Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

MAATSTUDIO.nl
MAATSTUDIO.nl
MaatStudio.nl is dè meest complete online winkel in raamdecoratie en zonwering op maat. Onze collectie bestaat uit houten jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plisségordijnen,inbetween gordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, screens en zonneschermen. Tijdens kantooruren staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies over onze topproducten. MaatStudio.nl onderscheidt zich door een sterke focus op advies bij het bepalen van de juiste kleuren raambekleding (gratis kleurstalen), het inmeten (gratis inmeten, opmeten aan huis), het bestellen en het monteren van raamdecoratie, rolluiken en zonwering (montageservice). Zo zorgen we ervoor dat u de juiste raamdecoratie of zonwering kiest in de juiste maatvoering en kleur. Van wens tot uitvoering, het kan allemaal. Onze raamdecoratie, zonwering en rolluiken zijn van hoge kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en zeer snelle levertijden! We nodigen u uit de beoordelingen van onze klanten door te lezen, want vooral de waardering van klanten telt! Graag tot ziens, Team MaatStudio.nl

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Goed persoonlijk advies en meedenken n.a.v. opgevraagde foto's via de WhatsApp. Snelle en klantgerichte houding, heel correct en vriendelijk.
Mooie goede kwaliteit van zwarte bamboe jaloezieën. Super snel levering. Montage ging heel makkelijk. Wij zijn zeer tevreden.
Goede service, snelle service, mooi product!
Fijne/ goede ervaring met Maatstudio. Na bestelling nog telefonisch contact gehad omdat ik iets wilde wijzigen. Dan ging snel en was geen enkel probleem.
Top levering
Mooi product, goede service, snelle levering, duidelijke beschrijving en overzichtelijke site.
ik heb 3 hele mooie houten jaloezieën mogen ontvangen. Goede kwaliteit, makkelijk zelf te monteren en het ziet er top uit.

Het enige minpunt is dat bij "type sierlijst" geen maten staan. Ik heb nu voor de middelste vn de 3 jaloezieën een sierlijst besteld, afgewerkt aan 2 zijdes. Dit past helaas niet, waardoor ik deze op maat heb moeten maken en niet helemaal netjes past. En het kost je natuurlijk extra geld.
Voor fysieke afspraak maken was contact moeizaam en uiteindelijk geen fysieke afspraak gehad. Afspraken hierin zijn ook niet nagekomen, erg jammer!

Voor leveringsdag zou het fijn zijn in ieder geval 1 dag van te voren een indicatie te krijgen hoelaat de chauffeur het pakket komt af leveren.
Uitstekende service, dankzij de ruim genomen tijd van de medewerker paste alles perfect en ziet het eruit zoals op de plaatjes op de site. Kwalitatief erg goed. Zeker een aanrader.
Tevreden over de snelle levering. Door omstandigheden een en ander nog niet kunnen monteren, maar ga ervan uit dat alles klopt.

Loading...

Het eKomi zegel