Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Keurige en kwalitatieve matten, mooi afgewerkt en prima pasvorm en bevestiging. Korte levertijd en track en trace.
Kan moerlijk wat zeggen als ik mijn bestelling nog steeys niet binnen heb
22 . 6 bestelt
de auto matten geweldige kwaliteit vond alleen dat het wat lang duurder,maar was het wel waard
Voor mijn Ford Puma st line maten besteld. Erg tevreden over de afwerking en kwaliteit.
Een aanrader. Snelle levering. Zoals beschreven, past zeer goed, alleen de handleiding om te plaatsen zou duidelijker kunnen.
Snel en gemakkelijk besteld. Netjes afgeleverd en het paste goed.
De regelmatige terugkoppeling met betrekking tot het proces is een positieve ervaring die ik erg kam waarderen
De rubberen mat is gemaakt van sterke en hoogwaardige materialen en mooi afgewerkt. Helaas is de geur is zo sterk dat ik hem nog niet in mijn nieuwe auto heb durven leggen. Ik heb hem behandeld met azijn, baking soda en hem nu een week buiten liggen. De geur wordt iets minder, maar de mat is nog niet geschikt voor plaatsing in de auto. Ik betwijfel of de dampen (afkomstig van het rubber en weekmakers) wel zo gezond zijn voor gebruik in een afgesloten ruimte, zonder deze eerst langdurig te laten ontgassen.
Ze hebben de verkeerde achtermatten gestuurd. Ik stuur ze alle informatie waar ze om vragen maar ik krijg steeds het zelfde antwoord terug. Slechte service
Goede service en zeer mooi product