Geachte,
De uitleg op basis van uw foto's in de gebruksaanleiding, zijn soms echt niet duidelijk.
Wat betreft de Airbag in de leuning aan de bestuurder- en passagiersstoel, weet ik helemaal niet hoe dit gaat functioneren! Als er 'iets gebeurt' moet de airbag dan doorheen twee bekledingen? Onvoorstelbaar! en ik vrees niet veilig...
De voorstoelen waren het moeilijkst te bevestigen omdat men onderaan door een heel smalle toegang de haakjes op zekere structuren moeten vasthangen zonder men, door verwarring, ze aan elektrische draden vast zetten: gevaar voor beschadiging.
Waarschijnlijk zijn,de bekledingen gericht naar de allerlaatste Jogger-model. Wij hebben het model van oktober 2023. Want men kan het kliksysteem van de gordel aan de passagierskant niet doorheen de bekleding. Het bevestigingsdeel zit als het ware in een tas aan de stoel genaaid. Dus moest ik een opening knippen.
Achter de voorstoelen hangen bij ons 'tablets' aan vast: er is geen opening voorzien om de tablets terug te bevestigen: Dus daar weer van elk stoel twee openingen opensnijden.
Voor de rest verliep het bekleden van de achterbank en twee achterstoelen in de koffer vrij goed. Op uw tekeningen is er sprake van een bergruimte in de leuning van de middelstoel. Gelukkig heb ik dat niet want daar is in uw bekleding niets voorzien, oef!
Verder wil ik wel de foto's doorgeven, maar hier zie ik geen mogelijkheid om bestanden mee te geven...
Ik hoop u hiermee voldoende informeert heb en wens u verder succes.
Ontvang mijn vriendelijke groeten,
***