Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Helaas is de levering niet volledig. Op mijn mail wordt helaas niet gereageerd.
Na de bestelling krijg je een mail, dat is goed echter zou er een beter verwachtings periode aangegeven kunnen worden zoals verwachte levertijd, ik was echt in de veronderstelling dat de matten niet meer zouden komen en ik het geld kwijt was( mensen zijn gewend/verwend dat producten snel geleverd worden). Na een periode van stilte week of 3 toch in een keer bericht dat ze in productie waren genomen en later dat ze onderweg zijn. Dat is wel fijn.
Mooie matten zij. Het geworden!
Mooie afgewerkte auto matten met het logo erin ,zeker zijn prijs waard Ik raad het iedereen aan!!
Ze zien er mooi uit !
Alleen jammer dat er gaten in zitten om vast te zetten, dat had ik niet gewild. Maar ze passen mooi.
n en
Automaten bestelt en geleverd zeer mooi afgewerkt en stevig materiaal. Ik ben er blij mee
De levering heeft heel geduurd. De bevestigingspunten passen niet bij bestuurdersstoel. Verkeerd model, deze zijn rond ,terwijl de bevestiging rechthoekig moet zijn. In de mat van de bijrijder zitten helemaal bevestingspunten gemaakt. Zijn er ook niet bijgeleverd. Al met al ben ik ontevreden over deze levering. Zal proberen een oplossing te vinden. In deze.
Super service, en kwaliteit is uitstekend!
Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling!
Tweede keer wat gekocht , nu de vloermatten , uitstekende kwaliteit past perfect , kan het aanbevelen
fijn product en alles in goede orde ontvangen