Maatstudio.nl is specialist in hoogwaardige raamdecoratie en zonwering op maat voor woningen en projecten in Nederland. Wij leveren zowel binnenzonwering als buitenzonwering, volledig afgestemd op interieur, gevel, lichtinval en comfortwensen.
Onze collectie bestaat uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, inbetween gordijnen en overgordijnen op maat. Daarnaast bieden wij buitenzonwering zoals rolluiken, screens en zonneschermen voor optimale warmtewering, privacy, isolatie en inbraakvertraging. Alle producten worden speciaal op maat geproduceerd en zorgvuldig gecontroleerd voor levering.
Wij onderscheiden ons door persoonlijke service en deskundig advies gedurende het hele traject. Klanten kunnen gratis kleurstalen aanvragen om thuis de juiste stof, structuur en kleur te beoordelen. Voor maximale zekerheid bieden wij professionele inmeetservice aan huis en een vakkundige montageservice voor raamdecoratie, rolluiken en zonwering. Zo bent u verzekerd van correcte maatvoering, veilige installatie en een perfect eindresultaat.
Naast handmatige bediening leveren wij ook elektrische raamdecoratie en elektrische zonwering met geïntegreerde motoren van Somfy, MotionBlinds en BREL. Deze systemen zijn geschikt voor bediening via afstandsbediening, app of koppeling met smart home oplossingen, wat zorgt voor extra comfort en energie-efficiëntie.
Maatstudio.nl combineert maatwerk, kwaliteit en scherpe online prijzen met snelle levertijden en duidelijke communicatie. Transparantie staat daarbij centraal. Via eKomi worden uitsluitend geverifieerde bestellingen beoordeeld, waardoor u hier een betrouwbaar en representatief beeld krijgt van de ervaringen van onze klanten.
De hoge klanttevredenheid op eKomi bevestigt onze focus op service, productkwaliteit en professionele uitvoering. Of het nu gaat om één raam of een complete woning met binnen- en buitenzonwering: wij begeleiden iedere bestelling met zorg, aandacht en vakmanschap.
Wij nodigen u uit om de beoordelingen te lezen en zelf te ervaren waarom zoveel klanten kiezen voor Maatstudio.nl.
Team Maatstudio.nl

- Positief 97.45%
- Neutraal 1.58%
- Negatief 0.96%
Totaal aantal beoordelingen: 4044
Gemiddelde van 98 beoordelingen (afgelopen 12 maanden)
- 97.45%
- 1.58%