Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Prima kwaliteit. Verzenden en fabricGe duurde even maar dan heb je wel een mooi product in handen.
Mooie kwaliteit gepersonaliseerde matten. Levertijd circa 3 weken, maar zeker de moeite waard.
Prima automatten zijn er geleverd. Helaas waren er geen doppen om de matten vast te zetten niet bijgeleverd. Na een berichtje hierover van mijn kant, werd alles in de nazorg goed geregeld.
Zeer aangename en simpele manier van bestellen. Alles heel duidelijk en gestructureerd. Artikelen zijn ook van heel degelijke kwaliteit en netjes afgeleverd zoals het hoort. Zeer tevreden!
De vloermatten die voor Toyota werden geleverd hadden bevestigingsclipsen die verschillend waren van de originele, en niet pasten. Ik meldde dit en als oplossing werden mij andere clipsen opgestuurd. Ik moest dus blijkbaar zelf de verkeerde clipsen verwijderen (dat was niet moeilijk), maar ik moest zelf ook de opening in de matten vergroten om de grotere clipsen te laten passen. Gelukkig kon ik dit zelf met behulp van een Stanleymesje, maar ik vind het toch geen klantvriendelijke oplossing , en zal u niet aanraden aan anderen.
Matten passen mooi en zien er goed uit. Ook de prijs
Alles netjes op tijd geleverd matten waren van zeer goede kwaliteit
Snel en eenvoudig bestellen online. Duidelijke tussentijdse informatie over het productie- en leveringsproces. En een schitterende mattenset met BMW Z4 logo als eindresultaat. Top!
Op maat gemaakt, mooie kwaliteit en perfect passend. En dan ook nog scherp geprijsd en binnen ongeveer een week in huis! Ik ben wel onder de indruk.
Het bestelproces en opvolging van de bestelling verliep zonder moeilijkheden.