Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Ging allemaal vlot. Spul wordt in Polen gemaakt. Had 2 nieuwe voor vloermatten besteld voor me auto. Met type naam erin en rode bies dat het bij de auto past. Ziet er netjes uit matten zijn iets groter dan orgineel aan de kant van de stoel maar dit is opzich gunstig zodat onder de stoel het ook op de mat valt
Voor de tweede keer automaten gekocht zeer goede kwalitet en geeft de auto een leuke sportieve uitstraling
Goeie snelle service. Resultaat is perfect!
Makkelijke site . Snel en eenvoudig een paar nieuwe matten uitgezocht. Logo erop , bijnaam erop 👍.
Keurig netjes geleverd en past perfect
Deze automatten bieden een perfecte mix van eenvoud bij bestellen, snelle levering, een strak passende vorm en een eerlijke prijs. Voor wie op zoek is naar duurzame matten zonder gedoe op de site, is dit een aanrader.
Ik ben erg tevreden met de geleverde kwaliteit en pasvorm.
De automatten zijn netjes en goede kwaliteit
Alleen duurde het heel lang dat de betaling goed gekeurd is dan hoor je niks
En alles goed gekeurd is dan gaat het wel snel dan krijg je volop mails
Ik kan niets anders zeggen: boven verwachting!!
Zowel voor de prijs als voor de snelheid van bezorging! En niet onbelangrijk: het zijn prachtige matten!!
De mat die ik heb gekocht voor de bagageruimte van mijn Audi Q6 paste precies en was van een heel mooie zware kwaliteit. Het bestellen was eenvoudig en de productie was te volgen via automatische updates.
Automatten voldoen volledig aan de verwachtingen. Zijn mooi gemaakt, goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Passen precies.