezen, want vooral de waardering van klanten telt! Graag tot ziens, Team MaatStudio.nl

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Henk K.
Snel, simpel te bestellen en van een goede kwaliteit tegen een meer dan redelijke prijs. Snelle levering en bezorging.
Paul B.
Goed (met zorg) verpakt. Leverantie stipt.
Duidelijke instructie. Zelfs een leek kan de bestelling en montage uitvoeren.
Jo D.
Betreft houten jaloezieën: voldoende keuze van zowel breedte maten als ook kleuren. Levertijd was buiten verwachting snel, nl 1,5 week na bestellen. Duidelijke meetinstructie's en montagehandleiding.
Afwerking van lalouzieen en afdeklijst is hoogwaardig. Afdeklijst wordt nl door magneten op zijn plaats gehouden. Kortom: zeer tevreden.
maurice s.
Erg blij met mijn bamboe jaloezie.
Maatstudio heeft zeer scherpe prijzen en de kwaliteit is ook zeer goed. Hoe dat het verpakt aankomt is alleen een goede reden om bij maatstudio tot aankoop over te gaan.
Volgende keer bestel ik hier weer en dat is zeker.
Eva F.
Vakwerk en snelle levering!
Rg V.
Na een verkeerde bestelling te hebben ontvangen,netjes te woord gestaan,snelle reactie en snel tot een oplossing gekomen
Eef N.
Duidelijk website. Bestelling geleverd en makkelijk te bevestigen. Alles naar tevredenheid. Mooi product.
Jan d.
Zat geen bevestigingsmateriaal bij. Staat niet vermeld als je bestelt. Vervelend, nu op het laatste moment nog moeten regelen. Geplande afspraak om te plaasten kon daarom niet doorgaan.
Ahmed A.
Tevreden over de bamboe jaloezieën.
Jammer dat er een deuk was in de cassette waar het rolmechanisme in zit. Gelukkig is dit niet meer zichtbaar na het plaatsen van het afwerklatje.
Maurice B.
Klantenservice goed te bereiken,vriendelijk personeel, en duidelijke uitleg.
Snelle levering
Mooie houten jaloezieën en staat erg mooi.

Loading...

Het eKomi zegel