Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Mooie kofferbakmat, goed afgewerkt. Gunstig geprijsd. Alleen niet helemaal perfect op maat. Toch houden we de mat.
Heel makkelijk te bestellen via kenteken. Heel mooie stevige matten. Veel keus om ze persoonlijk te maken zoals soort stof en kleur stiksel enzo.
Goede track en trace
Zeer slechte ervaring...meerdere mails daarover gestuurd maar krijg enkel een robot antwoord.
Communicatie is zeer slecht in het Frans en ze wimpelelen je dus af met een geautomatiseerd bericht?
Geen aanrader dus.
Ik heb een probleem gemeld met de mat langs passagierszijde. De drukknop rechts past niet op de daarvoor voorzien knop van de auto. Ik heb hierop nog geen reactie gehad.
Prima product geleverd. Goede verwerking tijd. Goed , snelle, betrouwbare verzending. Top!.
Helaas is het matje van de bestuurder niet compleet er mist een een stuk waar je linker voet op rust.

Jammer.
Heel blij met mijn kofferbak mat voor mijn Mazda.
Past precies, schuift niet in de kofferbak.
Nette verzending .
Een aanvulling op mijn interieur.
Fijn bedrijf wat goed met je mee probeert te denken en een eventuele klacht willen ze zeer netjes oplossen, chapeau!
Ik heb geen opmerkingen. De levering verliep vlot, ondanks het probleem van stakingen bij de bezorgdiensten.
Het materiaal is heel degelijk. Ben er blij mee.
Het was voor mij onduidelijk wat er bedoeld werd met de riem van de kofferbakmat. Ik ben erg tevreden over het product en ik ga zeker t.z.t. de matten bestellen.