Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

lovauto.nl
lovauto.nl
eKomi reseller account

Prima product netjes en snel geleverd
2 keer gemaild met vragen over gekocht product. Geen enkel reactie. Ik heb in het Nederlands en Frans. In beide gevallen geen reactie. Voor mij geen bedrijf om aan te bevelen.
Prachtige matten liggen tenminste vast, en precies optijd geleverd.En helaas door DPD zo voor de deur gegooid, terwijl mijn deurbel vermelde dat ik niet thuis was!!!! Maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Pasvorm is wel goed, maar de matten zien er een beetje goedkoop uit. Niet bepaald premium
Ik ben niet tevreden, de maten van de mat komen niet overeen met de achterbak van mijn auto. Er zit wel 5 centimeter verschil in en ook bij het slot zit de ene kant van de mat heel netjes, maar aan de andere kant zit er ruimte tussen. Het borduurwerk is mooi en geeft iets extra's, maar dat de mat niet goed aansluit, dat doet alles teniet. Ik heb hierover een mail gestuurd, maar heb hier nooit wat van gehoord. Het was een Vaderdag cadeau, maar ik vind het nu jammer dat ik niet wat meer geld heb uitgegeven voor een originele mat.
De updats waren top.!!jammer van de mat zelf dat de kleur geel.zo verschillend is van de omtrek en het borduursel
De linker mat heeft maar één bevestigingspunt in het midden. De originele heeft er twee in de hoeken.
automat besteld voor vw golf variant maar kreeg deze van een gewone golf
Goed product precies volgens afspraak
Na zo lang wachten passen de maten niet eens in de auto….. wacht nu zo lang op bericht zodat ik ze kan retourneren…..