Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maatstudio.nl
Maatstudio.nl
Maatstudio.nl is specialist in hoogwaardige raamdecoratie en zonwering op maat voor woningen en projecten in Nederland. Wij leveren zowel binnenzonwering als buitenzonwering, volledig afgestemd op interieur, gevel, lichtinval en comfortwensen. Onze collectie bestaat uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, inbetween gordijnen en overgordijnen op maat. Daarnaast bieden wij buitenzonwering zoals rolluiken, screens en zonneschermen voor optimale warmtewering, privacy, isolatie en inbraakvertraging. Alle producten worden speciaal op maat geproduceerd en zorgvuldig gecontroleerd voor levering. Wij onderscheiden ons door persoonlijke service en deskundig advies gedurende het hele traject. Klanten kunnen gratis kleurstalen aanvragen om thuis de juiste stof, structuur en kleur te beoordelen. Voor maximale zekerheid bieden wij professionele inmeetservice aan huis en een vakkundige montageservice voor raamdecoratie, rolluiken en zonwering. Zo bent u verzekerd van correcte maatvoering, veilige installatie en een perfect eindresultaat. Naast handmatige bediening leveren wij ook elektrische raamdecoratie en elektrische zonwering met geïntegreerde motoren van Somfy, MotionBlinds en BREL. Deze systemen zijn geschikt voor bediening via afstandsbediening, app of koppeling met smart home oplossingen, wat zorgt voor extra comfort en energie-efficiëntie. Maatstudio.nl combineert maatwerk, kwaliteit en scherpe online prijzen met snelle levertijden en duidelijke communicatie. Transparantie staat daarbij centraal. Via eKomi worden uitsluitend geverifieerde bestellingen beoordeeld, waardoor u hier een betrouwbaar en representatief beeld krijgt van de ervaringen van onze klanten. De hoge klanttevredenheid op eKomi bevestigt onze focus op service, productkwaliteit en professionele uitvoering. Of het nu gaat om één raam of een complete woning met binnen- en buitenzonwering: wij begeleiden iedere bestelling met zorg, aandacht en vakmanschap. Wij nodigen u uit om de beoordelingen te lezen en zelf te ervaren waarom zoveel klanten kiezen voor Maatstudio.nl. Team Maatstudio.nl

Marco d.
Het is een zeer gebruiksvriendelijke website. Bestellen gaat snel en makkelijk. De prijs/kwaliteit is erg goed.
Servet A.
Erg tevreden.
Arina K.
Alles was geweldig: bestellen was makkelijk, veel keuze, goede prijs, levering was op tijd en zonder problemen. De kwaliteit is goed (nou ja, misschien had ik liever een langer touw gehad, maar over het algemeen is het prima).
Lindsay R.
Bamboe jaloezieën, mooie afwerking en snel geleverd..Zeer professioneel aan een goede prijs kwaliteit verhouding.
Marc v.
Top en snelle vriendelijke service
Zat een lichte beschadiging op een lamel(als hier een reparatiesetje voor is heel graag).,ook zat een lint 2e van rechts los (band) weet ook niet goed hoe ik deze moet vast maken.
Anke R.
Snelle levering, mooie jaloezieën. Heel tevreden!
Henny O.
Heel netjes alles gemaakt ,kabels binnen netjes weggewerkt ben zeer tevreden
Esther B.
Wij zijn zeer tevreden
Net vakwerk afgeleverd
Met een fijn en mooi eindresulaat
Een afstandbediening voor de luie mens erbij
Hans H.
In Eindhoven heeft *** ons erg goed voorgelicht over een elektrisch plissé gordijn. Van de week hebben we hem ontvangen en ik heb hem gelijk gemonteerd. Even wat lastig om de app goed in te stellen, maar na een filmpje op internet bekeken te hebben, werkt het perfect. Motor zit mooi weggewerkt bovenin en werkt prima. Erg tevreden, bedankt ***.
Evert B.
,,,