Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Goede kwaliteit auto matten, uitstekende maatvoering, precies zoals ik ze hebben wilde.
Met zorg gemaakte automaten.
Wat ik vooral goed vond is dat je continu op de hoogte gehouden word van de vorderingen in het productieproces en de levering.
Zeer tevreden!
Je krijg waar je om vraagt, op tijd geleverd en in de stoelhoezen is te zien voor welke stoel het is gemaakt.Prima en duidelijk top en bedankt.
ben nog altijd bezig met mijn koffermat ,al enige respons gekregen van jullie hopend op een goede afloop mvg rudi
De mat is erg dun en is vierkant en volgt niet de contouren van de auto. Dit staat wel op de afbeeldingen op de website. Dit is onjuiste voorlichting. ik ben hier in het geheel ontevreden over.
De matten zijn zoals geadverteerd, alles naar wens. Het logo is ook zoals geadverteerd. Ik kan lovauto enkel aanbevelen. Het duurt ongeveer een 10 a 12 dagen voor levering maar dit word tijdens het hele proces van tracking aangegeven.
had naar mijn idee met logo en naam bestelde, was niet mogelijk om om te ruilen. dus teleurgesteld, nog suggesties gedaan, niet ok
Het materiaal is erg mooi.
Ook is alles mooi afgewerkt.
Helaas zit het toch niet helemaal passend. Ik heb duidelijk aangegeven welke camperstoelen we hebben en uit welk jaar, maar de armleuningen zijn niet passend. De leuninghoezen zijn te klein.
Ook zitten de zijflanken van de Storkhorst te ruim. (Waarschijnlijk omdat er geen airbacks oid in zitten?)
Dat is wel heel jammer.
Verder kleur stof mooi en ook het borduursel mooi.
Vr. Gr. ***.
Wat een slechte matten zijn dit. Denk je een volledig mooi mattenset set te bestellen.
Kwaliteit is dunner dan je van premium kwaliteit mag verwachten. De matten zijn opgevouwen verzonden. Nu een lelijke vouw in de kofferbak mat en de de achtermat waardoor de middenconsole slecht schuift.
De bestuurders mat is anders dan het origineel en is voorzien van een folie op de achterzijde. Hierdoor schuift de mat en komt tussen de pedalen!. Daar er een instructiebriefje ontbreekt hier pas later achter gekomen. Helaas zet de mat volledig vast op de drukkers waardoor de folie net normaal te verwijderen was, hierbij de de drukker afgebroken ! Zit nu dus met een losse bestuurdersmat!
Prima pasvorm