Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Maatstudio.nl
Maatstudio.nl
MaatStudio.nl is dè meest complete online winkel in raamdecoratie en zonwering op maat. Onze collectie bestaat uit houten jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plisségordijnen,inbetween gordijnen, vouwgordijnen, rolluiken, screens en zonneschermen. Tijdens kantooruren staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies over onze topproducten. MaatStudio.nl onderscheidt zich door een sterke focus op advies bij het bepalen van de juiste kleuren raambekleding (gratis kleurstalen), het inmeten (gratis inmeten, opmeten aan huis), het bestellen en het monteren van raamdecoratie, rolluiken en zonwering (montageservice). Zo zorgen we ervoor dat u de juiste raamdecoratie of zonwering kiest in de juiste maatvoering en kleur. Van wens tot uitvoering, het kan allemaal. Onze raamdecoratie, zonwering en rolluiken zijn van hoge kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd en zeer snelle levertijden! We nodigen u uit de beoordelingen van onze klanten door te lezen, want vooral de waardering van klanten telt! Graag tot ziens, Team MaatStudio.nl

Daniel V.
Ondanks dat ik een fout bij het bestellen te laat had gezien , hadden ze het toch nog in orde gemaakt. 👍🏻
Jan H.
Goed, duidelijk en gedegen advies
Stef S.
prima levering . Was al bekend met het type hordeur welke ik bestelde
Chris R.
Goede en nette service.
Conny O.
Prima verzorgd, inmeten leveren en montage , alles op afspraak , prima
Johannes D.
Professionele verpakking, prima uitvoering, staalkabel klemmetje mag iets groter evenals het schroefje
Marianne B.
Dit is mijn 3e rolgordijn van Maatstudio en weer een mooi product.
Omdat ik geen techneut ben, zou ik het prettig vinden om bij de zending een duidelijke stap voor stap gebruiksaanwijzing te ontvangen, net als bij de Ikea. Dat zou me heel wat tijd schelen.
René S.
Erg tevreden over het product, de kwaliteit, het uiterlijk en het bestelproces. Het product past precies en de bediening werkt goed. Heel erg blij mee!

De bezorging kan echter beter. Waar de bezorging eerst om 14.00 zou zijn, werd dit uiteindelijk pas om 21.15. Op zich niet erg maar je blijft er wel de hele dag voor thuis. Betere communicatie hierin zou fijn zijn.
Niels v.
Snelle service en een kwalitatief goed product!
De eigenaar kwam mijn screen zelfs persoonlijk brengen op zaterdagochtend.
Goed bedrijf, netjes en mooie jaloezieen