Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Maatstudio.nl
Maatstudio.nl
MaatStudio.nl is dè meest complete online winkel in raamdecoratie en zonwering op maat. Dagelijks staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies over onze topproducten, ook tijdens de avonduren en in het weekend. MaatStudio.nl onderscheidt zich door een sterke focus op advies bij het bepalen van de juiste kleuren (gratis stalenservice), het inmeten (gratis inmeetservice aan huis), het bestellen en het monteren (montageservice). Zo zorgen we ervoor dat u het juiste product kiest in de juiste maatvoering en kleur. Van wens tot uitvoering, het kan allemaal en dat voor aantrekkelijke prijzen en voor zeer snelle levertijden. We nodigen u uit de beoordelingen van onze klanten door te lezen, want vooral de waardering van klanten telt! Graag tot ziens, Team MaatStudio.nl

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik heb voor de eerste keer hier besteld.
De site is duidelijk en ze komen gratis inmeten boven de 750 euro. Dit heb ik laten doen en ben zeer tevreden.

De levering was snel en volgens afspraak. Ik heb de montage zelf gedaan maar dit was makkelijk.

De producten zijn van een goede kwaliteit en zien er perfect uit.

Ik ben heel tevreden en kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Telefonisch besteld doordat ik een 'te' grote luxaflex nodig had; zeer goede service van uw medewerker!
Bij levering van alle 4 luxaflexen helaas 1 colli niet aanwezig (kwijt volgens humeurige chauffeur van transmission) echter de service van jullie en ook de 2de chaufleur van transmission die de ontbrekende colli kwam afleveren maakte mijn dag weer helemaal goed!
Ondanks dat het geen perfecte levering was, zal ik jullie zeer zeker aanbevelen; de luxaflexen passen perfect en de kwaliteit is geweldig!!
Zeer prettig en deskundig geholpen en tevreden over onze aankoop!
geweldige service en niet duur
correct levering prima verpakt mooie lamellen goede kwaliteit!!
goed geregeld vandaag pas opgehangen maar keurig
zo iedereen aanbevelen.
vrienden van ons gesprekken die willen ze nu ook in hun nieuwe huis mooi toch
Niks op aan te merken alles goed! En mooi resultaat😘
Zeer tevreden over ons rolgordijn. Goede kwaliteit. Perfecte levering. Enige minpuntje. Voor levering naar België vind ik 30 EUR extra veel geld. Maar voor de rest een zeer tevreden klant. Bedankt !
De bestelling is zonder problemen en volgens afspraak afgehandeld.
Ik ben redelijk tevreden over kwaliteit product; montage van de zijgeleiding bleek niet in orde maar heb ik zelf op kunnen lossen.
Ik vind jullie prijs relatief hoog.
Product oogt heel degelijk en was heel makkelijk geinstalleerd. Concurrerende prijs. Maatvoering top en het product was goed en zorgvuldig verpakt en geleverd. Ben er erg blij mee!

Enige minpunt was de communicatie rondom de levering. Ik kon niet bij de leverancier opgeven wanneer ik thuis zou zijn of evt voorkeur voor levering had gehad. Kreeg daarom een geirriteerde chauffeur aan de lijn die onnodig voor een dichte deur stond.
Maatstudio.nl Er wordt nauwkeurig gecommuniceerd over de leveringen: we melden elke levering per mail aan (2 dagen van te voren). Per sms wordt u vervolgens op de hoogte gehouden van de levering, het dagdeel van de levering en vervolgens nog over het tijdstip van levering. Het is te adviseren door te geven als u de levering niet kunt ontvangen. Maar, gelukkig is het toch gelukt. Dank voor de terugkoppeling. Uw maatstudio.nl team

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel