Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maatstudio.nl
Maatstudio.nl
MaatStudio.nl is dè meest complete online winkel in raamdecoratie en zonwering op maat. Onze collectie bestaat uit houten jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plisségordijnen,inbetween gordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, screens en zonneschermen. Tijdens kantooruren staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies over onze topproducten. MaatStudio.nl onderscheidt zich door een sterke focus op advies bij het bepalen van de juiste kleuren raambekleding (gratis kleurstalen), het inmeten (gratis inmeten, opmeten aan huis), het bestellen en het monteren van raamdecoratie, rolluiken en zonwering (montageservice). Zo zorgen we ervoor dat u de juiste raamdecoratie of zonwering kiest in de juiste maatvoering en kleur. Van wens tot uitvoering, het kan allemaal. Onze raamdecoratie, zonwering en rolluiken zijn van hoge kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en zeer snelle levertijden! We nodigen u uit de beoordelingen van onze klanten door te lezen, want vooral de waardering van klanten telt! Graag tot ziens, Team MaatStudio.nl

Ton d.
Vanaf het eerste tot laatste contact verliep alles vlekkeloos! Thuis ingemeten, op laten hangen en alles naar wens verlopen! Mooie kwaliteit super blij mee!!!
Stephan d.
Prima advies, goede prijs/kwaliteit verhouding, ook nog samples opgestuurd gekregen, acceptabel snel opgemeten, daarna geleverd en gemonteerd. Aanrader dus!
Maarten S.
De service is prima, alleen word ik een beetje zat van het gezeur om een beoordelingterwijl er geen optie is om je uit te schrijven.
Suzanne V.
Keurig gemaakt en geleverd
Margreeth O.
Fijne winkelervaring, makkelijk uitkiezen, snel te bestellen. Levertijd niet te lang. En makkelijk te bevestigen.
Manuela T.
Ik had per ongeluk de verkeerde kleur opgegeven, belde de winkel en ben naar tevredenheid geholpen. Inmiddels hangen mijn jaloezieën.
Tom B.
Rolgordijn met cassette besteld. Mooi produkt. Handleiding ook duidelijk. Ging alleen even lastig bij het monteren doordat ik niet geconstateerd had dat de ondergrond een beetje bol liep. Bij het plaatsen met drie klemmetjes bleef de cassette maar in één klem zitten. Twee klemmetjes iets opgevuld aan de onderkant zodat de ondergrond perfect vlak was. Daarna ging het plaatsen makkelijk
Jeroen H.
Bestelling is netjes op aangeven datum bezorgd. Precies de juiste maten zoals besteld. Het enigste wat er ontbrak was een gebruiksaanwijzing hoe de jaloezieën te monteren. (scheelt weer online zoeken). Ook vind ik het jammer dat er onderin een klein reclame sticker is geplakt die er niet af kan anders heb je een beschadiging aan het hout. Ik heb best veel geld betaald waarom moet er dan reclame op?
Giovanni H.
Zeer tevreden, goede service, duidelijke communicatie over de levering en goed geprijsd.
Anja v.
Super tevreden