Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Kwalitatief goede matten en zien er goed uit.
Mooie matten en goede afwerking, een aanrader. Duurde even voordat ze binnen waren, maar het je met die chinezen troep ook. Er ging wat mis met de bestelling, maar dat hebben heel netjes opgelost, top. Ga ook voor mij andere auto matten bestellen.
Zeer slechte service, matten passen niet en er zitten gaten in voor de bevestiging die op een totaal verkeerde plek zitten.
Ik heb een foto gestuurd en krijg daarop een mail dat ik een foto van mijn kenteken bewijs en vele foto's van de auto zonder matten en met matten moet op sturen.
En dat in de kleine lettertjes staat dat als het maat werk is je nergens recht op heb.
Dit gaat veel te ver, ik heb het recht als consument om de koop binnen 14 dagen te annuleren.
Nooit bestel ik hier meer iets en zal mense n ook waarschuwen voor dit bedrijf.
Ik had premium kwaliteit verwacht voor deze som
De matten voor de opel crossland zijn perfect. Mooie en sterkte kwaliteit.
Ben er blij en tevreden mee.
Ik heb een automat besteld voor een Peugeot 107 uit 2010. De mat werd geleverd met een bevestigingsgat te weinig. Hiervan heb ik direct melding gemaakt. De klantenservice is tot nu toe niet naar tevredenheid. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, ik heb dus een mail gestuurd. Hierop kreeg ik een standaard mail retour waaruit blijkt dat niemand je mail leest. Ze vragen allerlei onnodige informatie. Ik heb nu weer een mail gestuurd en wacht de reactie af. Case is nog niet opgelost.
Goede informatie tijdens productie en verzending.
Gemaakt volgens opgegeven informatie.
Ook een goede kwaliteit en perfecte pasvorm.
hartstikke mooie mat past perfect en de kwaliteit voelt zeer goed
Goede kwaliteit, en informatie tijdens productieproces is uitstekend.
Zeer tevreden.
Hele goede ervaring, duidelijke website, makkelijk bestellen en goed op de hoogte gehouden van levering.