Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Заказала резиновые коврики в машину. Коврики пошили по моему индивидуальному запросу, красиво, аккуратно. Но вонь ковриков заставляет пожалеть миллион раз о покупке. Стоимость покупки ***€, но пользоваться ими невозможно. Запах такой противный, что коврики пришлось больше недели проветривать в тени на балконе. Это не помогло. В машине задохнуться можно - такой невероятный штыль.
De bestelde zetelovertrekken (achteraan) voor de VW Tiguan 3 zijn mooi op maat gemaakt, in mooi en kwalitatief materiaal dat esthetisch overvloeit in de rest van het interieur.
De bedoeling bij ons is de hond mee te kunnen nemen in de auto zonder het interieur te beschadigen, dat is goed gelukt en het gekozen kunstleder houdt geen hondenharen vast.
Was mijn eerste bestelling , ben heel tevreden!
Een bijzonder product besteld, hoezen voor een camper met geïntegreerde veiligheidsgordels. De hoezen zijn bijzonder mooi en paste exact om de stoelen. Ben zeer tevreden. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Op tijd geleverd.
De matten waren in perfecte staat geleverd zoals ik ze heb gevraagd. Heel tevreden van de service!
Zeer goede kwaliteit en mooi afgewerkt.
Goede en vlotte opvolging.
Correcte afwerking van geleverd product.
Betaalbaar alternatief voor moeilijk te vinden en duur origineel.
Na het ontvangen van de automatten zag ik dat de folie die ik extra. betaald had eraf moest worden gehaald om zo de matten dmv de meegeleverde klittenband plakkers op de vloer van de auto te bevestigen , bij het loshalen van die folie komt de gestikte rand wel deels mee waar door deze niet meer netjes vast zit, ook is het ijzeren klemmetje om de 2 uiteinden van de gestikte rand die bij elkaar komen , hiermee vast te houden wel een beetje goedkoop , als je alles vaststikt dan kan je toch ook die uiteinden netjes vast maken zonder die klemmetjes .
De belettering die ik extra had mee besteld zit op de mat aan de bestuurders kant netjes zoals ik ook gedacht had , maar aan de bij rijderskant zit hij ook aan de linker kant , dat snap ik niet zo want dat zou je toch ook aan de buitenkant , net zoals bij de bestuurders kant gedrukt willen hebben , deze mat vind ik daarom ook niet zo goed passen dan bij de stijl van de matten .
Bij de matjes achter de voorstoelen is niks van bevestiging mee geleverd en schuift daarom ook op de bestaande vloer van de auto .
Conclusie is de kwaliteit van de matten geef ik net een voldoende echter de afwerking is heel slecht .

Als ik de matten zou moeten aanraden bij een kennis of collega dan zou ik ze adviseren om even verder te kijken voor hogere / betere kwaliteit automatten .
Matten zien er goed uit en passen perfect in mijn Honda. Ik had eerst enkel de rubberen kofferbak mat besteld, deze werd binnen een week geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Omdat ik de rubber matten er erg goed vond uitzien heb ik ze ook besteld voor de passagiersstoelen. Deze leveringen duurde iets langer en ook de berichtgeving van het in productie nemen was aanmerkelijk later dan mijn eerste bestelling. Uiteindelijk ook na iets meer dan twee weken geleverd. Ook hier paste het perfect en zag het er goed uit.
Stoelhoezen besteld met zelfgekozen tekst. Hoezen ontvangen, maar tekst ontbreekt. Meerdere malen melding van gemaakt, maar nul reactie!!! Hoezo service!